Članki bloga

Omejena kolekcija: CATRICE kaviar gauche

Omejena kolekcija: CATRICE kaviar gauche

Lepota

Kaviar Gauche je ena izmed najbolj priljubljenih modnih znamk v Nemčiji in je najbolj znana po svojih romantičnih poročnih oblekah.
CATRICE že tretjič sodeluje s Kaviar Gauche in je v okviru tega sodelovanja ustvarila ekskluzivne izdelke in lepotne pripomočke. Profesionalna zbirka čopičev je sestavljena iz štirih zelo kakovostnih čopičev s sintetičnimi ščetinami in torbico za čopiče dopolnjuje zlat osvetljevalec in harmonično usklajena paleta senčil za oči.

Na dogodku Beautiful Bloggers MeetUp sem imela to možnost, da sem lahko premierno spoznala omejeno kolekcijo ličil Catrice Kaviar Gauche in moram vam priznati: naravnost čudovita!

set čopičev

SET ČOPIČEV
S posameznimi žepi torbica za čopiče ponuja praktično in hkrati elegantno rešitev za shranjevanje čopičev.
Komplet dopolnjujejo trije čopiči s kakovostnimi sintetičnimi ščetinami:
čopič za rdečilo&konturing je idealen za zabrisanje rdečila in konturing tekstur.
čopič za senčilo omogoča gladek nanos tekstur senčil na premičen del veke. Zaradi kratkih in gostih ščetin je primeren tudi za natančno poudarjanje spodnje linije trepalnic.
čopič za puder je na voljo samo v tem kompletu. Primeren za nanos stisnjenih tekstur in tekstur v prahu (Ekskluziven dodatek).
cena: 17,47€

PALETA SENČIL
V tej paleti se odraža oseben dotik in prepoznaven Kaviar Gauche slog. Pudrasta senčila z rahlo sijočimi in mat efekti zagotavljajo prazničen make-up stil na očeh.
cena: 6,29€

OSVETLJEVALEC
Zlat osvetljevalec s svilnato teksturo in sijočimi pigmenti, ki odbijajo svetlobo ustvari sijaj in je primeren za vse tipe kože.
cena: 6,29€

Elegantna zlata škatla s čopiči in torbico za čopiče je lahko čudovito darilo – za najboljšo prijateljico ali sama sebi.

Omejena kolekcija je na voljo od 8.11. naprej v drogerijah DM, E.Leclerc Maribor, Ličila.si, Mercator Hipermarketih s CATRICE stojali, drogeriji Ilirija, parfumerijah Beauty World,… ⏩ CATRICE ali Facebook stran ⏩ Catrice Slovenia.

pozdravček ?

O avtorju