Članki bloga

… za urejen videz moških las ? GEL ZA LASE

… za urejen videz moških las ? GEL ZA LASE

Lasje

Gelov za lase je na trgu na stotine, zato je še toliko večja možnost, da najdeš pravega, ki bo odgovarjal tvojim lasem.  Če želite, da bodo vaši lasje zdržali v želeni obliki čez cel dan, je gel za lase gotovo prava izbira za oblikovanje tvoje pričeske. Kakšnemu namenu so priporočljivi geli? Namenjeni so najrazličnejšim učinkom, od trde koničaste pričeske do gladkih, nezlepljenih kodrov, zato je tu nujno eksperimentiranje z različnimi izdelki. Seveda je prednost večine gelov obstojnost, ki jo dajejo frizuri, njihova slabost pa je, da se rade pojavijo bele pikice, če razmršimo frizuro po tem, ko smo gel nanesli in ta se je že posušil. To seveda ni dobro in smo popolnoma nezadovoljni. Zato izberi kakovostni gel za lase, ki ne vsebuje alkohola in se redkeje luščijo.

1a-gel-za-lase-men-2
Kremni gel za lase – NIVEA
NIVEA Men kremni gel za moške lase; je izdelek za oblikovanje, ki je odličen za dodatno prožno obstojnost za vse dolžine moških las, hkrati pa jim ne odvzame njihove živahnosti. Pričeski podari zanesljivo obstojnost in ne obteži las.

Kako deluje? Fleksibilna emulzija za oblikovanje pričeske ohranja lase na mestu s pomočjo novega sistema utrjevanja, vsebuje pa tudi dodaten negovalni vitamin. ⏩ NIVEA MEN.

◂ Zelo močna obstojnost brez občutka togosti in lepljivosti.
◂ Lasem podari prožno strukturo.
◂ Za kratke in srednje dolge moške lase.

Gel za oblikovanje las ENERGY – AFRODITA
Lase navdihne z energijo ultimativne obstojnosti in močnega utrjevanja. Omogoča 100 % nadzor nad oblikovanjem za vse vrste pričesk. Ne pušča lepljivega občutka, ne obteži in ne izsuši las. ⏩ AFRODITA.

Gel za oblikovanje & nego las POWER – AFRODITA
Formula z naravnima izvlečkoma žajblja, koprive in provitaminom B5 za 100 % negovane in močne lase od korena do konic. Z edinstveno močjo obstojnosti in učvrstitve, brez lepljivega občutka. ⏩ AFRODITA.

Objava je nastala iz preprostega razloga, ker so moški v večini prikrajšani za opise testnih izdelkov, objav o modnem svetu,… Kamorkoli pogledamo, beremo, se vse vrti okrog žensk; modi, nakitu, kozmetiki… In moj Blog je namenjen vsem, ženskam kot tudi moškim, zato se bom v bodoče potrudila, da bo tudi več objav na temo vas gospodičev. ? Obljubim!

1a-gel-za-lase-men-1

Za vedno urejen videz je ključnega pomena, da so oblačila in dodatki skrbno izbrani in kakovostni. Zato je pomembno, da urejeno zunanjo podobo zaokrožimo tudi s pravo pričesko in to dosežemo z kvalitetnim gelom. Kako izbrati pravi gel? Geli za lase imajo različne stopnje jakosti in izbira mora biti odvisna od tega, kakšen tip las imate ter kakšen stil želite doseči. Najbolje bi bilo, da poskusite različne znamke in stopnje jakosti, dokler ne odkrijete takega, ki je za vas najbolj idealen in s katerim boste zadovoljni.

Gel ali vosek? Pri nas se bolj uporablja gel, ker je moj moški zelo zahteven in na svoje lase da vedno najboljše. Zakaj? Ker ta gosta in lepljiva masa, ki je še posebno učinkovita na gostih, valovitih in kodrastih laseh, bo tekom dneva ukrotila vaše lase. Po drugi strani pa gel ni ravno najbolj primeren za tiste, ki imate/imamo izrazito mehke, tanke ali ravne lase, saj jih lahko dodatno stisne in zlepi. Rezultat z uporabo gela, je podoben tistemu, ki ga dosežete z uporabo voska, ampak pričeska bo bolj trpežna in trajna, dosegli pa boste tudi »mokri videz« vaših las.

Uporaba:
Če želimo doseči najboljši efekt, nanesimo gel na oprane in z brisačo rahlo osušene lase. Ampak ne na čisto suhe! Med dlanmi nato razmažemo manjšo količino gela, ki jo s prsti enakomerno nanesemo in razporedimo, da je nanos vse do korena las. Z količino ne pretiravamo, manj bo večja efektivna, odvisno seveda od dolžine las.

Lasje so in vedno bodo pomemben del našega zunanjega izgleda. Poleg negovanih rok so lasje tisti, ki se jim posveča največ pozornosti. Naj bodo dolgi, kratki, svetli, temni, pobarvani ali naravni, skodrani in ravni. Da bi bili lasje zdravi, lepi in predvsem sijoči, je potrebno veliko truda in rednih obiskov pri frizerju in predvsem kvalitetni izdelki. Se strinjate z mano?!

Zdravi, lepi in sijoči lasje so temelj lepega videza vsakega človeka.

 

 

O avtorju