Članki bloga

Rêve de Miel® Shampooing Douceur ? medena svežina v laseh…

Rêve de Miel® Shampooing Douceur ? medena svežina v laseh…

Lasje

Strast do meda in njegove številne lastnosti, so navdihnile nastanek Rêve de Miel® linije, ki se je tekom let širila in postala pomemben zaveznik suhe in občutljive kože.
Samo en pomemben korak je manjkal, da bi bil ritual Medenih sanj popoln ter da bi poskrbel za prijetno mehkobo in zaščito od glave do pet. Ritual Medenih sanj je to zimo izpopolnjen, z lasiranjem novega Rêve de Miel® Nežnega šampona za lase z medom.

PREDNOSTI ŠAMPONA Z MEDOM…
Vsebuje vlažilen in obnavljajoč akacijev med ter lase učinkovito umije in jih naredi svilnato mehke in dišeče. Njegova izjemna nežna čistilna osnova je primerna za vse tipe las in ne draži oči. Naravna formula ne vsebuje parabenov in silikona ter lase prepoji s slastno medeno dišavo. Praktično in darežljivo 300ml pakiranje na potisk je idealno za celotno družino.

MED: ČUDEŽ NARAVE!…
Med človeštvo uporablja že tisoče let.  Je popolnoma naravno, čisto, neoporečno hranilo in zdravilo, ki ga pridelajo čebele iz rastlinskega nektarja ali medene rose. Med je izredno zdravilen zaradi bogate vsebnosti naravnih encimov, vitaminov in mineralov. V kozmetični industriji se med najpogosteje uporablja za pripravo mazil in gelov za ustnice, tekočih in zelo hidratantnih emulzij (čistilno mleko), krem, poživljajočih in osvežujočih tonikov, mil, šamponov in gelov za kopanje.
Potopite se v medene sanje in negujte svoje telo z izdelki Rêve de Miel®.

NA TESTU: Rêve de Miel® Shampooing Douceur 300ml
Njegova izjemno nežna čistilna osnova je primerna za vse tipe las in ne draži oči. Naravna formula vsebuje vlažilen in obnavljajoč akacijev med ter je brez parabenov in silikona. Lasje so po uporabi temeljito umiti, svilnato mehki, dišeči in prepojeni s slastno medeno dišavo.

MNENJE/OCENA
Med je eden izmed najbolj popolnih naravnih živil, bogat z vitamini in minerali ter ima obnavljajoče in vlažilne lastnosti. Osebno ga uporabljam za domačo rabo, zlasti kot sredstvo za bolj prožno in voljno kožo, v obliki vodnih kopeli, obraznih mask in mask za lase.

Mislim, da ni potrebno kaj posebno poudarjati, da je NUXE med drugim, med mojimi najljubšimi negovalnimi izdelki. Medena pravljica se nadaljuje… tokrat se je moja zbirka povečala še za enega lepotnega sladkorčka, to je novi nežen šampon Rêve de Miel ® obogaten z akacijevim medom, ki nahrani in mehča krhke in izčrpane lase, jih nežno odišavi ter jim vrača zdrav videz in svileno gladkost. Prav vsak dan poskrbi za nežno umivanje las, ugodno deluje na lasišče ter preprečuje prekomerno mastenje in izsuševanje las. Moram priznat, da res temeljito umije lase, malo manj se speni, kot ostali šamponi, ne masti, lasje niso pusti in po umivanju so nežno odišavljeni in sijoči. Ko ga preizkusiš, ga enostavno vzljubiš! Zame je mogoče tukaj ena pomanjkljivost in to je balzam, ki je za moje daljše lase nepogrešljiv.
Medene sanje se nadaljujejo  ⏩ Rêve de Miel® balzam za ustnice.
Embalaža/Vonj: enostavna in praktična pumpica za doziranje. Nežen in blag, vonj po medu, ki ga obožujem.

ocena: 5/5 ★
cena: 13,40€

Medeni izdelki so lahko odlično darilo, s katerim ne morete zgrešiti.

Nuxe naravna kozmetika je na voljo v lekarnah, Maxi-ju in Leposani v nakupovalnem centru (E.Leclerc) v Ljubljani ter spletni trgovini ⏩ Nuxe.si.

^.^ MED – Zgoščeno zdravje v čebeljem satju. ^.^

O avtorju