Članki bloga

HIPNO FIT PLANER nepogrešljiv sopotnik ? na poti do preobrazbe…

HIPNO FIT PLANER nepogrešljiv sopotnik ? na poti do preobrazbe…

Vadba, Zdrava prehrana

Človeško telo je zelo zapleteno in edinoGibanje je del življenjskega sloga za zdravje in gibalne aktivnosti imajo pozitivne telesne, psihične učinke.
Pridejo dnevi, ko nam gre vse narobe, vse nam je naporno, zoprno in vsega se lotevamo z nejevoljo. V takih situacijah pa nam hipnoza lahko še kako pride prav. Stanje našega uma vpliva na vse kar počnemo v življenju in se pravzaprav niti ne zavedamo kako neverjetnih stvari smo zmožni… kako smo zmožni prikrojiti vsak naš dan, da ga maksimalno izkoristimo z veliko pozitivne energije.

KDO SO HIPNO FIT PLANER?…
Avtorica in hipnoterapevtka Irena Tul je svoje duhovno popotovanje in spoznavanje, še takrat njej neznanih energij, začela skoraj 18 let nazaj. Radovednost in želja po znanju, jo je peljala naprej, verjela je in vedela, da obstoja nekaj več. Intuicija je bila tista, na katero se je pogosto zanašala in katera jo je vedno vodila, do tistih pravih trenutkov. Danes s svojim bogatim znanjem, lahko pomaga drugim prižigati te gumbe in spreminjati vzorce in navade ljudi, ki v svojem življenju želijo več…

KAJ JE HIPNOTERAPIJA?…
Hipnoterapija je psihoterapevtska tehnika, ki kot glavno orodje uporablja hipnozo. V stanju hipnoze lahko dostopate do svoje podzavesti in miselnih vzorcev v njej, kar pomeni, da tiste, ki vas ovirajo, lahko spremenite, tiste, ki predstavljajo vir vaše moči, pa okrepite. Skupaj tako delamo korake na poti sprememb k zastavljenim ciljem od znotraj navzven, kar je edina pot do resničnega uspeha na katerem koli področju.

1AA.HIPNOFITPLANER 2A

PREJELA: ROKOVNIK HIPNO FIT PLANER
Planer je oblikovan tako, da ga lahko uporabljate kot pripomoček na svoji poti do preobrazbe ne glede na različne programe osebnih trenerjev. Naj bo vaš prijatelj, zaupnik in zvesti spremljevalec. Sem zagovornica stališča, da je stvari bolje pisati kot pomniti … Ljudje smo si različni in naše poti so različne, vendar pa vsakemu lahko uspe, če se za to odloči. Hipno Fit Planer je edini planer, ki mu edinstvenost daje tudi to, da je energijsko informiran z mogočnim vilinskim simbolom za zmanjševanje SHIR TRIN, ki krasi zadnjo platnico planerja. PRILAGODIŠ SI GA SVOJIM POTREBAM.

HIPNO FIT PLANER SESTAVLJAJO:

1AA.HIPNOFITPLANER 3A

► Uvodni tekst in predstavitev rokovnika ter hipnoze
► Pogodba z menoj (zapisali boste svoje cilje in do kdaj jih želite doseči)
► Tabela za začetne meritve
► Dnevni načrt kamor boste lahko zapisali vaše obroke, planirane športne aktivnosti, katere prehranske dodatke ali nadomestke uživate, ali ste imeli trenutek zase, za kaj ste tisti dan hvaležni, kako ste se počutili, vaša misel dneva in še in še
► Prostor za priljubljene recepte
► Tabele tedenskih meritev
► Prostor za priporočen jedilnik trenerja
► Dnevnik hvaležnosti
► Dnevnik želja
► Moj vsakdanji dnevnik, ki vsebuje tudi priročno hipnotično vajo
► Vodilo k pravi izbiri živil
► Zgoščenka s posneto hipnozo, ki jo lahko poslušate bodisi pred spanjem ali pa čez dan, ko si lahko vzamete približno 10 minut časa.

