Članki bloga

Kjuč do zapeljivega in zdravega nasmeha ?SREBROSEPT zobna pasta

Kjuč do zapeljivega in zdravega nasmeha ?SREBROSEPT zobna pasta

Naravna kozmetika, Nega telesa

Lep nasmeh ni samo dar narave, ampak tudi rezultat našega vsakodnevnega truda. Le kdo si ne želi lepega, bleščečega in zdravega nasmeha, ki dela čudeže v nič koliko življenjskih situacijah? Vsi. Z njim smo bolj samozavestni in posledično se izboljša tudi kvaliteta našega življenja.

UMIVAJMO SI ZOBE NA ZDRAV NAČIN…
Na poti do zapeljivega nasmeha, je najbolje začeti vzdrževati ustno higieno, ki preprečuje razvoj nekaterih bolezni ustne votline, slab zadah ter drugih težav in se zanj potruditi vsak dan vse leto. Dovolj je, da v roke vzamemo prave pripomočke in temeljiti ustni higieni namenimo nekaj minut na dan. Zakaj? Nekatere bolezni in zdravstvene težave lahko vplivajo na naše zobe in dlesni. Šibko ustno zdravje oslabi imunski sistem celotnega telesa in obratno.
Zobna pasta je le kemična podpora s katero na prvem mestu mehansko odstranjujemo zobne obloge, olajšamo čiščenje z zobno ščetko, razne sestavine zobnih past pa naj bi imele še razne dodatne učinke. Zato je zelo pomembno, kakšno zobno pasto uporabljamo. Kajti, ni vsaka zobna pasta dobra zobna pasta. Najbolje, da posežemo po sestavin brez konzervansov, fluorida, umetnih barvil in okusov. Več o ustni higieni, klik na ⏩ Higiena ust in grla.

❝Ena najlepših človeških sposobnosti, je dragocen nasmeh, pri katerem zasijejo zdravi, beli zobje.

1AA.SANOMARPASTA

NA TESTU: SREBROSEPT ZOBNA PASTA BREZ FLUORA Z IONI SREBRA – 75ML
SREBROSEPT antibakterijska zobna pasta brez fluora je inovacija, ki zagotavlja učinkovito obnovo občutljivih predelov zob. Odlična je zaradi svoje edinstvene in skrbno izbrane sestave. Ioni srebra zagotavljajo dolgotrajno zaščito pred bakterijami, ki povzročajo zobno gnilobo in slab zadah. Zdravilne sestavine meta in žajbelj, alantoin in MSM delujejo protivnetno, krepijo dlesni in sluznico ustne votline. V kombinaciji z ioni srebra vplivajo na boljše celjenje ran, aft in razjed.

PREDNOSTI SREBROSEPT zobne paste:

– ščiti pred bakterijami, glivicami in zobnimi oblogami
– krepi dlesni in sluznico ustne votline
– blagodejno vpliva na celjenje ran, aft in razjed
– odpravlja krvaveče dlesni in vnetja obzobnih tkiv
– učinkovito zavira nastanek paradontalne bolezni
– deluje protivnetno
– zobem vrača njihovo naravno belino
– ohranja zaščitno plast na zobeh
– osveži dah

MNENJE/OCENA
Lepi in zdravi zobje so ogledalo našega zdravja in lepote, so bogastvo, ki ga moramo varovati vse življenje. Najenostavnejši in učinkoviti ukrep za preprečevanje zobne gnilobe in obolenj obzobnih tkiv je redna, temeljita in pravilna ustna higiena. Zobe se očisti po vsakem obroku, vsaj dvakrat na dan in enkrat na dan očistimo jezik, na katerem se zadržujejo bakterije.
Vsak se kdaj znajde tudi v kaki neprijetni situaciji, kot je slab zadah. S pomočjo zobne paste, s katero je z dobro voljo in uravnoteženo disciplino ustne higiene moč približati zdravemu zadahu je zagotovo zobna pasta Srebrosept. Opravlja vse najpomembnejše naloge za ustno nego, kot so preprečevanje kariesa, zmanjševanje krvavenja dlesni in okužb in slabega zadaha. Z eno besedo, na splošno skrbi za naše telo.

Osebno že kar dobro poznam izdelke Maxlab, ki so nepogrešljivi v moji vsakodnevni rutini. Tokrat pa prvič preizkušam zobno pasto Srebrosept, ki me je povsem prevzela. Vas zanima zakaj? Že v samem štartu umivanja zob, daje maksimalno svežino.  Všeč mi je, ker deluje, malo manj je prikupna barva (kot smo navajeni na dosedanje barvne paste), ampak saj veste, takšen je naraven izdelek (brez barvil). Sicer pa barva nima nobenega vpliva, da je ne bi poskusili, saj vam ne bo žal. Kaj pa okus? Po zaslugi vseh sestavin je povsem sprejemljiv. Prednost takšne zobne paste, ne samo, da deluje in je povsem naravna, temveč tudi, da je cenovno zelo učinkovita! Zobje so po uporabi videti sijoči, naravno beli, zdravi, gladki in močni. ?
Pri izbiri zobne paste bodite previdni, saj jih večina vsebuje fluorid. Vemo, slišali ste, da fluorid pomemben pri boju proti kariesu, vendar pa vse več raziskav kaže, da fluorid nima tako koristnih učinkov na naše zobe, ampak je predvsem zelo škodljiv za naše zdravje.
Uporaba:
Za posamezen nanos zobne paste na zobno ščetko je že dovolj za velikost grahovega zrna, priporočljivo vsaj uporabo 2x dnevno.

ocena: 5/5★
cena: 13.83 €

Poišči si svoj najljubši izdelek in klikni ⏩ ?SANOMAR v skladu z naravo  ali Facebook stran ⏩ ?SanoMar, v skladu z naravo.

SMEJTE SE… Predvsem pa se smejte ZDRAVO!

O avtorju