Članki bloga

Za nekaj minut prikličem gozd v svojo kopalnico · FORREST OF LIFE

Za nekaj minut prikličem gozd v svojo kopalnico · FORREST OF LIFE

Naravna kozmetika, Nega telesa, Podpiram slovensko

Gozd me pomirja. To je prostor, kjer spoznavam najlepše trenutke v naravi – s svojo zeleno barvo delujejo zdravilno, pomirjujoče in poživljajoče. Mi daje in povrne občutek povezanosti z Zemljo in življenjem.
Sprehod po gozdu me sprosti in razgrajuje strese, ki jih pridno nabiram v vsakodnevnem življenju. Obožujem živali, zelene kotičke, več stika z gozdom, ker se tam preprosto dobro počutim – še toliko ga raje občudujem s fotoaparatom in mojo čivavico. ▸ Svež zrak, predihana pljuča in sveže misli…

          ? Spoštujmo in ohranimo to, kar je resnično veličastno! ?

Kdo so Forrest Of Life?…
Ljubezen do gozda je magistro gozdarstva Brigito Oblak pripeljala do naravne luksuzne kozmetike Forrest of Life, ki je ročno izdelana v Sloveniji. Izdelki so narejeni iz samo najboljših naravnih sestavin iz neokrnjenega gozda, ki kožo negujejo, nahranijo in jo naredijo mehko.
Posebnost Forrest of Life kozmetike je v tem, da je zraven še sprostitveni učinek, da vsaj malo omilimo njegove negativne učinke in vsaj za nekaj minut prikličemo gozd v svojo kopalnico.

Moje luxuzno razvajanje s pridihom gozda…
Da sem imela to priložnost, da se srečam z kozmetiko Forrest Of Life, se zahvaljujem barvitemu, bogatemu in posebnemu slovenskemu ▸ Beauty Box kjer vsak mesec poskrbijo za presenečenje s skrbno izbranimi izdelki za naše vsakdanje razvajanje in nego telesa.Trenutki z najboljšimi naravnimi izdelki so res dragoceni. Zanje si je vredno vzeti čas. Zavedam se kako pomembno je, da sproščam telo in osvežujem energijo, le tako lahko polno živim.. ▸ Aprilski BeautyBox sta obogatila naslednja izdelka:

Zlato maslo za telo 50ml
Bogat nabor hranljivih rastlinskih olj, kot so mangovo maslo, karitejevo maslo, arganovo olje, makadamijevo olje, olje brokolijevih semen, itd., zadovolji vse potrebe kože, skrbno izbrana eterična olja pa maslo prijetno odišavijo in vplivajo na razpoloženje. Koencim Q10 in vitamin E povrneta elastičnost kože in jo ohranjata mladostno.

Ženske med drugim obožujemo vse kar se sveti, kar je zlato; modni dodatki, dekorativna kozmetika, kot tudi kozmetika za nego kože. Mimogrede, maslo me malce spomni na Nuxe zlato olje, ki je nepogrešljiv v moji negi.

Maslo mi je na prvi dotik všeč – nežno poboža mojo kožo. Kljub zelo bogati, kremasti, puhasti teksturi je presenetljivo lepo mazljivo. Ni mastno in zelo hitro se vpije v kožo.
Kožo mehča, nahrani, neguje, sprosti in prijetno/ naravno “fresh” odišavi ter za sabo pusti le rahel zlat odtenek na koži.


Obarvan balzam za ustnice 5ml
Eterično olje geranije je čustveno, navdihujoče in ženstveno eterično olje, ki spodbuja domišljijo in sprošča telo, eterično olje sladke pomaranče pa doda pridih razigranosti, dobre volje, smeha ter prinaša sproščenost, toplino in veselje.

Katere me redno spremljate, že veste, da sem poznana po tem, da imam na vsakem vogalu stanovanja balzam za ustnice. Ja, brez tega enostavno ne gre. Zadnje čase sem jih tudi kar nekaj preizkusila – naravnih in slovenskih, presenetljivo zadovoljna.

Je kot nalašč zame! Obarvan in naraven balzam ustnice neguje, hrani in sprošča, obenem pa jih nevsiljivo obarva, tako da je primeren za vsakdan. Ta ekskluzivna formula ustnicam doda ščepec barve, sijaja in navlaženosti. Enostavno nanašanje, priročno prenašanje.Vikend se bliža… Obuj petke, nanesi zlato maslo in balzam ? ter se odpravi v mesto ali na zabavo. Zvečer boš zasijala! ?

◦ ◦ ◦ ? Naravno – z mano! ◦ ◦ ◦

Zato podpiram naslednje točke:

  1. Z veseljem podpiram slovenska podjetja.
  2. Cenim njihov trud, ker s svojo kreativnostjo vnašajo svežino in drugačnost.
  3. Vse, kar pride izpod njihovih pridnih rok je tudi narejeno s srcem, ki ga vlagajo v svoje produkte.
  4. Vem kaj nanašam nase.
  5. Izdelki naravnega izvora.
  6. Vedno bom zagovornica naravne kozmetike, katera zame igra pomembno vlogo pri osebni negi.


? tyasha marcelly

Kaj je BeautyBox, kako deluje in če se želiš pridružiti Beautyboxicam, klik tukaj ▸ BeautyBOX.

Za konec ti lahko še samo izdelka priporočam. Jaz sem zadovoljna – Gozdno, Naravno in Učinkovito… ODLIČNO!
Izdelki vsebujejo same vrhunske sestavine z vsemi ustreznimi analizami in certifikati in so primerni tako za nego zdrave kože kot tudi občutljive, zrele ali problematične kože. Klik tukaj ▸FORREST OF LIFE.

Hvala za ogled članka. Vesela sem, da si tukaj.

O avtorju