Članki bloga

Nutrisslim ? Bio Musli za Čiščenje telesa…

Nutrisslim ? Bio Musli za Čiščenje telesa…

Vadba, Zdrava prehrana

Zdrava hrana je vir energije za naše življenje in zelo pomemben element našega zdravja, zato je zelo pomembno, kakšno hrano uživamo. Zdravo prehranjevanje vključuje varno, energijsko in hranilno uravnoteženo ter varovalno hrano. Zato mora vključevati vse skupine hranil: beljakovine, ogljikove hidrate, maščobe in vitamine ter minerale.

KDO SO NUTRISSLIM?…
Nutrisslim je slovenska blagovna znamka uveljavljena že več kot 30 državah. Vsi produkti so lokalno neokrnjeni, pridelani s tradicionalnimi metodami in skrbno izbrani iz preverjene mreže uglednih pridelovalcev iz celega sveta. Ker nam želijo ponuditi samo najboljše, najdemo v spletni trgovini le izdelke visoke kakovosti, ki izpolnjuje vse najvišje varnostne standarde. Izbirate lahko med pestro izbiro ekološko pridelanih žit, rižev, stročnic, namazov in kosmičev.

1AA.NUTRISSLIM 3A

KOMU JE IZDELEK NAMENJEN IN ZAKAJ?…
Bio Musli za čiščenje telesa je brez dodanih sladkorjev in vsebuje samo naravno prisotne sladkorje iz sadja. Vsebuje tri tipe polnovrednih zrn in štiri vrste semen. Bogat je z vlakninami (vlaknine iz zrnja ovsa), ki prispevajo k boljši prebavi. Izdelek je namenjen vsem, ki obožujete semena in zrna ter:

vsem, ki se zavedate pomena zdrave in uravnotežene prehrane
vsem, ki obožujete semena
diabetikom
športnikom
veganom in vegetarijancem

Vlaknine so pomembne za boljšo prebavo, odpravljajo zaprtje in so dobra preventiva pred boleznimi črevesja. V črevesju jih bakterije razgradijo v kratkoverižne maščobne kisline, ki so prehrana za črevesno sluznico, krepijo jo, da lažje ostane zdrava.

NA TESTU: Bio Musli za Čiščenje telesa 350g
Hrustljava senzacija v kombinaciji polnovrednih kosmičev, ajde ter bučnih in sončničnih semen. Dodan še sezam ter hrustljava granola iz kaljenih semen, indijski trpotec in cimet.  Namenjen vsem, ki obožujete semena in zrna. Povsem drugačen musli od vseh, ki smo jih probali do sedaj.

1AA.NUTRISSLIM 2A

MNENJE/OCENA
Zdrava in uravnotežena prehrana je ključ do zdravja in dobrega počutja. Vse več se zavedamo, da z nepravilno prehrano škodimo svojemu zdravju. Se kdaj vprašate, ali zaužijete za svoje dobro dovolj prehranskih vlaknin? ?
Osebno se zavedam, ne samo, da telo potrebuje zdravo prehrano, ampak občasno tudi očiščevalno terapijo. Kaj to pomeni?… Človeško telo sicer ima nekatere mehanizme razstrupljevanja, vendar se velikokrat nabere preveč odvečnih snovi, da bi jih lahko telo odpravilo samo, zato mu moramo pri tem pomagati. Z različnimi načini lahko pomagamo našim organom, da se očistijo in tako okrepijo svoje delovanje. Večina se nas ne zaveda količine strupov, ki jih vsakodnevno vnesemo vase. Z hitrim tempom sodobnega življenja; stres, nezdrava prehrana, kajenje, uživanje alkohola in drugi dejavnikov sodobnega življenjskega sloga nam slabijo imunski sistem in obremenjujejo telo s toksini.

Razstrupljanje telesa na naraven način je moj spremljevalec že nekaj časa. Tokrat sem v svoje čiščenje telesa vključila Bio Musli, katerega lahko pripravljam na različne načine. In še zelo je okusen. Izstopa vonj in okus po cimetu, katerega osebno obožujem. Izdelek je bogata vlakninska bomba z granolo iz kaljenih semen, indijskim trpotcem in veliko semeni. Priprava: Musli za čiščenje telesa vmešam v jogurt, mleko ali pa ga dodam najljubšemu smoothiju. To je slasten in zdrav način za začetek mojega dneva. Priporočam!
Kako začeti?… Najlažje vam bo, če si boste že v začetku zadali časovni okvir trajanja vašega razstrupljanja telesa. Za začetek naj bodo to trije dnevi ali pa 7 dni, ali več… Jejte zdravo hrano in ste lahko brez skrbi, saj  bo vaše telo dobilo vse potrebno, se bo telo tudi razstrupljalo. In vaše počutje bo iz dneva v dan boljše. Najprej bo izginil občutek napihnjenosti, prebava se bo uredila, in vaše počutje in energija bodo zopet na samem vrhu. In nekaj najlepšega, pa še kak kilogram boste izgubili. ?

Ker verjamemo v zdrav način življenja, najdemo v spletni trgovini ⏩ Nutrisslim izdelke visoke kakovosti. Izbirajmo zdrave prigrizke (nasveti, recepti), več na Facebook strani ⏩ Nutrisslim Slovenija.

Nutrisslim sodeluje z dobrodelno ustanovo Friends of the Earth in z doniranimi sredstvi pomaga ohranjati planet čim bolj zelen.

O avtorju