Članki bloga

za vitko postavo

za vitko postavo

Vadba, Zdrava prehrana

Damice, če boste želele ohraniti želeno postavico ali celo izgubiti še kakšen dodaten kilogramček, (kar je seveda največji nadležen problem pri ženskah) se morate zdaj, brez oklevanja, odločiti in se lotiti preudarne spomladanske aktivnosti. . . Za vse tiste, ki pa so bolj “lene narave” in ne marajo ne telovadnic in ne fitnes, pa priporočam nekaj kratkih vaj 🙂 vsak dan si vzemite nekaj minut za preproste vaje, za katere ne potrebujete nikakršnih posebnih pripomočkov. 🙂 Da pa bo uspeh bolj uspešen, priporočam hlače za oblikovanje pasu in nog X-Tra Sauna Slimmer.

Iskani ključ: LEPA POSTAVA SE OPAZI 

ZAKAJ PRIPOROČAM HLAČE X-Tra Sauna Slimmer:

  • prvi razlog iz prve roke, ker sama nosim med vadbo pilatesa  🙂
  • pospešuje izgorevanje maščob med aktivnostjo
  • povečuje učinek vadbe in gibanja
  • zvišuje se  notranja temperatura in pospešuje potenje
  • zmanjšuje obseg trebuha, pasu in stegen
  • so udobne, neopazne pod obleko (nosiš jih lahko  na fitnesu, sprehodu ali med povsem običajnimi opravili).

Sestava: 90 % neopren (2 mm debeline), 5 % najlon in 5 % terylene. 🙂 Jaz sem jih kupila v različnih spletnih trgovinah: TOP SHOP, Metroshop.si in enaA.com

 kratke vaje: DOBRO POČUTJE 

Počepi:  v seriji jih naredite 15 in pri tem pazite, da bo vaša hrbtenica ravna, stopala vzporedna in v širini bokov, roke pa popolnoma iztegnjene naprej.

Sklece: v eni seriji naredite 15 in telo naj bo med njimi povsem iztegnjeno, roke v širini ramen. Če sprva ne boste imeli moči za dvoje ponovitev, začnite z eno serijo. Sčasoma boste zmogli tudi dve.

Napeto telo: telo naj bo v enakem položaju kot pri sklecah: popolnoma iztegnjeno, tal se dotikate zgolj s prsti stopal. Razlika je v rokah: ta naj bodo v širini ramen, na tla pa se z njimi naslonite s celotnimi podlahtmi. Napnite vse mišice telesa in zadržite pol minute. Vzemite si nekaj trenutkov počitka in ponovite vajo.

Kolo: lezite s hrbtom na tla, roke položite ob telesu in vozite kolo. Dve minuti v eni seriji in nato še enkrat.

Vaje so namenjene zgornjemu delu telesa, torej vplivajo na presnovo in s tem na zgorevanje maščob. Med posameznimi ponovitvami si vzemite malce odmora, vsako vajo pa ponovite v dveh serijah. Po opisu vaj, se boste začudile, ker se vam bo zdelo malo, a nad učinki boste nedvomno zadovoljne.  🙂 Kombinacija telovadba + hlače + pripomočki + zdrava hrana = vitka postava 🙂
Image1sadje

Mass&Slim  – 3 funkcije v enem; 1) takojšnje zoženje vaše silhuete  2) mikro masažo s pomočjo turmalinovih kroglic in 3) učinkovito hujšanje ter zmanjšanje pomarančaste kože oz. celulita brez truda.  Izdelane so iz bambusa, viskoze in turmalinovih kroglic. Cena: 30,66 € 🙂 Super stvar!
Fir Slim – FAR infrardeči žarki   – izdelan je iz izredno trpežne tkanine, ki se lahko razširi tudi do 500-krat in nato povrne v prvotno obliko.  1) spodbuja krvni obtok, aktivacijo celic in metabolizem  2) kuri odvečno maščobo, pospeši porabo dodatnih kalorij in ti tako pomaga oblikovati postavo  3) regulira živčni sistem in odpravlja utrujenost. 🙂  Rešitev za vse tiste, ki bi želele z oprijeto oblekco izgledat popolne, ker privzdigne prsi in zadnjico ter stisne pas. 🙂

Pranje vseh hlač je ročno!

Img_1284

 

 

O avtorju