Članki bloga

razkošno dišeča formula ? Eleo suho olje ORIFLAME

razkošno dišeča formula ? Eleo suho olje ORIFLAME

Lasje

Vsak tip las ima svoje težave. Lomljivi in poškodovani lasje ter razcepljene konice so nevarnosti, s katerimi se naši lasje soočajo vse leto. In žal kruta resnica je tudi ta, da poškodovani lasje so večna borba mnogih žensk. Lahko preprečimo? Seveda da ne, lahko pa omogočimo večjo zaščito in manjšo poškodovanost las in predstavljam vam kvaliteten in bogat izdelek Eleo suho olje za lase.

KDO SO ORIFLAME?
Oriflame je vrhunska naravna švedska kozmetika s celovito linijo kakovostnih kozmetičnih izdelkov, ustvarjena z ljubeznijo in spoštovanjem do narave. Oriflamovi strokovnjaki združujejo naravne sestavine z najnovejšimi znanstvenimi dognanji in tako zagotavljajo najvišjo kakovost izdelkov. Slogan »naravna švedska kozmetika« zaobjema bistvo ponudbe – z Oriflamovi izdelki poudarite svojo naravno lepoto. Njihova vizija je izpolnjevati sanje ljudi po vsem svetu in biti 1v direktni prodaji lepotnih izdelkov.

1a-a-oriflame

NA  TESTU: Eleo suho olje
Lahkotno, svilnato olje, prepojeno z arganovim in vrtničnim oljem, repincem ter vitaminom F. Neguje in obnavlja lepoto in vitalnost vaših las od znotraj navzven. Novo Eleo suho olje je neverjetno razkošna, a hkrati lahkotna mešanica dragocenih olj, ki bodo vašim lasem povrnila navlaženost, gladkost, moč in dobro jih navlaži, okrepi ter zgladi.

Naša lepota je ravno tako unikatna kot naše sanje.

4-načini uporabe dragocenega olja:
ZA SUHE LASE:
Manjšo količino porazporedite po suhih laseh, tako, da začnete na najbolj poškodovanih predelih. Dva potiska bosta dovolj za srednje dolge lase. Uporabite malo več ali manj izdelka za daljše oz. krajše lase.

▫ PRED OBLIKOVANJEM PRIČESKE:
Da bi lase zaščitili pred posledicami stiliranja ter jim dodali čudovit sijaj, nanesite izdelek na lase, osušene z brisačo, pred nanosom katerega koli izdelka za stiliranje.

▫ NA SUHO LASIŠČE:
Izdelek nanesite k lasnim koreninam in ga vmasirajte v lasišče. Počakajte 2-3 minute, nato ga temeljito izperite z Eleo šamponom.

▫ DODAJTE GA MASKI ZA LASE ALI BALZAMU:
Izdelek dodajte Eleo maski za lase ali balzamu: s tem boste poskrbeli za dodatno porcijo razkošne nege.

1a-a-oriflame-2

MENJE/OCENA
Uppsss…. Se je tudi vam to zgodilo? Več časa ko ste preživeli na soncu in v vodi in manj ko ste namenjali pozornosti zaščiti las je neprijetna posledica dopusta – vlaga, sončni žarki in kisik so vaši lasje poškodovani, obledeli in izsušeni. Če ste tudi vi med tistimi kot jaz, ki imamo že po naravi bolj tanke lase ali si jih barvamo, je še toliko večja verjetnost, da nam je poletje pustilo močne sledi na njih. Skrajni čas je torej, da se jim posvetimo in jim povrnemo zdravje in sijaj.

Ne bom rekla, da si jih nisem zaščitila ali pravilno negovala, ampak vsi ti zunanji vplivi na moje lase ne delujejo najboljše. In ne samo zunanji vplivi, krivdo lahko pripišemo tudi sušilcem, lakom za lase, likalnikom in škodljivim sestavinam v nekaterih kozmetičnih produktih. Zato je zelo pomembno, kakšne izdelke nanašamo na svoje lase, da jih še bolj ne poškodujemo.  Oslabljeni in poškodovani lasje so že sami po sebi šibki in lomljivi, zato z njimi moramo ravnati previdno. Izbira kakovostnega izdelka za nego las je za zdrave in lepe lase ključnega pomena. Izdelek Eleo suho olje vsebuje dragocena olja, ki lase obnovi od znotraj navzven. Ohranjanja njihovo vitalnost, jih naredi bolj močne, sijoče in gladko svilnate, zato je učinek zagotovljen. Ker so nam lasje zelo pomembni urejena videza, nas gladka in sijoča struktura las naredi bolj samozavestne in ženstvene.

Sem zadovoljna uporabnica nežnega in hranilnega Eleo suhega olja, ki je pravo darilo narave, s katerim si negujem in obnavljam prizadete konice.  Zakaj? Mojim lasem zagotavlja pomembne hranilne snovi, ki jih moji lasje nujno potrebujejo, jim daje vlago in sijaj, krepi sestavo las, jih ne masti ter poskrbi za mehek in gladek zaključek.

Da ne pozabim omeniti slikovitega in barvitega kataloga, ki je prava paša za oči in ob katerem boste ob listanju uživali v novostih in predstavitvah aktualnih ponudb.

Uporaba: po umivanju jih splaknem s hladno vodo, ki bo prispevala k večjemu sijaju, za pet minut zavijem v brisačo. Nato jih razčešem, na konice nanesem olje nekaj kapljic (ali enakomerno na vse predele las), ki preprečuje lomljivost in če je le mogoče posušim na zraku. Vem, da je postopek nekoliko daljši, vendar bo struktura las veliko bolj zdrava in močna. Olje lahko nanesemo tudi po sušenju las.
Embalaža: preprosta, praktična 50ml steklenička z razpršilko za lažji nanos, da se olje ne packa po celi embalaži ali še kje drugje.

? ORIFLAMEVsak korak neguje našo kožo. Vsak korak spoštuje naravo. ?

1a-a-oriflame-4

Če  mislite, da poznate naravno nego kože, potem klik ⏩ v spletno trgovino ORIFLAME, kjer boste našli negovalne dobrote za razvajanje vaše kože, telesa in las.

O avtorju