Članki bloga

»Za lepo gladko kožo brez rdečih pikic in vraščenih dlačic«.? STARPIL HAIR PULLER

»Za lepo gladko kožo brez rdečih pikic in vraščenih dlačic«.? STARPIL HAIR PULLER

nega kože

Vraščene dlake so ena izmed najbolj nadležnih neprijetnosti s katero se ženske redno soočamo. Do vraščenih dlak pride, ker odmrle kožne celice ne dovolijo dlaki, da bi prišla ven iz mešička. Tako se dlaka, namesto, da bi rasla skozi kožo navzven, obrne in začne krožno rasti v lasnem mešičku. Dlaka raste, se daljša in s tem se veča tudi podkožna bulica. Včasih se skozi kožo lahko vidi zavito dlako, pri debelejši koži pa ne. Vraščanje dlak se pojavlja tako pri ženskah kot tudi moških in tako na obrazu kot tudi po telesu, a na srečo se ga da preprečiti ali vsaj zelo omiliti.

KDO SO LINEA KOZMETIKA…
V podjetju LINEA KOZMETIKA se že od leta 1994 ukvarjajo s prodajo profesionalnih kozmetičnih izdelkov visoke kakovosti, ki zadovolji potrebe tudi najbolj kakovostnih salonov. V ponudbi najdete negovalno kozmetiko za obraz in telo, depilacijske izdelke, opremo za kozmetične salone, izdelke za higieno ter druge specialne izdelke za kozmetične salone. Poleg tega ponujajo širok izbor idealnih izdelkov za maloprodajo, za še tako posebne potrebe, ki so na voljo samo v salonih. Pri izboru prodajnih izdelkov se prilagajajo željam in potrebam kupcev.
Linea Kozmetika že od leta 1998 na slovenskem tržišču uspešno sodeluje in zastopa špansko podjetje MaystarStarpil, ki je ena izmed vodilnih blagovnih znamk na področju profesionalnega odstranjevanja dlak.

ZAKAJ SO IZDELKI STARPIL NAJBOLJŠI?…
Vodilno vlogo na področju profesionalne depilacije Starpil dokazuje z obsežnim izborom sistemov za depilacijo, izdelki za pred in po depilaciji ter dodatki. Zagotavlja vse potrebno, da strankam zagotovite najboljšo možno depilacijo, dobro počutje in lepotni tretma. Zaupajte v Starpil. Prav zato je za Starpil bistvenega pomena, da ponudijo samo najboljše izdelke in načine za njihov optimalen nanos. Inovativne formule in izjemni izdelki, ki vsebujejo zgolj najboljše naravne učinkovine, so končni rezultat večletnih izkušenj.

1aa-starpilhair-puller-png-1

NA  TESTU: STARPIL HAIR PULLER
Losjon za vse tipe kož, ki deluje proti vraščanju dlačic in folikulitisu. Idealen pa je za občutljivo, razdraženo in k rdečici nagnjeno kožo. Primeren je za vsakodnevno uporabo pod pazduho, na nogah, na bikini predelih. Rezultat pa je sveža in zdrava koža.

STE VEDELI…
Salicilna kislina pridobljena iz vrbovega lubja odstrani vrhnjo plast povrhnjice? S kože odstrani odmrle celice in ta piling efekt koži omogoči, da zadiha. Salicilna kislina je ena izmed glavnih sestavin izdelka Hair Puller, ki izboljša stanje vraščanja dlačic za 85 % in vam prinaša svežino in dobro počutje!

1a-starpil-300vel-1a

MNENJE/OCENA
Dandanes skorajda ni mlade ženske, ki si ne bi odstranjevala dlačic; klasične metode, kot so depilacija, britje, puljenje in voskanje. Zato je zelo pomembno, da se jih lotimo pravočasno in na pravi način, da nas ne privede do zoprnih težav, če ne poskrbimo za njih – hudega vnetega mozolja z ujeto dlako in prisotnim vnetjem. Vraščene dlake sicer niso nevarne, so pa nadležne in neestetskega videza.

125 ml losjon Hair Puller je učinkovito sredstvo proti vraščanju dlačic, omogoča, da dlačice lažje prodrejo skozi kožo, po drugi strani pa deluje protivnetno, da ne pride do pojava rdečih pikic. Vsebuje zdravilne učinkovine, ki kožo zdravijo, mehčajo, negujejo in ji daje zapeljiv sijaj.  Priznam, prej je bil moj postopek do priprave kože pred depilacijo dolgotrajen in porabila sem kar nekaj časa, da sem jo omehčala s toplo vodo, naredila nežno masažo (rokavico ali gobico). Ampak zdaj takšne priprave več niso potrebne. Preteklost. ? Sem ena izmed tistih, ki imamo rade povsem gladko kožo, torej brez dlake na vseh predelih telesa, tudi intimnih. Zahvala, ker obstaja edinstven kozmetični izdelek Hair Puller, ki dlake pred depilacijo omehča, mi je po novem depilacija dosti lažja in enostavna. Navdušena nad izdelkom. Učinkovit, kvaliteten in ima nežen vonj po limonah… tako “fresh”. Superca. Uporaba je preprosta; razpršim in nežno vmasiram na predel , kjer želim odstraniti dlačice. Dan ali dva si pa prej naredim piling, ki je najboljši način, da odstrani umrlo kožo in tako preprečuje vraščanje dlačic. In še nekaj; naj se vaša depilacija ne zaključi brez nege kože po depilaciji, ki je izjemno pomembna.  Da bo koža zdrava in lepa, mora biti nahranjena in hidrirana. Ne pozabimo tega! Izdelek je tudi primerni za trdo moško brado. 
Uporaba: Losjon vsakodnevno nanašamo tako,  da razpršimo na tretiran predel in ga nežno vmasiramo.

cena: 15,00 €
ocena: 5/5 ★

Ključ do sveže, zdrave depilirane kože je Hair Puller, ki ga najdete na povezavi ⏩ Losjon Hair Puller. Popolno ponudbo izdelkov za profesionalno depilacijo pa na spletni strani ⏩ Linea Kozmetika.

O avtorju