Članki bloga

Za lep in zdrav videz kože, las in nohtov… ? COLLAGEN BEAUTY gel

Za lep in zdrav videz kože, las in nohtov… ? COLLAGEN BEAUTY gel

Lepota

Kolagen  je čudežna beljakovina, ki kožo hrani od znotraj ter tako ohranja mladostni videz, pomaga upočasniti staranje in nastajanje gub, pomaga pri suhi in hrapavi koži in ji vrača vlago, elastičnost in prožnost. Če je tvorba kolagena v celicah zmanjšana, se v koži veže manj vlage in koža postane suha in zgubana.

Imaš suho kožo, opazne gubice, krhke nohte ali lomljive lase brez sijaja?
Nohti se nam praktično lomijo neprestano in kot da to ne bi bilo dovolj, nastopijo še težave z lasmi, če jih pravilno ne negujemo, kot tudi 
koža obraza. Vse to je na zunaj opazno, ne moremo ne skriti ali prekriti, lahko pa nudimo podporo z uživanjem kolagena. Kolagen izboljša strukturo in videz las, poveča debelino las in izboljša čvrstost nohtov.    

PREDNOSTI KOLAGENA…

  • Imunska odpornost – preprečuje vdor in širjenje strupov, mikroorganizmov in rakavih celic.
  • Lep videz kože – hrani kožo od znotraj ter tako ohranja mladostni videz, pomaga upočasniti staranje in nastajanje gub, pomaga pri suhi in hrapavi koži in ji vrača vlago, elastičnost in prožnost.
  • Močne in zdrave lase in nohte – pomaga vzdrževati zdrav videz las in nohtov. Zmanjšana tvorba kolagena vpliva na slabšo strukturo las ter nohtov.

KOMU JE NAMENJEN IZDELEK COLLAGEN BEAUTY gel?…
Koža s starostjo izgublja prožnost, čvrstost in vlažnost zaradi česar nastanejo na koži gube, ki se s strastjo povečujejo. Spremembe nastanejo globoki v naši koži ne le v zunanjih plasteh. Zato je uživanje izdelka priporočljivo za vse tiste, ki želite lepšo in zdravo kožo.
Izdelek vsebuje patentirano obliko kolagena Verisol® in vitamine, predvsem vitamin C in je naravni protein. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil in arom, glutena, maščob ter holesterola.

NA TESTU: COLLAGEN BEAUTY gel
Kolagen je glavna beljakovina vezivnega tkiva, ki predstavlja približno 30% vse beljakovinske mase v človeškem organizmu. Je najbolj zastopana beljakovina v telesu, pretežno kot sestavina hrustanca, vezivnega tkiva, tetiv, kosti, kože, nohtov in zob. Zaslužen je predvsem za močne kosti, pravilno delovanje mišic, zdrave sklepe in hrustanec, lep videz kože, nohtov in las.

MNENJE/OCENA
Znano je, da smo ženske vedno rade urejene na vsakem koraku, zato nas spremembe na telesu lahko hitro spravijo v še kako v slabo voljo. ? … krhki in lomljivi nohti, utrujeni lasje in uničene konice, če pa ob vsem tem še v ogledalu opazimo nečistoče in dodatno novo gubico, imamo v trenutku pokvarjen dan. Ampak rešitev je tukaj! Collagen gel prehransko dopolnilo s kolagenom in vitamini ter z okusom pomaranče, katere obožujem, me je resnično navdušil. Že v kratkem času in to v 14 dneh so vidni prvi učinki!

Zame je zdrav videz kože nadvse pomemben del zunanje podobe. Se tudi ti kdaj vprašaš, le kako nekaterim ženskam uspe, da je njena koža vedno popolna in sijoča? ? Nikar ne zavidajmo drugim, tudi same lahko izgledamo dobro in se v svoji koži počutimo odlično. Moj zdrav “Beauty drive” je bila 14. dnevna jutranja podpora s kolagenom in vitamini. Napitek sem zauživala samostojno in še zelo dobrega je okusa. ⤵
Priporočam zdrav napitek in v kratkem so opazne pozitivne spremembe! Moja koža je bolj sijoča in zdravega videza, predvsem opazna je sprememba na laseh, ki so močnejši in manj se mastijo!   ?

Uporaba: vsebino lahko zaužijemo samostojno ali razredčeno z vodo. Priporočena dnevna količina je vsebina vrečke (40g) in vsakodnevno uživanje, najmanj dva meseca.

   Si tudi ti želiš nekaj najboljšega za zdravje in lepoto? … le nekaj klikov te loči do izdelka ⏩ kolagengel.si in Facebook stran ⏩ Collagen gel.

Lepota je vrednota… je kot ? cvet, je dar, je umetnost.

O avtorju