Članki bloga

Najboljše ? Hairmilk NIVEA za zdrave in sijoče lase….

Najboljše ? Hairmilk NIVEA za zdrave in sijoče lase….

Lasje

Lasje so ogledalo našega življenjskega sloga in na naših laseh se odraža vse naše življenje. Lasje so še posebej na udaru pozimi, ko prihaja do velikih temperaturnih sprememb, prav tako posebno nego potrebujejo, ko so bolj obremenjeni, kot je: barvanja, kodranja, ravnanja,… Da si bodo lasje opomogli in znova postali sijoči, jih je treba pravilno negovati.

NIVEA SVET…
NIVEA je znamka s srcem in razumevanjem. Predstavlja zaupanje in kakovost ter posveča posebno pozornost odgovornosti do ljudi in okolja. Podjetje proizvaja visokokakovostne izdelke za nego kože in ima strokovno znanje, ki izhaja iz več kot 100 let izkušenj na področju raziskav. NIVEA je predana skrbi, da se ljudje v svoji koži dobro počutijo. Najbolj prepoznaven je modri lonček z velikimi belimi tiskanimi črkami, ki našo kožo neguje že celo stoletje.

ŠAMPON HAIRMILK 250ml
Šampon Hairmilk Care poskrbi za zdrave in lepe lase tako na videz kot na otip. Primeren je za suhe in poškodovane lase. Obogaten z mlečnimi beljakovinami in kompleksom Nutri-Essences, ki vsebuje dragoceno olje makadamije in Eucerit®. Hairmilk Care šampon globoko neguje in očisti lase. Lase krepi in odpravi poškodbe, ki na njih nastanejo. Obnovi zunanjo površino las, in jim zagotovi neustavljivo voljnost in sijaj.
Kako deluje?…
Neguje in obnovi poškodovane lase, okrepi lase od znotraj in jih zaščiti pred poškodbami, preprečuje lomljenje las in jih ne obteži in je brez silikonov.

BALZAM ZA LASE HAIRMILK 200ml
Balzam za lase Hairmilk Care poskrbi za zdrave in lepe lase tako na videz kot na otip. Primeren je za suhe in poškodovane lase. Balzam je obogaten z mlečnimi beljakovinami in kompleksom Nutri-Essences, ki vsebuje dragoceno olje makadamije in Eucerit®. Hairmilk Care balzam za lase globoko neguje lase. Lase krepi in odpravi poškodbe, ki na njih nastanejo. Obnovi zunanjo površino las in jim zagotovi neustavljivo voljnost in sijaj. Naredi lase mehke in v trenutku zagotovi lažje česanje.
Kako deluje?…
Neguje lase, odpravlja zaznane poškodbe las, okrepi lase, jih obnovi od znotraj in ščiti pred poškodbami ter naredi lase mehke in v trenutku zagotovi lažje česanje.

1aa-anivea-1a

KLEOPATRIN LEPOTNI RITUAL PONOVNO ODKRIT…
Suhi, rahlo obremenjeni lasje dobijo z novo linijo Hairmilk vse, kar potrebujejo. Lahka mlečna formula nežno ovije vsak posamezen pramen las. Linija Hairmilk obnavlja lase, ne da bi jih obtežila. Prava revolucija za obnavljanje las! Obnavljanje učinkuje na vsak posamezen las in ga neguje od znotraj. Nič več ne pomeni le odpravljanja površinskih poškodb. Formula nežno očisti in okrepi lase od znotraj ter jim povrne moč. Osrednja sestavina formule so mlečni proteini: to so naravno pridobljene sestavine, ki okrepijo lase od znotraj in jih poživijo, da postanejo voljni na otip.

MNENJE/OCENA
NIVEA Hairmilk me je navdušil, ker ga lahko uporabljam pri vsakem umivanju las, in ker je primeren za vsakodnevno uporabo. Izdelek je zelo blag, ne izsuši lasišča, lasje so po uporabi mehki, sijoči in voljni.  Najboljši rezultat sem dosegla z uporabo obeh izdelkov, NIVEA Hairmilk šampona in balzama. In prav razliko sem opazila in čutila že po prvem umivanju, saj so lasje poživljeni, živahni in sijoči! Po večkratni uporabi, lahko zagotovo trdim, da pomaga do lepih in zdravih las in ne le-to, resnično jih razvaja. 
Sem zelo previdna in občutljiva, kaj in kakšen šampon nanašam na svoje lase, zato je toliko večje moje zadovoljstvo, ko sem preizkusila novi šampon Hairmilk Care, ki temeljito očisti lase, jim da lesk in lase naredi lahkotne. Poleg tega pa lepo diši. Zelo zadovoljna. Odličen šampon in balzam.

Za zdrave in sijoče lase ? izdelka NIVEA Hairmilk najdete v vseh večjih prodajalnah, drogerijah,… Več o njihovih izdelkih, pa si lahko preberete na spletni strani ⏩ NIVEA ali Facebook strani ⏩ NIVEA

O avtorju