Članki bloga

L`Occitane Terre de Lumière L’Eau

L`Occitane Terre de Lumière L’Eau

Parfumi

Na konferenci Beautiful Bloggers MeetUp sem obiskala L’Occitanov lepotni kotiček in spoznala dišavno interpretacijo jutranje zarje Terre de Lumière L’Eau. 
Ker sem strastna ljubiteljica parfumov, je prav  vsak dan pravi dan za nanos dobre dišave. 
Zgodba moje zgodbe se prične ⤵


Beautiful Bloggers MeetUp 2017 – Terre de Lumière L’Eau

Vse se začne z L’Occitane novo dišavo… sveža jutra in popoln mir, ko se svet šele prebuja. Ko bo jutranjo zarjo kmalu zamenjalo sonce in pričelo iztegovati nagajive žarke svetlobe in sušiti roso. Opazujem, kako se iz detajlov poraja nov dan. V tistem trenutku sem slikar, ki na platna jutra rišem poteze in podobe svojega novega dne… Dvignem se, moj pogled se zazre skozi okno… krasen trenutek, krasen pogled na jutranje prebujanje narave, na jutro, ki se ovije v tančico skrivnosti, ki je nikdar ne razvozlam, zato je vedno zanimivo, da vsak dan odkrivam nekaj novega. “Tako lepo jutro je,” si zašepetam. Najlepši del dneva.

Pogledam v nebo. Kako lepo, vse tiste jutranje barve se kar bohotijo, da jih gledaš in gledaš… vsa ta lepota se prelevi v dišavo, ki izžareva čisto svežino in ozračje drhti po brezčasnosti čarobnega jutra… Zamižim… tisti božanski vonj, ki v meni prebudi intenzivne občutke, ki me ponesejo na prečudovita polja, ki jih je osvetlila jutranja zarja in igra narave. Takšne občutke lahko doživljam le med jutranjim opazovanjem ali sprehajanjem, ko se prebuja narava v vsej svoji lepoti.
Dišavna ljubezen v majhni steklenički me opominja, zakaj imam rada pozdrav jutranje zarje, pozibavajoče kapljice rose na travnih bilkah in prve jutranje sončne žarke. Počutim se izjemno. Zakaj? Terre de Lumiere mi neprestano pripoveduje natančno to, kar želim videti, kar želim biti, to kar sem… dišava, ki zadiha svežino v moja jutra. Vse to moje prelepo doživetje je ujeto v ikonično stekleničko Terre de Lumière L’Eau!


VIDETI SEM VELIKO BOLJ PRIVLAČNA, ČE ME SPREMLJA PRIJETEN VONJ: nežna in ženstvena hkrati… kristalno čista in lahkotna cvetlična dišava, ki opojno boža in oživi vse moje čute… vse od tuširanja naprej, ko je moja koža še nekoliko vlažna, dodatna vlaga pa pomaga, da se vonj ‘zaklene’ v kožo in me nato še prijetno spremlja vse do večera.

Plastenje vonjev je ključ za dober rezultat… obstaja dober razlog, zakaj so paketi izdelkov iste dišave. Če uporabljamo nežen gel za prhanje, za tem na telo nanesemo losjon istega vonja, dodamo parfum, bomo zagotovo dišale ves dan! ⏩ TERRE DE LUMIÈRE L’EAU

AU DE TOILETTE TERRE DE LUMIÈRE L’EAU 50ml
V njej se prepletajo sprva lahkotne, mehke cvetne note; vsak akord se počasi razvija do svoje polnosti, prav tako kot nov dan v Provansi. Najprej zapleše iskriva bergamotka, nato pa prepusti oder edinstvenemu intenzivnemu akordu sivkinega medu. Pridružita se mu dve gurmanski noti: čebelji vosek in čutna osnova iz belih cvetlic in belega maska.
Terre de Lumière se sedaj blešči v pudrasto rožnatih odtenkih pravkar razprtih cvetov, ki se kopajo v jutranji zarji.

cena: 59,00 €


Terre de Lumière L’Eau

Prepustite se nežnim notam dišave Terre de Lumière L’Eau ter začnite nov dan spočiti in sveži, prepojeni s provansalsko energijo. ⏩ L’OCCITANE ali poslovalnicah L`Occitane po Sloveniji.

O avtorju