Članki bloga

Krtačka za čiščenje obraza Bellissima

Krtačka za čiščenje obraza Bellissima

nega kože

Do zdrave kože in njenega bolj sijočega videza, nam pomaga redno in temeljito dnevno čiščenje kože obraza, ki je prvi nujni in potrebni korak.
Pomembno je, da uporabljamo nežna čistila in krtačo, ki ima kvalitetne mehke ščetine. Čiščenje moramo izvajati zelo nežno, saj grobi gibi in vlečenje kože trajno poškodujejo vrhnje plasti kože, kar ima za posledico prezgodnje gube in staranje.

Pred kratkim sem začela sodelovati z spletno trgovino Nali.si in tako v svojo lepotilno rutino vključila ščetko za čiščenje obraza Bellisima.
Ščetke za obraz vsekakor niso novost na lepotnem trgu, je pa zadnja leta postalo globinsko čiščenje kože pravi hit kar iz domačega udobja. Minuta zjutraj, minuta zvečer in opravi odlično delo. Če se zdaj začnem spraševati, le zakaj si izdelka že zdavnaj nisem kupila, kljub prisotni veliki želji, ne vem. Nekako sem vse drugo dala v ospredje in iz meseca v mesec prelagala nakup. Danes vem, kako je bilo to prelaganje zmotno, saj svoje ščetke ne zamenjam, ker sem zelo zadovoljna. Ne samo, da je moja koža mehkejša kot kdajkoli prej, je tudi sijoča, voljna in na videz bolj zdrava.

NA TESTU: Krtačka za čiščenje obraza Bellissima 5166
Z enostavno uporabo vključi ščetko v rutino za nego kože obraza.  Zadosti potrebam za vse tipe kože. Tudi za zelo občutljivo!
cena: 29,99€ sedaj v akciji!

PREDNOSTI:
Priporočam jo vsem, ki želite res kvalitetno očistiti svojo kožo in jo tako pripraviti na nadaljno nego.

 • že po prvem čiščenju obraza je opazna razlika; koža je bolj čista, mehka in ima lepši sijaj
 • lep design in enostavna uporaba
 • nežna ščetka
 • po čiščenju se kremica vpije veliko bolje
 • enostaven za uporabo in zelo dobro služi svojemu namenu
 • ščetke lahko enostavno očistite s toplo vodo in milom
 • lahko se uporablja kar pod tušem – vodoodporna
 • primerna je za moške in ženske

LASTNOSTI:

 • 3 različne nastavke: NORMAL– za normalno kožo, SENSITIVE – za občutljivo kožo z izredno mehkimi ščetinami, SILICONE – za nežno masažo, izboljšanje mikro cirkulacije in zmanšanje gubic.
 • 2 nivoja vibracij: za blago in nežno čiščenje nastavitev 1, nastavitev 2 pa za intenzivnejše čiščenje.
 • Temeljito odstrani nečistoče ujete v koži.

Izdelek uporabljam nekje tri tedne in enostavno si več ne znam predstavljati nege kože brez te čudežne krtačke. Torej minutka z Bellisima je jutranje bujenje še lepše in v večerni rutini umivanja obraza je nezamenljiva, ker res temeljito očisti make-up, tako da je moja koža globinsko čista in pripravljena na zaslužen nočni počitek.  Še ena velika prednost krtače, lahko jo uporabljam kar pod tušem. Superca.

POSTOPEK:
Osebno svoji koži namenjam veliko pozornosti. Lepotni ritual poteka vsako jutro in vsak večer. Postopek je sila enostaven: ščetko malce navlažim in ji kapnem nekaj sredstva za čiščenje obraza, malce navlažim kožo in nato ščetkam. Minutka mine vedno prehitro; tisti dober občutek da me masira, mi obraz malce vibrira in moja koža je še bolj pripravljena, da sprejme dobre sestavine v kremi za obraz.
Nežne ščetine dosežejo globje plasti kože in dobro očistijo tudi pore, prav tako pa odstranijo odmrle plasti kože in pospešijo cirkulacijo. Razlika se vidi predvsem v tem, da je koža bolj sijoča in voljna, boljše sprejme lepotne izdelke in obraz zgleda fresh. Priporočam!

KO SE ODLOČAMO ZA NAKUP…
Pri izbiri ščetk se je predvsem dobro osredotočiti na ščetine, da so dovolj mehke in goste. Cene ščetk se gibljejo v zelo velikem cenovnem razponu, tam nekje od 30 pa vse do 200€ in še več, kar pa ne pomeni, da je najdražja tudi najboljša. Kot ste pa že opazili je moja ščetka ena bolj cenejših in nad katero sem navdušena.

Si že preizkusila kakšno ščetko za globinsko čiščenje obraza? Klik v spletno trgovino Nali.si in si izberi svojo. Najdeš pa tudi veliko izbiro srebrnega nakita, modnih dodatkov, osebne nege las,… Ne pozabi jih spremljati na Facebook strani nali.si – Nakit, lepota in zdravje, kjer boš med prvimi izvedela vse novosti.

Ti maham do naslednjič, ?

O avtorju