Članki bloga

Makeup Revolution SophX

Makeup Revolution SophX

Lepota

Težko pričakovana Makeup Revolution SophX paletka je zdaj tudi v Sloveniji!
Popolna mešanica senčil v 14 mat in 10 šimrastih odtenkov, ki jo je ustvarila znana angleška blogerka SophieDoesNails! 24 vsestranskih, dolgoobstojnih in izjemno pigmentiranih odtenkov, ki nam dajejo neštete možnosti uporabe in hkrati neštete možnosti za nastanek novih trendov popolnega videza.

Paletka je nežna, delikatna in vpadljiva. Barve niso klasične, izgledajo vsaj meni enkratne. Niso neuporabne, zelo dobro se kombinirajo, še bolje za zabrisovanje linij, ki je najpomembnejši del ličenja.

Pigmentacija je odlična, barve čudovite, izredno obstojna čez cel dan in se ne porabi hitro.  Ima bleščeče in mat barve za podlago, senčenje, konture itd,.. Primerna in prilagojena za vsakodnevni make up. Z eno besedo čudovita! Glede na sam velik izbor barv zajetih v eni paleti, drugih sploh ne rabiš. ?

Včasih je manj več… Če znate pravilno nanašati senčila, lahko z njimi ustvarite svež videz, oblikujete linijo očes in povečate učinek barve oči. Dosegle boste to kar ste želele – popolni videz.

Obstaja veliko načinov, da imam zapeljiv pogled, da mi ni treba biti vedno enako naličena. Ličim se, ker se zavedam svojih dobrih potez in jih tako tudi poudarim.

Z dobrim makeupom lahko poudarimo ali zakrijemo. Poudarimo notranjo lepoto ali zakrijemo pomanjkljivosti.

Če iščeš lahke šimerje, tople rjave, bogate zlate, zarjavele pomarančne, temne smokey odtenke ali celo pop barve – ta paleta je zate!

Pakiranje je v nežno pudrasti z podtonom roza barve. Ime palete je z zlatim/roza napisom. Ima tudi praktično ogledalo. Paleta je cenovno dostopna, cena 14,99€.

Želim ti prijetno surfanje in nakupovanje po Ličila.si ? spletni trgovinici. Makeup Revolution izdelke najdeš tudi v poslovalnicah dm drogerie markt Slovenija in Tuš drogerija

Lep sončen dan, ?

O avtorju