Članki bloga

Senzualna dišava Giorgio Armani Si

Senzualna dišava Giorgio Armani Si

Parfumi

Dišava, ki vsebuje tako veliko lepih misli, ima prav posebno energijo. Namenjena sodobni in karizmatični ženski, ki kljub odločnosti ni izgubila svoje ženstvenosti. Ima kakšno gubo na obrazu, na katero je ponosna, in neprecenljive življenjske izkušnje, zaradi katerih gleda optimistično na svet.

ZAKAJ priporočam Dišavo Giorgio Armani??

Dišava Si je prijetna, elegantna, malce sladka dišava. Zrelo sladka, tako da ji sladkobe ne moremo zameriti. Odrasla. Njen vonj je topel in nežen, še posebej v zgornjih notah, ko vonjamo črni ribez, bergamotko in mandarino. Set je name naredil velik vtis, sem zadovoljna uporabnica. Vam priporočam, seveda, če se najdete v tem opisu. Vsak parfum ni za vsako žensko. 🙂

V srednjih notah zacveti cvetje: frezija, majska vrtnica in jasmin. V spodnjih notah pa se vonj obda s skrivnostnostjo. Mehka kremna vanilija, pačuli, ambroksan in lesne note so tisti, zaradi katerih si vonj parfuma Si dobro zapomnimo.

Img_1076

The bottle is really very pretty.

 

Steklenička je klasična, z veliko majhnimi luksuznimi dotiki, kar jo loči od drugih na moji toaletnimi mizi. Ima težko lepo oblikovano kapico, spodnji del robov je zlati – videz kovine.
Toaletna voda Si, je vonj, ki ga mora oboževati vsaka ženska, je cvetlična in lažja interpretacija originala, ki govori o preprostosti, veselju, sanjah in neodvisnosti. Njena cvetna sestava temelji na kontrastih, ki ponujajo romantičen, svež, mlajši in bolj energičen vonj.

Img_1077

“It`s so good that just thinking of spritzing it on after my morning shower makes me genuinely excited!” – Nabis

O avtorju