Članki bloga

Dobra masaža za sprostitev po napornem dnevu… ? ((((Aroma Herbal))))

Dobra masaža za sprostitev po napornem dnevu… ? ((((Aroma Herbal))))

Naravna kozmetika, Nega telesa, Podpiram slovensko

Ker živimo v sodobnem svetu, kjer se nenehno soočamo s stresnimi trenutki in vsakdo izmed nas jih različno doživlja, še kako  čutimo potrebo po sprostitvi in verjetno ga ni boljšega načina kot dobra masaža. Zakaj?  Je najboljša antistresna terapija, ki izboljšuje človekovo duševno počutje, dviguje samozaupanje in omogoča pomiritev ter sprostitev.

KDO SO AROMA HERBAL?…
AROMA HERBAL je slovenska blagovna znamka naravnih kozmetičnih proizvodov na osnovi aromaterapije je uveljavljena v zdraviliškem, spa in wellness turizmu. Za izdelke so izbrane le najboljše naravne sestavine, kupcem pa poleg kvalitetnih izdelkov nudijo profesionalno podporo in svetovanje.
Dejavnosti v (((( Aroma herbalu )))) so razdeljene v štiri temeljne stebre: proizvodnja izdelkov za telo (naravna masažna olja, pilingi, kopeli,…), distribucija in izobraževanje za kozmetiko Eve Taylor, London, strokovna izobraževanja za wellness in wellness svetovanje od planiranja wellness centra do izvedbe.

ZAKAJ UPORABLJATI MASAŽNA OLJA?…
Masažna olja so kombinacije različnih naravnih rastlinskih olj z dodanimi 100% naravnimi eteričnimi olji različnih kombinacij in koncentracij za želen učinek. Vsebujejo mandljevo, riževo in sončnično olje za popolno drsnost in nego kože.
Rastlinska olja imajo koncentrirane hranljive sestavine, ki so življenjsko potrebne za nas in našo zdravo kožo. Rastlinska olja vsebujejo vitamine, proteine in minerale ter so zelo učinkovita za vlaženje kože, vsebujejo pa tudi mnogo hranilnih snovi, ki jih koža potrebuje, da ostane gladka in prožna. Dobro masažno olje je olje, ki neguje kožo, ji vrača vlago, elastičnost in mehkobo. So brez parafina, mineralnih olj, sintetičnih parfumskih olj in umetnih konzervansov.

1AA.AROMAHERBAL 2A

NA TESTU: MASAŽNO OLJE pomaranča-grenivka 250ml
Masažno olje vsebuje kakovostna rastlinska olja, ki kožo navlažijo, nahranijo in ji dajo čudovit lesk. Dodana so mu eterična olja pomaranče in grenivke. Eterično olje pomaranče vsebuje veliko vitamina C, ki ščiti pred delovanjem prostih radikalov. Primore k tvorbi kolagena in pomaga pri razstrupljanju in odpravljanju celulita. Eterično olje grenivke deluje proti zastajanju tekočin v telesu, celulitu in aknam ter pomagata odpravljati stres in napetost.

MNENJE/OCENA
Negovalna olja so nepogrešljiv, zdrav in naraven del kozmetike. Izbrana olja so bistvena sestavina vseh naravnih izdelkov in jim dodajo veliko posameznih negovalnih in zdravilnih učinkovin, ki jih naša koža nujno potrebuje. Pri masaži se najpogosteje uporabljajo rastlinska olja. Omogočajo nam, da naše roke lepo in gladko drsijo, preprečujejo trenje in zatikanje ter hranijo kožo. Oljenje telesa odstranjuje težke občutke v telesu, stres, slabo počutje ter odpravlja celulit.

Masaža z oljem je najbolj dobrodejna za kožo, zato jo je priporočljivo dnevno uporabljati. Masaža pomirja naš živčni sistem, okrepi naš krvožilni sistem in pomaga odstraniti strupe iz telesa. Eden najboljših načinov kako ublažiti stres in zmanjšati njegove škodljive učinke.

Redna masaža je vrsta zdravljenja, in katera je pri meni prišla v večerno rutino. Pomaga mi pregnati slabo razpoloženje in krepi voljo do vsakdana ter spodbuja procese prečiščevanja in obnove kože. Pri sami masaži sem sproščena in se prepustim občutkom lagodja.
Postopek: olje nanesem na telo, vendar le toliko, kolikor ga zares potrebujem. Masiram z gladenjem in krožnimi gibi. Kožo in telo lepo sprosti ter prijetno osveži. Sadni svež vonj vpliva na dobro počutje in vedro razpoloženje. Mešanica eteričnih olj pomaranče in grenivke poživlja utrujenega duha in telo ter vrača energijo. Kožo čisti, neguje, krepi, obnavlja, ji vrača napetost. Zaradi odlične mazljivosti in vpojnosti je primerno za dolgotrajno masažo vseh vrst kože. Po masaži sem boljše volje in sproščena, moja koža pa svilnato gladka.  Če se sama masiram, si ponavadi postopoma določene dele telesa, na primer: obraz, rame, roke, stegna in noge, s tem porabim manj časa, učinek pa je prav tako blagodejen. Po masaži, ki traja 10 do 15 minut, se olje v kratkem času vpije v kožo, nato v topli kopeli ali pod toplo prho olje sperem z blagim milom. Masažo lahko izvajamo kot sproščanje ali kot nežno krožno masiranje. Super je za pomoč pri zmanjševanju celulita. Priporočam!

ocena: 5/5 ★
cena: 8,14€

Si želite dobro masažo za sprostitev po napornem dnevu?… Poskrbite za svoje dobro počutje in se pustite razvajati. Z enim klikom skok v spletno trgovino ⏩ ((((Aroma Herbal)))), kjer je velika izbira masažnih olj, različnih vonjev ter drugih izdelkov. Za več novosti in ugodnosti Facebook ⏩ Aroma Herbal.

O avtorju