Članki bloga

Avon Eve Duet – dve unikatni dišavi: ZLATA in VIJOLIČNA

Avon Eve Duet – dve unikatni dišavi: ZLATA in VIJOLIČNA

Parfumi

Za obraz nove dišave je Avon izbral eno in edino Evo Mendes, ki pooseblja pogumno, zanimivo in prilagodljivo sodobno žensko. Je igralka, mama, režiserka, prostovoljka, model, itd. Kot pravi sama:

«I adapt, I blend, I rise to the occasion, I go with my moods, I folow as I go. In one, I am many.
Two fragrances, many expressions.«

Eve Duet je prva Avonova dišava September 2017, ki je sestavljena iz dveh vonjev, ki ju med seboj lahko kombiniraš:

    • Zlata dišava je sijoča, očarljiva in lahkotna. Sestavljajo jo note klementine, cvetov jablane, absolut jasmina, vodne lilije in svetlega lesa.
    • Vijolična dišava je čutna, privlačna in zapeljiva. Sestavljajo jo note divje slive, roza popra, nočnega jasmina, vodne lilije in pačulija.

Ženske smo večdimenzionalna bitja, ki v življenju odigramo nešteto vlog. Smo sposobne premikati gore, delati toliko stvari hkrati in biti kot multipraktik. Razlogi naj bi tičali v sodobnem življenju, ki od nas zahteva konstantno prilagajanje.
Ker smo sposobne marsičesa; torej uspemo usklajevati obveznosti, znajdemo se v vsaki situaciji, smo pametne in skrbne, naredimo vse, kar je potrebno… 
Zakaj ne bi bila takšna tudi naša dišava? Sama se torej odloči kako se danes počutiš. Izberi eno – zlato ali vijolično – glede na tvoje razpoloženje, stil in dušo. Zmešaj ju skupaj in ustvari svoj unikaten vonj, ravno takšnega, kot ti je všeč!


Večina žensk popoldan hiti domov, da pripravijo kosilo, peljejo otroke na treninge, malo pospravijo, če je še kakšna urca časa, vmes skok v bližnji fitnes in je že hitro večer. Potem so pa že preutrujene in brez energije, da bi naredile še kaj zase. Vse kar rabijo je samo mir, da jih malenkosti ne spravijo iz tira. In tako ista rutina prav vsak dan, zase pa ne pridejo na vrsto. Čas je za spremembo, za nekaj novega… nekaj kar bo dopolnilo vaš vsakdan⤵

Nekaj novega, nekaj posebnega…
Všeč mi je, da Avon ostaja vseskozi na vrhu trenutnih trendov in ohranja dostopnost cen za vsakogar in nas vedno znova preseneča z novostmi. Ena izmed teh je tale ⤵
Popolna novost – dišava 2 v 1 (ALONE AND TOGETHER), združena v eni embalaži za popolne jesenske dni. Prva stvar, ki sem jo opazila na dišavi, je lepa, ikonična steklenica z dvema čudovitima vonjema, ki ju lahko mešaš in spremeniš v svojo dišavo, kot ustreza tvojemu razpoloženju, osebnosti ali slogu! Če združiš obe dišavi, dobiš Top mix cvetja in svežega sadja.  Osebno se ne morem odločiti, kateri mi je ljubši, ker sta oba nekaj posebnega!  

Mamice, partnerke, delavke, sestre, prostovoljke, itd… ste kdaj pomislile koliko različnih vlog in razpoloženja zamenjate v enem samem dnevu?… ➡ Prva dišava Eve Duet, ki jo lahko prilagajaš svojemu dnevnemu počutju: dva vonja in nešteto kombinacij… Dišava točno zate, ker si več kot ženska. Na voljo v katalogu 14 ⏩ 14/2017.

Želim ti, da bi bila kos vsem izzivom! Deli objavo naprej s prijateljico, ki ima danes še veliko obveznosti in malo časa zase 🙂

Hvala!

O avtorju