Članki bloga

TREND edition: essence “adventure awaits – GET SUNKISSED”

TREND edition: essence “adventure awaits – GET SUNKISSED”

Lepota

Zbiraj trenutke! Nova essence trend kolekcija “adventure awaits – GET SUNKISSED”, ki je navdih našla v lepotah Azije, Afrike in Orienta, te od maja do junija 2018 popelje na potovanje polno dogodiščin. Z živahnimi barvami, okraski, etničnimi motivi in super bronzing izdelki, lepotni izdelki odsevajo vpliv različnih kultur in ustvarijo razgiban poletni videz.


senčilo v paleti bronzing
Paleta senčil ponuja šest popolno ujemajočih bronzing odtenkov s kovinskim efektom in visoko pigmentacijo. Za čudovit bronz sijaj, ki spominja na lepoto Orienta.
01 collect moments, not things!
cena: 4,79€

Tudi letos ne bo šlo brez bronzing odtenkov… Travel “every” moment je zbirka šestih odlično pigmentiranih senčil za čudovit bronzing sijaj. Ima prekrasen barvni izbor (in imena odtenkov), ki so v zelo mamljiv barvah. Paleta je idealna za vsakdanji naravni videz ali ravno prav za lep sijoč videz. Z dodanimi temnimi odtenki, pa si lahko pričarate tudi dramatičen izgled. Tekstura je fina, čopiča se lepo oprime in poraba je majhna. … na očeh izgleda popolnoma naravno in da res tisti pravi “sun kissed look”.
Embalaža ima čudovito poslikavo, oblika in način zapiranja embalaže sta praktična … obožujem zapiranje na magnet. Zelo priročna paleta senčil me bo letos spremljala na dopust.  Je primerne velikosti, da paše v vsako kozmetično torbico.  Priporočam!


svinčnik za ustnice&oči
Kovinsko zlat svinčnik lahko uporabiš za ustvarjanje čudovite eyeliner črte ali da obrobiš ustnice. Za poletno privabljanje pogledov.
01 leaving some messages
cena: 2,49€

Osvetljevalec v lističih
Posebni lističi nudijo koži sijoč efekt. Da kožo osvetliš, preprosto listič položi na želen del obraza, nežno pritisni et voila – končano!
01 on the go beauties
cena: 2,49€

velvet matt šminka
Svilnato mat šminka v sijoče oranžno rdeči barvi z visoko prekrivno formulo pošilja poljube iz Afrike.
01 kisses from africa
cena: 2,79€

metalik šminka
Barvna intenzivnost šminke v dveh odtenkih s kovinskim efektom pošilja poljube iz Azije in Orienta.
01 kisses from the orient     02 kisses from asia
cena: 2,79€

ovitek za potni list
Trendi ovitek za potni list zaščiti tvoj potni list in naredi potovanje v daljne, eksotične dežele še bolj zabavno!
01 fill your life with adventures, not with things!
cena: 3,29€

bronzing stik
Praktičen debel stik s kremno bronz teksturo in drobnimi sijočimi pigmenti nudi koži poleten sijaj. Na voljo v hladni šampanjec-bronz barvi za svetlejše tone in topli bakreno-bronz za temnejšo kožo.
01 travel lover     02 travel makes me happy
cena: 3,79€

velik bronzer
Dvo barvni bronzing puder s sijočim efektom in čudovitim orientalskim odtisom za poletno zagorelo polt. Primeren za svetlejšo in temnejšo kožo.
01 my happy place     02 our happy place
cena: 4,69€

tattoo za telo&gleženj
Okrasi telo s čudovitimi motivi in okraski iz Afrike, Azije in Orienta. Eno pakiranje vsebuje dva lista z različnimi motivi.
01 and so the adventure begins…
cena: 2,19€

odišavljen sijoč losjon za telo 100ml
Losjon za telo razvaja kožo, jo prekrije s čudovitim, cvetno-orientalskim vonjem in prefinjenim sijajem.
01 explore, dream, discover
cena: 3,59€

rdečilo za lica
Pudrasto rdečilo v kovinsko palisandrovo-rdeči barvi nudi koži sijoč, svež dotik – kot dan preživet na saharskem soncu. Ljubek odtis na površini spominja na razdrobljen zemljevid sveta.
01 wander-lust feeling     02 say hi to the world!
cena: 3,79€

3D nalepke za nohte
Nalepke za nohte v zlati in turkizni s 3D efektom spremenijo vsako manikiro v pravi dragulj. Najbolje, da jih nalepiš na nalakirane nohte in jih utrdiš z nad lakom.
01 don`t stop to explore!
cena: 2,19€

Trend kolekcija bo v Tuš drogerija, Müller SlovenijaSpar Citypark LubljanaLičila.si in Click2chic na voljo od 03.5. naprej!

Sončen pozdrav, ?

O avtorju