Članki bloga

O’Keeffe’s  ? Working Hands – Hipoalergena krema za roke

O’Keeffe’s ? Working Hands – Hipoalergena krema za roke

Lepota

Lepe, zdrave in negovane roke že od nekdaj veljajo za znak urejenosti in osebne higiene, zato je prav, da za njih skrbimo vsak dan in celo leto. Naše roke so vsakodnevno izpostavljene škodljivim vplivom okolja, kot je svež zrak, ki jim lahko veliko preglavic povzroča veter, kožo izsuši in ta razpoka. Doma in v službi pa se morajo privaditi na sobno temperaturo, zato konstantno menjavanje temperature zahteva temeljito nego.

O’Keeffe’s je dokaj nova znamka na slovenskem trgu, tako da kakšnih dolgoročnih izkušenj z njo pri nas ni. Zgleda pa kar obetavna. O’Keeffe’s krema za roke je ena najbolj prodajanih v USA, kateri je slovenski uvoznik Ok kozmetika.

SO VAŠE ROKE SUHE IN RAZPOKANE?…
Se verjetno strinjate z mano, da ni hujšega kot grobe, suhe in razpokane roke… In marsikomu se zdi, da preprosto ne more nič narediti, da bi se temu izognil. Zmotno! Želja, da bi pomagali svoji hrapavi, razpokali in pogosto poškodovani koži rok, lahko pomagamo tako, da posegamo po raznih kremah… vprašanje pa je koliko pomagajo. Če je koža poškodovana moramo biti še bolj pozorni, ker to pomeni, da je naša naravna bariera odprta. Če imate ranice, ekceme in podobno morate vedeti, da lahko vse kar nanašate na kožo, zelo hitro preide tudi v kri. Zato je še kako pomembna izbira. Preden se odločiš za nakup in uporabo, se je treba dobro seznaniti tudi s ponudbo. In samo z redno nego zaščitnega mazila boste preprečili, da bo vaša koža prehitro izgubila vlago in povrnila koži lastne lipide.

1aa-aokeeffeshands-1

NA  TESTU: O’Keeffe’s HIPOALERGENA KREMA ZA ROKE
O’Keeffe koncentrirana krema za ekstremno suhe roke, ki razpokajo. Unikatna formula vlažilnih sestavin, ki garantirano olajša težave z zelo suho in razpokano kožo. Koži pomaga povrniti vlago in ji vrne zdrav občutek ter sijaj. Krema deluje kot zaščita kože. Povrhnjica kože se lahko poškoduje, kar vodi v povečano izgubo vlage v sami koži, posledica tega pa so izsušene roke, ki hitro razpokajo.
O’Keeffe koncentrirana krema za roke ne ščiti samo kože pred nadaljnjo izgubo vlage, ampak tudi veže vlago v kožo. Povrhnjica kože prične delovati kot tesnilo, s čimer se močno zmanjša stopnja izhlapevanja vlage. Je hipoalergena, brez vonja, ne masti. Priporočena s strani dermatologov.

Pazite na svoje najdragocenejše orodje-VAŠE ROKE. ?

MNENJE/OCENA
Roke imamo vedno v uporabi, zato je res pomembno, da ne izberemo mastne kreme. Krema mora biti nežna, z rahlim, ne premočnim vonjem, ki se lepo razmaže in predvsem ni mastna, seveda pa mora biti tudi zelo vlažilna. O’Keeffe’s krema je idealna za suho in razpokano kožo, ki obenem zaščiti roke pred mrazom in ta nam bo počasi začela trkati na vrata, zato bodo naše roke potrebovale dodatno nego.
Vsi vemo, da je umivanje rok čez dan neizogibno. Osebno uporabljam pH nevtralna mila, roke umivam z mlačno vodo (priporočljivo jih je nato splahniti pod hladno vodo) in jih po vsakem umivanju natreti s kremo za roke. Izsušena koža na rokah je lahko velik pokazatelj pomanjkanja tekočine v telesu. Priporočljivo je, da na dan popijemo najmanj 1,5 litra vode.

Tokrat  imam priložnost preizkusiti nekaj povsem svežega na slovenskem tržišču, visoko učinkovito vlažilno kremo za ekstremno izsušeno kožo nagnjeno k razpokam.
Zame so roke zrcalo človeka, veliko povedo o nas samih, zato poskrbim za njihovo nego in lep izgled (negovana, mehka in zdrava koža) in trenutno ne čutim potrebe po uporabi kreme O’Keeffe’s. Dala sem jo v test svojemu očetu, ki je bolj primerna zanj. Suhe roke so pri njem večni boj, kot je to pri večini moških (odvisno na poklic, ki ga opravljajo), saj so njegove roke dosti več izpostavljene zunanjim vplivom okolja in žal tudi svoje roke nikoli zadostno ne zaščiti. Uporablja jo vsak dan, razlika pa je res opazna že po nekaj dnevih vsakodnevne uporabe. Všeč mu je, ker je zadostna že zelo majhna količina nanosa, brez vonja, roke navlaži, krema se dokaj hitro vpije v kožo, ampak zmotilo ga je to, da se ne vpije v celoti, na površini rok pusti rahlo masten občutek, kot vosek. Ni pa toliko masten sloj, da bi spolzelo iz rok. Zato je priporočljiva in edinstvena rešitev za vse tiste, ki imate zategnjeno in ekstremno suho kožo, ki razpoka ali trdovratne praske in ureznine. ? 

Učinki: koncentrirana formulacija brez vonja na povsem naraven način hidrira kožo, uravnava njen pH in ji pomaga zadrževati vlago. Krema je hipoalergena in zagotavlja olajšanje že v nekaj dnevih.
Uporaba: krema je koncentrirana, nanos je majhnih količinah in po potrebi čez dan. Priporočljiv  nanos je po umivanju rok, po tuširanju in pred spanjem, saj je to najbolj učinkovit čas za navlažitev ekstremno suhe kože. Kot pa piše sam proizvajalec, če imate na svojih rokah trdovratne ureznine ali praske, namažite samo na poškodovani predel in kmalu se bo le ta začel celiti.

ocena: 3/5 ★

Sami poskrbeti za najboljši učinek zdravih rok z visoko vlažilno kremo za roke O’Keeffe’s, ki jo najdete in lahko naročite na kontaktni e-mail: prodaja@ok-kozmetika.si, Kremazaroke.narocanje@gmail.com in Facebook stran  ⏩  O’Keeffe krema za roke ali pokličite  na številko 040/213-150.

Pazite na svoje najdragocenejše orodje-VAŠE ROKE.

O avtorju