Članki bloga

Učinkovito trajno odstranjevanje dlačic  z Silk’n Jewel-HPL™

Učinkovito trajno odstranjevanje dlačic z Silk’n Jewel-HPL™

nega kože

Dlačice pri ženskah so zaželene samo v obliki obrvi in trepalnic, vse druge je treba odstraniti. Odstranjevanje dlačic je pogosto nadležno in vselej prepogosto opravilo. V tem članku najdeš vse, kar moraš vedeti kako trajno zmanjšati dlake?

NA TESTU: HPL odstranjevalnik dlačic Silk’n Jewel
Silk’n Jewel – HPL sistem za učinkovito trajno odstranjevanje dlačic in preprečevanje ponovne rasti dlak po obrazu in vsem telesu. Nežni svetlobni impulzi ohranjajo svileno gladko kožo.

Zakaj odstranjevalnik dlačic Silk’n Jewel doma?

◼ varnost na prvem mestu
◼ dlačic se preprosto znebiš doma
◼ novaTouch&Glide tehnologija omogoča, da se pulzi sprožajo samodejno, takoj, ko aparat postavimo na kožo
◼ samodejno zaznava barvo kože. 5 ravni energije
◼ primeren je za različne vrste dlak in kože
◼ varna uporaba tudi po sončenju
◼ prihranek časa in denarja v primerjavi z obiskom salona
◼ zaradi nežnih svetlobnih impulzov v kvalitetni napravi so poškodbe praktično nemogoče
◼ lahko ga uporablja vsa družina (si delite strošek nakupa)
◼ priporočen je s strani zdravnikov in dermatologov, odobren s strani FDA

Imaš dovolj britvic in bolečih depilatorjev?
Številne ženske še vedno uporabljajo za odstranjevanje nadležnih dlačic brivnike ali pa se poslužujejo kar odstranjevanja z depilacijskimi kremami/voski. Tako je še vedno precej razširjeno klasično britje, kjer ne odstranimo dlačic, temveč samo na nek način porežemo njihov vrhnji del, zato je treba skoraj vsak dan ponavljati.
Ko se odpravimo odstranjevat dlake, je prav gotovo najprej depilacija pod pazduho, nato noge in bikini predel. Depilacija podpazduhe spada že k običajni negi, saj poraščenost tukaj velja za znak zanemarjenosti. Pomembne so tudi noge, saj tudi tem posvečamo vse več pozornosti in seveda bikini predel.

Čas je, da zamenjaš klasično britje z novejšim načinom odstranjevanja dlačic z HPL™ tehnologijo Silk’n Jewel, ki  je enostaven, učinkovit in neboleč postopek ter prinaša dolgotrajne rezultate. Prilagojen je za varno in udobno domačo uporabo. Trajno odstranjuje in  preprečuje ponovno rast dlak po obrazu in telesu.

MNENJE/OCENA
Odstranjevanje dlak je za žensko zoprno opravilo in na srečo obstajajo kakovostni in praktični pripomočki, ki to področje nege telesa naredijo znosno in malce manj naporno.
Zagotovo je najbolj razširjena tema, o kateri razmišlja večina žensk, kako se znebiti dlak na najbolj učinkovit in hiter način?!…

Moja izkušnja je taka, da mi kot večini žensk ne preostane druga, kot da si vzamem  čas za to nadležno opravilo. Na test sem prejela odstranjevalnik dlačic Silk’n Jewel in se lotila zadeve na preprost način in vse “osvobodila”, se stuširala in namazala z kremo.. Prvi trenutek, ko sem v roki držala to učinkovito zadevo, se še nisem zavedala, koliko mi bo prikrajšala vseh stresov in pripomogla k bolj gladki koži po depiliranju. Sedaj sem Silk’n Jewel uporabila že nekajkrat in dlake počasneje rastejo kar je zame super dobrodošlo. Pod pazduhami so tudi super rezultati. Ampak med najpomembnejši mi je tudi bikini predel, pri katerem  sem šele začela uvajati Silk’n Jewel, zato tukaj še ni nekih večjih opaznih rezultatov, ker ga uporabljam prekratek čas (če me aktivno spremljate, vam o nadaljnjih rezultatih poročam na fb strani: Pinky Fashion Blog ツ). Z Silk’n Jewel lahko res hitro in enostavno samo drsiš z napravo po koži in narediš svoj tretma v nekaj minutah kar iz domače kopalnice.

Sem zelo zadovoljna s tem aparatom in sem si “postrupila” ? dlake, kjer so me motile – po nekaj dneh niso spet tako zrasle. Je pa res, da ena presvetlitev ponavadi seveda ne pomaga, je treba kar ponavljati. Naprava je uspešna, če si dosleden in si vzameš čas. Varno ga lahko uporabljaš za noge, roke, pazduhe, trebuh, hrbet, bikini predel in obraz.

Rezultat: nežni svetlobni impulzi ohranjajo svileno gladko kožo.

Uporaba: barva kože se razlikuje na različnih delih telesa, zato odčitava barvo polti na površini in varnost samodejno prilagodi jakost svetlobe, odvisno tudi od posameznice do posameznice, ampak ta edinstvena varnostna funkcija vam ne bo dopustila tretiranja, kjer je polt pretemna ali preveč osončena.
Lahko ga uporabljaš na dva načina: 1. način: Pulzna uporaba: kadar želiš aparat uporabiti samo na določenih mestih. 2. način: Drsenje: kadar odstranjuješ dlake na večjih površinah (noge, roke, hrbet…), takrat z aparatom enostavno samo drsiš po koži, impulzi pa se samodejno sprožijo vsako 1,5 do 3,5 sekunde, odvisno od izbrane jakosti. Primeren je za različne vrste dlak in kože.

Mogoče še kakšna vaša izkušnja? Kako se spopadate z dlačicami?

Če si že pripravljena na investicijo v gladko kožo, ti priporočam, da narediš skok v spletno trgovino ⏩ Nali.si, kjer najdeš  odstranjevalnik dlačic zase, ki ti bo najbolj ustrezal. Trgovina ima tudi pestro izbiro ostalih pripomočkov; od osebne nege in nege las, modnih dodatkov, nakita,… Za vse novosti, pa jih lahko spremljaš na ⏩ Facebook strani in Instrangram strani

Do naslednjič, ?

O avtorju