Članki bloga

Očarljiva kolekcija: …”&the lovely little things”

Očarljiva kolekcija: …”&the lovely little things”

Lepota

Povej mi nekaj…! Od sredine Avgusta do sredine Septembra 2017, nova trend kolekcija “&the lovely little things” pripoveduje očarljive zgodbe o posebnih trenutkih, ki nas osrečujejo. Vse lepotičke lahko te zgodbe dopolnijo in določijo kako se končajo.

Očarljiva kolekcija ličil temelji na osnovnih in najbolj uporabnih barvah, ki letos ne smejo manjkati v tvoji kozmetični torbici. Pika na i, ki krasi celotno kolekcijo, pa so prikupne ilustracije na embalaži, katere ti takoj padejo v oči in zagotovo vsaj en izdelek pristane v nakupovalni košarici.
Trend kolekcija je na voljo v drogerijah DM, drogerijah Müller, trgovini Interspar Citypark Ljubljana in E.Leclerc Maribor od 9.8. naprej!

NA TESTU: PALETA SENČIL ZA OČI
Senčila za oči v paleti s sedmimi ujemajočimi odtenki in vsako z različnim efektom – za raznovrstne make-up stile. Lepo porisan pokrov pripoveduje majhne zgodbe iz vsakdanjega življenja.
MPC: 5,49€

NA TESTU: PALETA ZA OBRAZ
Z dvema osvetljevalcema, dvema redčiloma in dvema barvama za konturing, je ta paleta vsestranska za trende ličenja “strobing”, “draping” in “contouring”. Primerna za vse tipe kože.
MPC: 6,49€

MNENJE/OCENA
Zelo rada preizkušam ličila in vedno sem v iskanju nečesa novega, kar bi dodala svoji bogati zbirki. Premamijo me barve, bleščice in seveda lepa pakiranja. 
O sami embalaži ne bi govorila kaj veliko saj se lahko vse strinjamo, da je pri essence poudarek na lepem dizajnu in motivih. Obožujem te izdelke, ki vedno znova presenečajo!  … “&the lovely little things” je absolutno luškana kolekcija tega poletja in jo je nemogoče spregledati.

Paleta senčil za obraz: poživi svoj videz z drzno izbrano barvno kombinacijo senčk in pusti domišljiji prosto pot ter se poigraj z barvami.
Uporaba: senčila so obstojna čez dan in se ne razmažejo. Moje izbrane barve so primerne za vsak dan-nežen dnevni look ali ko želim poudariti lepoto oči za kakšno večerno zabavo . .. S temi ličili oči dobijo prav poseben šik in očarljiv videz.
Izbiraš lahko med: 01 …&my BFF on the phone, 02…&the love story with my wardrobe in 03…&our secret date at midnight.

Paleta za obraz: sodobni ženski ponuja vsestransko ličenje, ki je enostavno za uporabo in nanašanje. Senčilo, rdečilo in osvetljevalec v enem. Izredno lepi odtenki barv, ki poudarijo ličnice in dajo obrazu svež naraven videz.
Če želiš očarati ljudi okrog sebe in biti drugačna, a ti za tovrstno igrivost ob današnjem hitrem tempu vedno zmanjkuje časa, sta obe paleti idealni zate. Z njima enostavno ustvariš popolno in naravno ličenje!

Za večjo izbiro ličil in novosti, obiščite spletno stran ⏩ essence.eu ali Facebook stran Essence Slovenia. Pa ne pozabi spremljati tudi mene Pinky Fashion Blog ツ, kjer boš seznanjena med prvimi o Trend kolekcijah.

Lep sončen pozdravček!

O avtorju