Članki bloga

3. Beautiful Bloggers MeetUp 2017

3. Beautiful Bloggers MeetUp 2017

Lepotni dogodki

V petek, 10. novembra 2017, je centru Ljubljane v hotelu Lev potekala 3. konferenca lepotnih blogerk – Beautyfull Bloggers MeetUp 2017,  ki je zame nekaj povsem novega, nov navdih, nova poznanstva, nova pridobljena znanja strokovnjakov in nagrada za ves moj trud, delo in vzpodbuda sprejemanja bodočih izzivov, ki mi ga prinaša blogerski svet.
Ker imam v življenju postavljenih več ciljev in grem stopnico po stopnico naprej, ravno to je tisto, kar želim dodati vsemu, kar se vedno znova pojavi na moji blogerski poti – nekaj posebnega, drugačnega, unikatnega. V trenutkih, ko nastajajo lepotni članki začinjeni z lastnim stilom ter natančnostjo.

Odličen dogodek, ki mi je pustil ogromno lepih vtisov, pozitivne energije, novih spoznanj, iskrenih nasmehov …

Zame je ustvarjanje Bloga nevidna povezava do delčka mene, ki je pozitiven, prijazen, iskren, ustvarjalen in to me ohranja unikatno “SEM najboljša RAZLIČICA SEBE”, ki je nagovor k unikatnosti in ohranjanju lastne identitete in moto 3. konference lepotnih blogerk.

Z lepo dobrodošlico nas je zjutraj pozdravila Melvita in tako prispevala k nepozabnemu in zares čudovitem dogodku na Beautiful Bloggers MeetUp, ki je nežno odmeval ob zvoku klavirja, okusnem in zdravem zajtrku ter prijazni ekipi. Med kratkimi pavzami je sledila osvežitev s sokovi Rauch, kavico, prigrizki: Melvitine granole in Pokice. Dogajanje je povezoval Peter Poles, ki nas tekom celotnega dne  zabaval z svojo pozitivnostjo in humorjem. Vse nastale čudovite slike pod očesom ? Marko Delbello Ocepek. 

Dan je bil sestavljen iz poučnih sedem zanimivih predavanj. Svoje znanje so podajali :
~ mag. Irena Deželak – predavanje o povezovanju, ter poslovni in osebni rasti
~ Lena Gregorčič – predavanje o SEO 
~ Petra Arula – predavanje o jezikovnem brezhibnem pisanju
~ Tjaša Deu – predavanje o video vsebinah in osnove snemanja Youtube-a
~ Nina.G Kranjc –  predavanje o lepotnih mitih in sestavinah
~ Monika Horvat – predavanje za spletni marketing (Facebook)
~ Ula Furlan – zanimiva je bila okrogla miza s tematiko medijska pismenost in odgovornost

Po predavanjih je sledil najbolj zabavni del konference blogerska tržnica in kosilo. Na tržnici so se nam predstavile že znane znamke in nekaj novih, ki so nas navdušile s predstavitvijo prihajajočih novosti lepotnih izdelkov in storitev.
V Sloveniji je trenutno velik hit sodelovanje in promocija preko blogov ali vlogov, ki nam odpirajo številna vrata v lepotni in modni industriji.

? ? Sledilo je sproščeno in prijetno druženje ob prigrizkih in koktejlih. 

V okviru dogodka so se podelile tudi nagrade Beauty Bloggers Awards 2017, ki smo jih izbrale lepotne blogerke in tako smo dobili nove zmagovalce v lepotni industriji in to so:

NEGA OBRAZAAdd Actives – C20 Tertraforce Activator
NEGA TELESAL’Occitane Nežni gel za prhanje Terre De Lumiere
LASJEOLAPLEX – rešitev za poškodovanje lase
DIŠAVO oz. DIŠAVNO LINIJOs.Oliver for Her
LEPOTNA INOVACIJA – The Ordinary
SPLETNA TRGOVINALičila.si
SODELOVANJE Z BLOGERKAMI – Stillmark d.o.o
SLOVENSKA ZNAMKAKozmetika Afrodita
BLOGERSKA OSEBNOST: Gabi Nedič – Parokeets

Pokrovitelji dogodka so bili: Aicon Academy, Alterna Haircare, Ars Florae Gardenia, Afrodita Kozmetika, Avon, Catrice, Fidimed, Huawei Mobile, Ličila.si, l’Occitane, Lotique, Medex, Melvita, Makeup Revolution, Nelipot, Olaplex, Philips, Rauch Fresh, S.Oliver, Smile Concept Store, Sisinger21, The Body Shop, Caudalie VivaDerm, Vichy in Yankee Candle.

No, ker sem verjetno med zadnjimi z objavo mojega vtisa o dogajanju na lepotni konferenci, od katere je že minilo več kot mesec, sem uspela testirati nekaj izdelkov, ki sem jih prejela:

۩ vsak dan pravi dan za nanos dobre dišave   L`Occitane Terre de Lumière L’Eau
۩ pet dragocenih olj ujetih v eni kapljici   L’Or Bio izjemno zlato olje Melvita
۩ nepogrešljiv izdelek za nego rok   Izjemna krema za roke Melvita
۩ zdravi, sijoči, svilnati lasje, polni življenja   Caviar Antiaging Experience Travel Kit
۩ ko zadiši po razkošju in udobju…   The Body Shop Slovenija
۩ kmalu… za mladosten in svež videz   Caudalie
۩ kmalu…  zimska pravljica na nohtih   Avon

Lepotno in dišeče razkošje se je nadaljevalo naslednji dan in še dan, dan,… doma –  odpiranje paketkov. Več si lahko ogledaš, prebereš in me pridno spremljaš na Facebook strani ⏩ Pinky Fashion Blog ツ  in ⏩ Instangram strani. Hvala ?

? Zahvala pa gre  organizatorki Niki Veger iz Beautyfullblog za odlično izpeljan dogodek – super je bilo! Res prijetno, poučno in hkrati zabavno celodnevno druženje s kolegicami blogerkami, spoznavanje s predstavniki znamk, vse novosti iz predavanj,… Da ne pozabim še omeniti Blogerski rokovnik, ki je izredno lep in uporaben, da bo dobro zorganizirano delo in ustvarjanje… Tako drage moje, na kupu 60 blogerk smo ustvarile čudovito zgodbo!
Z veseljem pa si shranim v koledar 10. november 2018, ko se bomo spet družili…

Želim vam čarobne praznike, ?       

O avtorju