Članki bloga

Pomladanska serija dišav… cvetlična-sadna vonja Jimmy Choo ? in Chloé

Pomladanska serija dišav… cvetlična-sadna vonja Jimmy Choo ? in Chloé

Parfumi

Ženske nikoli nimamo dovolj izbire, ko gre za dišave in vedno znova rade dodamo nov vonj svoji najljubši zbirki, ki jo imamo doma. Parfum združuje luksuz in intimo, tako je v bistvu unikatna kombinacija osebnega sloga, ki ga odražamo z izbiro.

PARFUM…
Parfum je pomemben del ženske kozmetike in ga uporabljamo kot zaključni dodatek, izbrani garderobi ter kot izkazovanje lastnega stila in okusa. Parfum je zelo osebna izbira posameznika, saj vsak nos deluje po svoje, poleg tega telesna kemija vsakega organizma drugače reagira na posamezne vonjave.
Kam je najbolje nanašati parfum?… Za ušesom je koža preveč mastna, zato ne oddaja prave esence vonja, na zapestju pa vonj prehitro izgine. Najdlje bo ostal na vratu, dekolteju ter pregibu lakta in kolena. Ves dan se bo ohranil na sveže opranih laseh. Prav zato so nekatere kolekcije vonjev dopolnjene tudi z izdelkom, ki ga razpršite po laseh.

PREJELA: JIMMY CHOO BLOSSOM
Jimmy Choo Blossom je ustvarjen za žensko v polnem življenjskem razcvetu. Spoznajte se z njim in ga preizkusite na svoji koži!

Vesela, samozavestna, drzna.
BLOSSOM, dolgo obstojna senzacija cvetočega šopka rož, ki se vrti okrog vas kot aura…
VRHNJE svetle, bleščeče in osvežujoče note koktajla citrusov in jagodičevja.
SRCE dišave je nežen šopek vrtnih grašic in vrtnic,  ki ovije s svežino cvetja.
OSNOVA je seksi beli mošus, obogaten z neustavljivo, kremno sandalovino.

PREJELA: Chloé
Chloé odpira novo poglavje v zgodbi z novo auro, rahločutno kot sveža sapica. Dišava, ki vodi do izjemne elegance in nosi pečat neverjetne modernosti. Zgornje note: potonika, liči, frezija. Bazne note: vrtnica, šmarnica, magnolija. Srčne note: ambra, cedra.

  • Ikonska steklenička Chloé…   Oblika steklenice ponazarja bluzo v stilu nagubane zavese, svilnat trak pa je postavljen kot cvet vrtnice na ovratniku bluze. V Chloé dišavi so ujeti mehurčki svežine letošnje pomladi.
  • O Chloé vrtnici…  V trenutku prepoznaven vonj po rožnatem urbanem šiku.  Nova izpoved svežine in svobode iz rožnatega vrta Chloé, kjer cvetijo vrtnice. L’eau de Chloé je kreacija, ki namesto alkohola vsebuje destilirano vrtnično vodo in poudarja enkraten občutek svežine. V srednjih notah navdušuje pačuli, ki s svojim sofisticiranim dotikom na koži obuja luksuz in popolnost nošnje brezhibno izdelanega oblačila.

MNENJE/OCENA
Ženske smo navadno zelo zadovoljne, ko preizkušamo nove vonje, ko dobimo nekaj novega. Ponavadi so res luksuzni predmeti zadnji na nakupovalnem seznamu in si marsikatera ženska novo dišavo težje privošči, a vseeno pristanemo med poličkami v parfumeriji in se pustimo razvajati. 
Najboljša izbira parfuma je zjutraj, ko imamo še spočit nos in lahko jasneje zaznavamo … Parfum, ki ga nosimo čez dan v službo namreč ni primeren za večerni izhod v nočni klub, niti za obisk kakšnega kulturnega dogodka. Prav tako dišava, ki jo nosimo v hladnih mesecih, ni enaka tisti, ki jo nosi v toplejših.

Da obožujem dišave ni skrivnost. Da sem ‘oborožena‘ s velikim številom stekleničk tudi ne. Ampak še vedno jih ni dovolj in tudi prostor se najde za novo. Zato sem še toliko bolj vesela priložnosti, da poskusi novo dišavo.
Pomladanska serija dišav…   poleti se lahko poigramo s svežimi, dišečimi okrasnimi cvetlicami… Chloé je udobna, elegantna, sveža, sadna, nežna cvetlična dišava, ki te popolnoma zasvoji, zato je primerna za pomladno poletne dni. Prefinjena ženstvena dišava, ki je postala legenda. Vonj, ki pusti za seboj nalezljivo eleganco. Zame je to dišava, ki mi polepšala prav vsako jutro, ko si ga nanesem. Prav tako je osvežujoča in primerna za toplejše dni Jimmy Choo, dolgo obstojna dišava cvetlic. Sodobna steklenička, polna odsevov. Nežna, postopno padajoča barva z edinstvenim pokrovčkom v obliki diamanta. Čista eleganca. Primerna za ženske, ki so vesele, samozavestne, drzne,… Dišavi, ki ne razočarata, za tabo pa pustita pravi vonj svežine. Priporočam!

Ne veste, kaj izbrati?… Jimmy Choo in Chloé je prava pomladanska izbira dišav, ki so na voljo v izbranih parfumerijah po vsej Sloveniji.

O avtorju