Članki bloga

V nepozabno poletje z odišavljenimi izdelki SUMMER AND SP?CE

V nepozabno poletje z odišavljenimi izdelki SUMMER AND SP?CE

Naravna kozmetika, Nega telesa

Ljudje smo pač taki, da sledimo modernemu času; se radi razvajamo, želimo biti posebni in želimo imeti nekaj posebnega.  Si vzamemo čas zase.
Posebno ženske smo tiste, ki se pustimo razvajati na različne načine. Eden izmed teh je seveda nakup kozmetike.
Ko vstopimo v drogerijo, vso našo pozornost takoj pritegnejo očarljive in vznemirljive embalaže in nas tako hitro prepričajo v nakup.  Pa smo prepričane, da smo kupile  pravo stvar zase? Ustreza naši koži?
Zdaj teh skrbi več ne bo! Predstavljam vam butično trgovinico Alchemy, kjer se boste udobno namestite na zofo, se v miru posvetile izbranim izdelkom, dobile prave nasvete glede izdelkov ter ustrezne nege kože.      

KDO SO ALCHEMY NATURALS?…
Alchemy je butična trgovina z naravno in organsko kozmetiko za nego kože  spletna trgovina podjetja Perper d.o.o.. Njihov pristop temelji na individualnem svetovanju in strokovnosti, ter jih odlikujejo dolgoletne izkušnje na področju poznavanja kozmetike, profesionalnost in skrb za odlično počutje naše kože.
Vizija Alchemy: da bo kraljevsko razvajanje del naše vsakodnevne rutine in da se bomo ob tem počutile nekaj posebnega, drugačnega, individualnega.

NA TESTU: SUMMER & SPICE LOVE LAUGH WEAR PINK 200ml
Parfumski sprej za telo je prežet v intenzivne vonjave bogate burbonske vanilije, ki na telesu pušča sled karizme. Za sanjače, avanturiste, velike ideje, poljube pod zvezdami, odstopanja iz množice… Brezmejna inspiracija v vsem, kar ni vsakdanje.
cena: 10,90 

NA TESTU: SUMMER SPICE #OMG
Parfumska krema za roke: Za sanjače, avanturiste, velike ideje. Prijeten in opojen vonj jasmina za žametno mehke roke, ki se jim ni moč upreti.

NA TESTU: SUMMER SPICE #LOL
Vonj: topla in prijetna tahičanska vanilija za žametno mehke roke, ki se jim ni moč upreti.

MNENJE/OCENA
Poznate tisti občutek, ko se zagledate v izdelek, ki izstopa na prodajni polički in nikakor ne morete mimo njega, da ga ne vzamete v roke in “povonjate”? In zatem prva misel v glavi, to moram imeti…  Ja, kar precej se mi je to dogajalo…. ?
Ne bom pa trdila, da me še danes ne pritegne ta občutek. Vsekakor obožujem “kjut” embalaže, vseh teh extra poslikav in napisov, kot so tudi na moji ladjici izdelki Summer And Spice. V njihovi zbirki najdemo še  štiri različne dišeče parfumirane spreje za telo – ŽIVLJENJE JE PREKRATKO ZA DOLGOČASNO KOZMETIKO. Se strinjam! Ob pogledu na produkte je to tudi začutiti.

MOJE ZADOVOLJSTVO?…
Čudovita zgodba, ki se skriva v parfumskem spreju za telo SUMMER & SPICE LOVE LAUGH WEAR PINK, sem zlahka vključila v svojo dnevno rutino po tuširanju, saj ni boljšega občutka svežine in tisti vonj nežno odišavljene kože, ki te spremlja še nekaj časa, ter pred spanjem. Ko občutiš svojo posebnost, živiš za trenutek in se veseliš stvari, ki prihajajo…
Lahkotni dišeči sprej je prava poslastica za hitro osvežitev in “must have” poletja.
Koži nudi pravi občutek razkošja; se lepo vpije v kožo in koža je po njem mehka in zapeljivo dišeča. 

❗Sprej za telo je definitivno vreden svoje cene in ga priporočam vsem ljubiteljicam, ki obožujete prijeten vonj na svoji koži, ki se rade razvajate…
Ne pozabi me spremljati; kmalu še več objav o negi kože z izdelki z Alchemy izdelki.

Krema za roke #OMG in #LOLSi za nekaj nežnega, dišečega? 
Tudi naše roke potrebujejo dnevno nego in nekaj razvajanja.  Ta opojen, zapeljiv in  nežen vonj jasmina in vanilije, blagodejno deluje na kožo, sama tekstura kreme je lahka, se zelo hitro vpije, zaradi česar jo uporabljam vsakodnevno. Ker je majhna embalaža, jo nosim s sabo v torbici in si roke navlažim kadar je to potrebno.  In takooo lepo dišijo!  

Ste že preizkusile kakšen njihov parfumski sprej za telo SUMMER AND SP?CE? Skok v spletno trgovino ⏩ alchemynaturals.eu, kjer najdeš še več izdelkov za kraljevsko razvajanje. Spremljaš pa jih lahko tudi na Facebook strani ⏩ Alchemy Naturals.

Hvala za vašo pozornost!

O avtorju