Članki bloga

ThinTea Detox ☕ k bolj zdravemu načinu življenja…

ThinTea Detox ☕ k bolj zdravemu načinu življenja…

Vadba, Zdrava prehrana

V dnevih po dopustu si vsi želimo nekoliko prečistiti telo. Z naravnimi, zeliščnimi čaji bomo pregnali marsikatero nevšečnost. Potrebna je le vztrajnost in potrpežljivost. Zakaj? Veliko jedi je vsebovalo tudi škodljive nasičene maščobe in sladkorje, ki so se nakopičili v našem organizmu. Svoje telo bomo najhitreje očistili z rednim pitjem THIN TEA DETOX mešanica dveh različnih čajev, ki uspešno pomagata pri hujšanju.

ZAKAJ UŽIVATI THIN TEA?
V tem letu je v Sloveniji prava explozija Thintea detox čaja, prava rešitev za vse, ki smo čez poletje grešili s prehrano, kilogrami pa so neusmiljeni, in žal svoje sledi pustiju tam, kjer si najmanj želimo in pričakujemo…  ?
Si želite prečistiti svoje telo, pa že dlje časa oklevate, ker ne poznate primernega načina in niste privrženec raznih oblik posta? Nič lažjega. Predstavljam vam dve mešanici Thin Tea Detox, ki organizem temeljito in globinsko prečisti brez lakote, zdravilne krize in izgube energije. Po rednem pitju čaja se boste  prenehali prenajedati, napihnjenost bo odšla, uredili prehrano ter izgubili kilograme. Z eno besedo Avstralski ThinTea detox vas bo usmeril k bolj zdravemu načinu življenja. 

➮ Prva mešanica Thin Tea pomaga alkalizirati, osveži telo ter ga pusti v naravnem stanju. Semena koromača ter koprivini lističi so antioksidanti in pomagajo zmanjšati vnetja ter nekatere alergije. Medtem ko slezovi lističi, korenina regrata&brinove jagode pomagajo pri prebavi hrane ter, da telo ni zakisano.
Sestavine: DETOX BLEND: semena koromača, lističi koprive, slezovi lističi, brinove jagode, korenine regrata in cvetovi vrtnic.

 ➮ Druga mešanica Thin Tea je bila narejena, da jo konzumiramo preden pojemo svoj zadnji obrok (večerjo). Aktivne sestavine bodo takoj začele delovati, izboljšale naš metabolizem, tako da bo telo lahko začelo hitreje porabljati kalorije, ki smo jih vnesli vase. Prav tako bo zmanjšalo naš apetit in umirilo prenajedanje.
Sestavine: FAT BURN BLEND: meta, lističi oljke, lističi regrata, lističi gloga, korenine coleusa, organski cimet in korenine ingverja.

1a-a-thin-tea-3a

NA TESTU: ThinTea Detox (14 dni)
Delovanja čaja lahko opišem v treh korakih:
1. alkalizira telo ter poveča vsrkavanje hranil
2. ključne sestavine pomagajo izločitii škodljive snovi iz telesa
3.pospeši metabolizem, pomiri željo po prenajedanju, pomaga porabljati kalorije hitreje

Poleg zgornjega naštetega deluje tudi:
prečisti, porablja maščobo, umiri prenajedanje, poveča energijo, izboljša imunski sistem, spodbudi prebavni sistem, izboljša videz kože, umiri apetit in regulira sladkorje v krvi.

MNENJE/OCENA
Moj dan se zjutraj prične z skodelico dobrega čaja ThinTea in bogatim zajtrkom. Zakaj? Zajtrk je najbolj pomemben obrok v dnevu in če še to ni v vaši navadi, kar vam hitro preide v dnevno rutino, vas bo k temu vzpodbudil ravno najboljši čaj ThinTea, da pričnete jutranji obrok in nadaljuje lep dan z polno energije.

Iskreno povem, da sem se pitje čaja odločila samo zaradi enega razloga – razstrupljanje telesa. V paketu sem prejela dnevni in nočni čaj. Kot prvo sem bila zelo presenečena nad okusom čaja. ? Kot drugo, mi je v 14 dnevih izginila napihnjenost, ki sem jo pridobila na dopustu. Trebušnih “oblog” nimam, opazila pa sem, da se je za nekaj malega zmanjšal tudi obseg pasu. Imam več energije in počutje je dosti boljše… ?Moram pa poudariti še to, da sem jedla vse normalno, kot do sedaj, brez prehranjevalnega jedilnika, razen vključila sem telovadbo-pilates. Superca, a ne?! Nisem sladkosneda, zato nimam problemov, da bi ob večerih posegala po sladkarijah ali kakšni težki hrani. Ne rečem pa, da tega kdaj ne storim. Seveda. Vsi se kdaj pregrešimo, je človeško!

In mojo zgodbo z 14-dnevnim razstrupljanjem, sem pripeljala do konca. Viden rezultat je: boljše počutje, polna energije in do ravnega trebuščka sem prišla na popolnoma naraven način!

Čaj ne dela čudežev in čez noč se tudi ne zgodi nič, a v 14 dneh imamo časa napretek, da spremenimo svoje navade.   Thin Tea čaj je najbolje združiti z gibanjem in z prehranjevalnim načrtom, ker pomaga postaviti telo v naravno stanje, tako, da ga alkalizira ter prečisti. Velika bo že razlika, če se gibate vsaj pol ure na dan ali zadostuje že manjši sprehod ter zdrava hrana. S čajem pridobimo veliko več energije in kilogramčki bodo kar začeli puhteti. Razstrupljanje telesa je proces, ki se ga moramo lotiti resno in v skladu z navodili proizvajalca.

1a-a-thin-tea-4a-fd

Uporaba: priporočljivo je, da spijemo 2-3 litre vode na dan. V vodo si lahko tudi stisnemo kakšno kapljico limone ali limete za boljši okus. Čaj pripravim tako, da žličko čaja namočim v 250ml vrele vode in počakam 3-5 minut. Čaj nato precedim in ga veselo zaužijem. Če se pravilno prehranjujete in imate vsaj 5 obrokov dnevno, si brez slabe vesti lahko privoščite tudi sladico. Osebno nisem ljubitelj sladic, sem pa zelenjave in moja priljubljena je kumara, ki vam jo priporočam, ker vsebujejo veliko vode in malo kalorij, hkrati pa poskrbijo za dobro počutje. ? celo sem nekje prebrala, da lahko ješ kadarkoli in v neomejeni količini.

Thin Tea je varen napitek, ne vsebuje glutena, je brez kofeina, brez konzervansov, aditivov ali laksativov.

Že imaš svoj detox komplet? Pričnimo dan z dobrim zajtrkom in skodelico Thintea detox čaja. Izbirate lahko med 14 – dnevnim ali 28 – dnevnim detoxom. Telo vam bo hvaležno!

 

 

O avtorju