Članki bloga

essence TREND edition  „COAST ‘n’ CHILL“

essence TREND edition „COAST ‘n’ CHILL“

Lepota

We sea you soon! Od Septembra do Oktobra 2017 te nova essence trend kolekcija „COAST ‘n’ CHILL“ popelje na morje. Lepotni izdelki v modrih, peščenih in toplih rjavo-rdečih tonih so našli navdih v življenju ob morski obali in so popolni za sproščene večere poznega poletja.

Poletje se počasi poslavlja in že se lahko veselimo barvite jeseni.
V trend kolekciji “coast ‘n’ chill” dominirajo grobe vendar tople barve obale. Moji lepotni izdelki to jesen so:

STROBING PALETTE
V strobing paleti so trije ujemajoči odtenki, ki zagotavljajo poletni sijaj – da poletni meseci leta trajajo malo dlje…
01 be happy & shine more!
cena: 4,39€

EYESHADOW & EYEBROW PALETTE
Paleta za oči&obrvi s katero lahko ustvariš trendi make up na obrveh in očeh.
01 good vibes only!
cena: 4,39€

VELVET MATT LIQUID LIPSTICK
Z dolgo obstojno, mat teksturo lahko z vsakim nanosom še intenziviraš. Rjavo-rdeči in sivkasti toni se odlično ujemajo z blagimi pozno poletnimi večeri na plaži.
01 smooth & move     02 smooth &groove
cena: 2,79€

Si pripravljena na zabavno igro z trend kolekcijo „coast ‘n’ chill“, s katero lahko pričaraš čudovit pogled?

Ličenje je lahko zabavno in odličen način, kako hitro dosežeš lepši videz. Tvoj obraz v trenutku postane platno, na katerega narišeš nov, drzen pogled. Bodi drzna, poigraj se z jesenskimi barvami.

Za dnevni videz osveži obraz z tekočo podlago fresh&fit awake primer, ki ga lahko uporabljaš samostojno ali pod tekoči puder. Lahka tekstura primerja s svetlobnimi pigmenti zagotavlja bolj gladko, svežo polt in podaljšuje obstojnost tekočega pudra z vitamini in brustnično vodo. Izdelek je na voljo iz kolekcije update Autumn/Winter 2017, cena: 3,79€. Veke obarvaj še s svojo najljubšo senčko in poudari svoje lepe ustnice z mat šminko. ? Želim ti veliko zabavnih ‘domislic’ ob ličenju!

Trend kolekcija je na voljo v drogerijah DM, drogerijah TUŠ, drogerijah Müller, na Ličila.si, na Click2chic, Leclerc Ljubljana od 6.9. naprej.
Da pa boš vedno na tekočem z vsemi novostmi, jih spremljaj na Facebook strani ⏩ Essence Slovenia in moji strani ⏩ Pinky Fashion Blog ツ

pozdravček ?

O avtorju