Članki bloga

Avon Attraction Rush  *•♫♪¸¸.•* KO SE TI SVET ENOSTAVNO USTAVI….

Avon Attraction Rush *•♫♪¸¸.•* KO SE TI SVET ENOSTAVNO USTAVI….

Parfumi

Eden pomembnih človekovih čutov je voh, s katerim zaznavamo prijetne ali tudi manj prijetne vonjave. Med prijetne zagotovo sodijo vsem poznani različni parfumi, ki so luksuzna dobrina in ga uporabljamo brez izjeme tako moški kot ženske prav vsak dan.

 ೋ Parfum je del vsake ženske in njene osebnosti… to je najbolje povedal Al Pacino v filmu Vonj po ženski: “To, da ne vidim žensk, še ne pomeni, da jih ne vidim.”  ೋ

NA TESTU: Avon Attraction Rush parfumska voda 50ml
Kot strasten objem. Avon Attraction Rush zapelje s svojo senzualno kombinacijo rdeče grenivke, listkov divjih jagod pomešano z neustavljivim vonjem jasmina z notami temne čokolade in hipnotičnega jantarja.
Dišavo je ustvaril svetovno znani parfumer: Jerry Caiazzo. Kategorija: cvetlično-orientalska.

zgornje note: listki gozdnih jagod, hruška, rdeča grenivka
srednje note: indijski jasmin, cvetovi vrtnice in vijolice
spodnje note: jantar, temna čokolada, sandalovina

MNENJE/OCENA
Ženske smo privlačne same po sebi in ta dišava nas ne naredi samo privlačne in seksi, ampak izstopamo iz množice s samozavestno eleganco. Doživite vznemirljivost dišave Avon Attraction Rush, nove električne dišave, ki pospešuje bitje srca in traja ves dan…

Izbira parfumov je iz leta v leto bolj raznolika, kar posledično predstavlja večjo skušnjavo za vse nas zveste porabnice.
Osebno mi vsak novi parfum predstavlja novo doživetje… Hrepenenje po nakupu parfuma se pojavi takrat, ko si zaželim drugačen vonj, nov parfum, ki v meni vzbudi željo po novem in svežem.

Avon Attraction Rush?… Že sam pogled na stekleničko je pritegnil moje veliko zanimanje. Privlačna zunanjost je po mnenju mene in mnogih zelo pomembna, kajti pritegne poglede tudi najbolj nezainteresiranih porabnikov.

Privlačen na pogled, otip in vonj…  v dišavi se prepletajo bogate cvetlične note v kombinaciji z globokimi, senzualnimi notami, kar vodi v razkošno čutnost, s katerimi se počutim neustavljivo privlačno. Z eno besedo:
Enostavno ga moraš imeti! 
? ?
Uporaba: kapljico parfuma nanesemo na zapestje, vrat, celo za koleno ali na gleženj, na dele, kjer je koža tanjša in kjer začutimo utrip, saj ta mesta bolje oddajajo dišavo.

Prelistaj nov Avonov katalog in odkrij 2 novi dišavi (Zanjo&Zanj) iz najbolj prodajane Avon Attraction kolekcije ⏩ Avon.si ali Facebook Slovenija, kjer najdeš veliko zanimivih novosti.

O avtorju