Članki bloga

Odlično olje L’Or Rose za učvrstitev oblin ? MELVITA

Odlično olje L’Or Rose za učvrstitev oblin ? MELVITA

Naravna kozmetika, Nega obraza

Pomarančen videz kože je nočna mora marsikatere ženske in skoraj prav vsaka ga ima. Razlika je le v tem, da je pri nekaterih zelo izrazit, pri drugih nekoliko manj, vezan pa je na starost, življenjske navade, hormone in najbrž ima tudi dedno plat. Izgled lahko izboljšamo in v določeni meri preprečimo slabšanje njegovega videza z zdravim načinom življenja. Še dodatno lahko izgled pomarančne kože popravimo z učvrščevalnim oljem za lepo kožo. 

KDO SO MELVITA?…
 je ena vodilnih francoskih znamk naravne in organske kozmetike, že več kot 30 let deluje v neokrnjeni naravi v srcu francoske pokrajine Ardèche. Celoten proces vse od izbora sestavin, proizvodnje in reciklažne embalaže ustreza visokim standardom ECOCERTA. Pristni, kakovostni in učinkoviti negovalni izdelki za obraz in telo ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav ali barvil, izdelkov petrokemičnega izvora, parafina in silikona, zato so prijazni do kože in do Planeta. Prefinjene, sveže teksture in nežne, naravne dišave razvajajo nas in naše najbližje s trenutki čistega užitka.

MOČ ROŽNATEGA POPRA…
Skrivnostno moč “rožnatega popra” je Melvita ujela v Učvrščevalno olje za lepo kožo. Aroeira oz. rožnati poper je cenjena rastlina in deluje v dveh fazah: najprej pomaga omejiti nastajanje velikih maščobnih kapljic v adipocitih, nato pa pomaga razgraditi v njih nakopičeno maščobo. Izjemno olje iz jagod rožnatega popra se ponaša z dragocenimi negovalnimi lastnostmi.
Preventivno delovanje: olje podre skozi zaščitni sloj, ki obdaja velike maščobne kapljice in tako lažje prepreči njihovo večanje še preden se nakopičijo.

NA TESTU: UČVRŠČEVALNO OLJE ZA LEPO KOŽO 100ml
, ki v učvrščevalni formuli za oblikovanje postave združuje edinstveno moč rožnatega popra z Réuniona in učinkovitost izvlečka iz jagod navadnega rakitovca. Učvrščevalno olje, izjemno bogato z organskimi aktivnimi sestavinami opazno zmanjša pomarančen videz kože. Za večji učinek ter bolj napeto, gladko in čvrsto kožo olje vtirajte z masažnimi krožnimi gibi. Inovativna negovalna formula s svežo, čutno in ženstveno dišavo zagotavlja takojšen občutek neverjetne lahkosti.

MNENJE/OCENA
Zdaj je čas, da gremo v boj in preprečimo nastanek večne nadloge žensk – pomarančna koža!
Dandanes nam pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana lahko dramatično poveča prekomerno telesno težo in s tem vse povezane težave z njo. Močna volja, stroga dieta in telovadba lahko pripomorejo k zmanjšanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic in pomarančne kože.
Celulita kot takega ne podedujemo, lahko pa podedujemo nagnjenost k tej nadlogi, ki je največkrat estetski problem. Koža je zaradi posebne razporejenosti podkožnega maščevja in veziva podobna lupini pomaranče (pomarančasta koža). Predvsem ženske nas spravlja v obup, sploh zdaj, ko se že počasi pripravljamo na kratke hlače, razgaljene noge in kopalke.

In kolikokrat si vsako leto obljubimo, da letos pa začnemo resno in si bomo učvrstile kožo na nogah, bokih, trebuhu in zadnjici?! 

Moj korak v to smer ni samo proti poletju, uporaba kremic ali olj je prisotna skozi celo leto. Zato zame pomarančna koža ne predstavlja noben problem. Olje uporabljam vsak dan, po telovadbi (pilatesu), ki je zmagovalna kombinacija in prinaša čudovit rezultat.
Po več kot treh tednih uporabe, zagotovo lahko trdim, da je zlato olje čisto nekaj posebnega. Pravi zaklad iz narave za učvrstitev oblin.
Poživljajoča prefinjena ženska dišava ter sveža, lahka in nemastna tekstura, ki je obogatena z izjemnimi organskimi aktivnimi sestavinami, se hitro in lahkotno vpije v kožo, za sabo pa preprosto pusti mehkejšo in čvrstejšo in bolj napeto kožo. Resnično čutno doživetje na koži in opazno izboljšan videz kože! Odlična rešitev in nega za problematične dele kože in poživljajoča nega pred spanjem. Moj must have izdelek!
Uporaba:
Z masažnimi krožnimi gibi zvečer vtrem olje na stegna in zadnjico v smeri od kolen navzgor. Lahka, nemastna tekstura se nemudoma vpije. Z redno uporabo je že hitro opazen rezultat.

ocena: 5/5 ★
cena: 35,60 €

S učvrstite obline in odkrijte Melvitine zaklade iz narave ⏩ in spremljajte novosti in ugodnosti na Facebook strani ⏩ Melvita.

Jaz sem pripravljena na poletje in ti?

O avtorju