Članki bloga

Avon MARK tekoča rdečila za ustnice… ?

Avon MARK tekoča rdečila za ustnice… ?

Lepota

KONČNO JE TU! Avonovo  prvo tekoče rdečilo za ustnice  iz priljubljene linije Mark. 20 različnih odtenkov: 10 odtenkov z mat in 10 s sijočim zaključkom. Rdečilo vsebuje primer, ki zagotovi ure in ure obstojno polno prekrivno barvo, ne da bi izsušilo tvoje ustnice. Diamantno oblikovan čopič omogoča popolno definicijo in enostaven nanos, brez packanja.

… naj se tvoj lep dan prične z nanosom rdečila na ?: nasmehni se, zapeljuj, poljubljaj,…


SI LJUBITELJICA TEKOČIH ŠMINK ZA USTNICE?…
Potem bodo Avon MARK šminke kot nalašč zate – prva revolucionarna tekoča formula z gel primerjem, ki ostane na ustnicah dolge ure in jim nudi prijeten občutek vlaženja. Z natančnim nanosom, se ne razmaže, izjemna pigmentacija pa popolnoma prekrije tvoje ustnice.

NA TESTU: TKO 0891 2, PINKING ABOUT YOU 0204 8, LOVE BITE 1053 8

Kakšno je moje zadovoljstvo?…
Obožujem šminke z zapeljivimi in strastnimi odtenki, pa naj so to z mat ali sijočim zaključkom. Ponavadi se raje odločam za mat, ker so veliko bolj obstojne od klasičnih šmink.
Tekoče šminke imajo odlično pigmentacijo, so prijetne za nanos kot tudi nošenje. Formula je gosta, a se kljub temu šminke lepo nanašajo in ne vlečejo ustnic med nanosom. Ustnice izgledajo bolj polne (posebno pri sijočem zaključku) in niso lepljive.  Mogoče, da izpostavim Pinking about you, pri kateri sta potrebna dva sloja, da so ustnice lepo enakomerno obarvane, pri ostalih dveh je že zadosten en sloj. 

Pri uporabi mat šmink kot tudi sijočim zaključkom, ta formulacija resnično zagotavlja čudovit zaključek z lahkotnim vlažilnim občutkom. Popolni izstopajoči barvni odtenki osvežijo in poživijo celoten obraz. 

HIBRIDNA MANIKURA KAR DOMA…
Urejeni nohti in roke so ogledalo slehernega človeka, ki nam marsikaj povedo o svojemu lastniku.
Verjetno se vse ženske strinjamo, da imamo rade urejene nohte, ne glede na to, ali prisegamo na kratke ali dolge nohte, je urejenost nohtov del naše osebne urejenosti. Zato je prav, da si redno vzamemo čas in si privoščimo sproščujočo manikuro.

Zahvaljujoč novi kolekciji v 5 rožnatih odtenkov iz Avon MARK Nail Style Studio Pink Illusions do popolnih nohtov…

NA TESTU: Digital Illusion s saten mat zaključkom in Glam Rock z zaključkom 3D bleščic.
Ker mi je všeč videz vedno sveže nalakiranih, intenzivno sijočih nohtov, so zame  laki Avon MARK z novo tehnologijo prava izbira. Zakaj? ⤵

Vse prednosti v enem izdelku sem zlahka dosegla odličen rezultat:

  • združuje preprostost
  • intenziven sijaj brez uporabe UV lučke
  • dolga obstojnost
  • enostaven nanos
  • varna uporaba na nohtih
  • hitro in preprosto odstranjevanje kot običajen lak
  • cenovna ugodnost.

Želim vam, da boste to jesen ? hodile naokoli z najbolj “odpiljenimi” barvnimi in zabavnimi nohti! ?

Si že preizkusila katerega izmed tovrstnih lakov in šmink? Za vse ljubiteljice šmink, priporočam ⏩katalogu 15, ki so na voljo od 19.10. dalje, zdaj po nizki ceni = 4.90€.

Čudovit in uspešen teden ti želim! ?

O avtorju