Članki bloga

LEPOTNI DOGODEK ? Dr. Hauschka nova, naravna make-up linija…

LEPOTNI DOGODEK ? Dr. Hauschka nova, naravna make-up linija…

Lepotni dogodki

Z veseljem sem se odzvala na vabilo, na predstavitev Dr. Hauschka nove make-up linije, ki je potekala v četrtek, 6. aprila, na terasi hotela Vander v stari Ljubljani. Ker sem se dogodka udeležila prvič, sem vesela, da sem spoznala in preživela čudovito popoldne v enkratni družbi predstavnic Dr. Hauschka, vizažist in drugih udeleženk.
Dogodek je potekal zelo na naraven in sproščen način. Najprej so nam postregli z osvežujočim aperitivom, nato je sledila predstavitev nove make-up linije in ličenje. Za piko na i, pa  je še sledil družabnejši del s prigrizkom.

❝Ženske smo najlepše takrat, ko samozavestno razkrijemo svojo naravo in notranjo lepoto.❞

Kozmetika Dr. Hauschka je na tržišču že 50 let in nas razvaja ter neguje od pet do glave. Z razvijanjem pionirskih receptur sta pričela Elisabeth Sigmund in Rudolf Hauschka, njun cilj je bil, da s svojim znanjem in lastnimi postopki za nego kože uporabita potencial narave. Vzpostavila sta načela izdelave in utemeljila edinstvenost izdelkov, ritualov nege in tretmajev Dr. Hauschka.

? NEKAJ NOVEGA IN 100% NARAVNEGA……
Nova dovršena 100% naravna in bio certificirana make-up linija Dr. Hauschka podpira, da svojo individualnost kažemo tudi navzven, ter, da poudarimo notranjo in zunanjo lepoto. Pri tem ne zakrijemo svojo osebnost, temveč pride še bolj do izraza – jo poudarimo naravno lepoto.
Naravni izdelki so koži prijazni, jo negujejo ter ustvarijo popolni make-up. Današnja nova linija je izpopolnjena za kar 82 izdelkov, sestavljajo jo pudri, izdelki za oči in ustnice. Dr. Hauschka Make-up je estetsko in individualno dovršena make-up linija, ki dopolnjuje in naredi celovito medsebojno kombiniranje izdelkov za nego kože in dekorativnimi izdelki.

ZAKAJ JE NOVA LINIJA MAKE-UPA DR. HAUSCHKA TAKO EDINSTVENA?…
Dekorativna kozmetika Dr. Hauschka se zlije s človekovo lepoto in nežno poudarja naravno izžarevanje osebnosti. Primerna je za vsa stanja kože, tudi za najbolj občutljivo.
Sestava temelji na biodinamično pridelanih sestavinah, kakovostnih rastlinskih oljih in voskih, izbranih zdravilnih zeliščih in mineralnih pigmentih.
◾ Ličila za oči so oftalmološko preizkušena.
◾ Izdelki za nego kože so dermatološki preizkušena.
◾ Izdelki ne vsebuje kemičnih in sintetičnih dišav ali konzervansov.

Nega kože
Danes v bistvu ne more obstajati dekorativna kozmetika, če ob enem ne izpolnjuje tudi naloge negovanja kože. Vsi izdelki Dr. Hauschka za nego obraza se med seboj dopolnjujejo in podpirajo in jo pripravijo na nadaljni korak – make-up. V izdelkih so združeni številni izvlečki rastlin, eterična olja, rastlinski voski, druge organske sestavine in minerali. Več ⏩ osnovna nega obraza.

Inspiracija v vseh barvah in teksturah
Preizkusite odtenke in se glede na svoje razpoloženje igrajte z različnimi možnostmi – igra z barvami in teksturami. Barve make-upa se dopolnjujejo z lastno barvo polti, svetlikanjem roženice in nežno do močno rdečico ustnic. Na voljo so šminke, šminke Sheer in Lip glosi za vsako priložnost. Senčila v treh barvah, rdečila za lica v dveh barvah, maskare, pudri v kamnu, tekoča podlaga,…

Tekoče podlage
Kakovost sestavin tekočih podlag in korektorjev Dr. Hauschka, omogoča fini lahki teksturi enakomeren in nežen nanos, ki se zlijejo z barvo lastne polti. Barvni odtenki se med seboj popolnoma ujemajo in to pride na našem obrazu še posebej do izraza, ker pomaga, da na našem tenu zasije. Nežni pudri in rdečila matirajo ten, fiksirajo ličila in nudijo svež videz, zgladijo neenakosti, preprečujejo nečistoče v ozadju in zmanjšajo rdečico.

Odkrijte in poudarite svojo naravno lepoto – ličenje z novimi Make-up izdelki ⏩ ličila Dr. Hauschka in z izdelki za nego obraza (100 % naravna kozmetika) ⏩ Dr. Hauschka Slovenija

In še nekaj… Vabljene na brezplačno ličenje z novimi izdelki za make-up Dr. Hauschka, spremljajte jih na Facebook strani, kjer so napisani termini in kraj dogodka ter druge sveže novičke. ?

Do naslednjič… Lep pozdrav ?

O avtorju