Članki bloga

Poket.si  • Prijazna osebna nega nam, kot okolju

Poket.si • Prijazna osebna nega nam, kot okolju

Podpiram slovensko, Trajnostno

Že od nekdaj sem ljubiteljica vsega naravnega, tako kozmetike za osebno nego, kot tudi vseh naravnih pristopov, ki služijo kot pomoč pri ohranjanju zdravja, srečnega življenja, ter vsega drugega, kar je povezano z naravo.
Predvsem pa, podpiram slovensko, zato sem se z veseljem odločila za tole sodelovanje, saj nastaja in se ustvarja vse z strastjo in srcem ter je naravno, slovensko.

                … ker nam je mar za okolje in za ljudi…

O kateri naravni slovenski spletni trgovinici govorim?

Ta ta ta… še eno čudovito podjetje, ki se povezuje z majhnimi slovenskimi proizvajalci naravne kozmetike ter naravnih pripomočkov za osebno higieno, kateri izdelujejo svoje izdelke v majhnih serijah z ogromno truda, ljubezni.

Verjetno si že slišal-a, če še ne…

To je Poket.si

Na kratko nekaj besed, kdo stoji za majhno spletno trgovinico Poket.si?…

Za majhno spletno trgovinico s slovensko naravno kozmetiko in ekološkimi pripomočki za osebno nego stoji mlada, velika ljubiteljica narave, čistega okolja Sara Emeršič, ki želi ljudem približati nego telesa na naraven in prijazen način.

Vredno je tudi omeniti, da je nekaj izdelkov za osebno nego nastalo pod blagovno znamko Poket.si, najdejo pa se tudi izdelki drugih majhnih slovenskih ustvarjalcev naravne kvalitetne kozmetike za nego kože, lasišča in telesa.

To pa še ni vse. Nedavno se je Sara povezala tudi s sejalnim podjetjem Treecelet, kateremu vsak mesec prispevala za posaditev 60 dreves ali več.

   Bravo Sara ??

“Vizija podjetja Poket.si je ohranjati čisto naravo za našo prihodnost, zato za vsak opravljen nakup pobere eno vrečko odpadkov, ki ležijo po nepotrebnem v okolju. Prav tako je sokreatorka izziva »Čistim na sprehodu«, katerega namen je iti na sprehod z vrečko in vanjo pobirati smeti na poti.”?

Pri Poket.si imajo pripravljene lustne paketke…

Lahko si jih pogledaš tukaj ‣ Naravna kozmetika za čistejše okolje.

Moj komplet za okolju prijazno kopalnico…

Predstavlja nek začetek less-waste poti. Vsebuje:

■ 2× bambusovi zobni ščetki
■ 10x pralne blazinice z mrežasto vrečko
■ kovinska britvica (v Rose Gold ali Metal Grey barvi)
■ 10x rezila za kovinsko britvico


Za lažji začetek okolju prijazne osebne higiene


? tyasha marcelly

»naravno« je moja stalnica v življenju – tako pri zdravju kot tudi pri izbiri izdelkov za osebno nego. Zato vedno z največjim veseljem dodam nekaj novega svoji kopalnici (celotni hiši) – pridih narave z naravnimi izdelki in ekološkimi pripomočki za nego celotne družine.​

Poznaš občutek, ko hiša dobesedno diha z tabo? Če je tvoj odgovor DA, ti priporočam, da narediš klik v spletno trgovinico ‣ Poket.si.

Za konec… ? Jesen. ? Tako zelo lepa je… 

Da včasih kar obstanem in občudujem njene prekrasne barve, me zares prav začarajo! Zato…

Lepih, sončnih dni še ni konec, vzemimo si čas za izlet v naravo, telesno aktivnost, hoje po gozdni bogati, šumeči preprogi, in naj nam bo lepo v prepuščanju ritmu narave. Priznajmo, narava nikoli ne razvaja s tolikimi barvami kot tedaj, ko se vse listje odene v jesenske odtenke.

Če pa še mimogrede poberemo smeti, nam bo narava še kako hvaležna. ‣ IZZIV #ČISTIMNASPREHODU

“Majhni koraki. Velike spremembe.”

O avtorju