MNENJE/OCENA
Kamorkoli se obrnem, nekdo deli nasvete, kaj jesti, kaj delati, da bi bili bolj vitalni, imeli več energije, izboljšali imunski sistem, preprečili nekatere bolezni in še bi lahko naštevala. V vsej tej poplavi besed, se človek zlahka izgubi. Ampak samo govorjenje in dajanje nasvetov, še nikoli ni obrodilo sadove. Zato preidimo k stvari. Za začetek, ne potrebujete nikakršnih posebnih programov in pripomočkov. Dovolj je le vaše telo,  disciplina, motivacija, (ki je izjemno pomemben dejavnik pri telovadbi, ta pa je precej odvisna tudi od nivoja energije, ki jo imamo pred telovadbo), čas za nekaj minut poslušanja posnete hipnoze, planer in vse to kaka urica-dve na dan.
Najpomembnejši del preobrazbe je ravno sam začetek, ki je hkrati najtežji. Največkrat se nam zatakne ravno pri tem, ker ne vemo, kje in kako začeti. Pogosto najdemo najrazličnejše izgovore, da nismo aktivni. Ti izgovori so velikokrat: nimam časa, sem preveč zaposlen/a, nimam volje, nimam denarja,… Ne drži.

Se vam fitnes zdi kompleksna in naporna praksa? Ali raje aerobika ali joga? Ne, ni nam treba vsak dan v  športni center. Z malo iznajdljivosti lahko doma delamo najrazličnejše vaje (kot so počepi, izpadni koraki, sklece, zgibi, trebušnjaki, vaje za stabilizacijo trupa, poskoki,..), doma v dnevni sobi pred prižganim TV-jem, brez vseh posebnih rekvizitov. Moja dnevna aktivnost je pilates. Zadnjih nekaj tednov pa sem se spoprijateljila z Hipno Fit Planerjem, ki me zvesto spremlja vsak dan in kateri mi je spremenil nekaj starih navad. Vanj si zapisujem praktično vse, kar načrtujem. To je prehrana, trening, osebne meritve, izračun kalorij, priljubljene recepte,…ali druge aktivnosti, ki jih imam čez dan. Za začetek sem še dodatno zamenjala nekaj živil, ki sem jih bila vajena, z zdravimi. Sestavila sem si najprej okvirni tedenski jedilnik in iz tega izhajam pri načrtovanju sestavin, katere zaužijem. Zjutraj si privoščimo zdrav, obilen zajtrk, ki me čez dan oskrbi z energijo, proti večeru pa so obroki skromnejši.  Telovadim 1-2 uri/dan. Ne pozabite, čeprav boste naredili vse prav, kar se tiče hrane in gibanja, je še zadostno spanje in počitek. Spanje je integralni del zdravega človeškega bivanja – pomembno ni samo za regeneracijo, ampak tudi za hormonsko ravnovesje, kurjenje maščob in dobro razpoloženje.     

Se tudi vi kdaj sprašujete, kako doseči, da bomo delali dobre izbire in se odrekli slabim? Vir do dobrega, veselega razpoloženja  in duševnega ravnovesja, sem ravno dosegla z poslušanjem posnete hipnoze. Ugotovila sem, kje so dejansko moje dosedanje napake, kaj je potrebno spremeniti in kako to vse skupaj doseči. Z hipnozo se srečujem prvič, v katero prej nisem verjela, dokler ne samo, da mi je spremenila življenjske slabe navade, okrepila mi je mojo samozavest. Počutim se prenovljena, notranje umirjena in v harmoniji sama s seboj. In ravno táko stanje je treba potrpežljivo vzgajati in negovati ter ohranjati, kajti sicer vsa mučenja telesnega napora in odrekanje razni hrani, nam lahko zmanjšujejo kakovost življenja .Vsekakor se pa po vsem tem počutim bolj svobodno.

Če sem doslej po nekaj tednih naredila vse prav, mi naslednji meseci ne predstavljajo nobenih ovir k željenemu cilju. Posneta hipnoza je moj trud in željo le še dodatno nagradila z izjemnimi rezultati in spremenjenimi navadami na bolje. Dobila sem zelo lepo izkušnjo, zdrav in umirjen način življenja, ki ga znam prenesti tudi v svoj vsakdan. Počutim se zadovoljno in ponosna nase. Hvala Hipno Fit Planerju, da obstajaš!
Zato, čas je, da nehamo z izgovori za neaktivnost. ?

Hipno Fit Planer ima trde platnice, ki so zrcalno srebrne. Planer ima za 6 mesecev vsebin in je namenjen obema spoloma in različnim športnim aktivnostim (pilates, joga, fitnes,… 

Zdaj je pravi čas, da se tvoja pot začne danes. Rokovnik z posneto hipnozo, bo lahko postal nepogrešljiv sopotnik na poti tvoje preobrazbe, naročiš ga lahko v spletni trgovini ⏩Hipno Fit Planer ali Facebook strani ⏩ Hipno Fit Planer.

Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.

O avtorju