Članki bloga

Dekorativna kozmetika Dr.Hauschka je ključ za svež, spočit in naraven videz…

Dekorativna kozmetika Dr.Hauschka je ključ za svež, spočit in naraven videz…

Naravna kozmetika

Naravni make up je odlična izbira za vse, ki se rade ličimo po načelu, manj je več. Je za vse, ki rade izgledamo naravno – je trend, ki nikoli ne gre iz mode.

                  Obraz je kot slikarsko platno, je zgodba,
                     ki veliko pove o meni in poudari mojo naravno lepoto.

Obožujem naravno kozmetiko, ličila, saj delujejo lahkotno na koži in dajejo svež, spočit in naraven videz. Že kar nekaj let sem ljubiteljica negovalne, kot tudi dekorativne kozmetike Dr.Hauschka, ki temelji na naravnih mineralnih pigmentih, je 100% naravna in je ključ za rezultate naravnega videza make-upa – predstavljam ti nekaj teh novosti:

          Koži prijazni izdelki za popoln make-up:

Brez teh izdelkov ne morem nikoli in tako gredo z mano vsepovsod – Difining maskara 
Formulacija združuje mineralne pigmente s hranilnimi botaničnimi sestavinami, kot sta smetlika in čebelji vosek, ki pomirjata in ščitita občutljive trepalnice.

Zakaj ti bo všeč?
Brez katerega lepotnega izdelka si danes ne moremo predstavljati življenja? Ja verjetno se bomo soglasno strinjale – maskare! Ja! Osebno mi mi pomembno, da sem doma naličena, le ena malenkost je, ki me moti in to rada poudarim – sem svetlolaska in moje trepalnice so skoraj nevidne. Zato je zame maskara še kako pomembna, obvezna, nepogrešljiva in pride na vrsto na koncu make up-a, saj poglobi oči, zaščiti, ločuje in obarva trepalnice za naravno izrazit videz. Je kot čarobna paličica; ne zlepi, a dotakne se skoraj vsake trepalnice – na pogled postanejo daljše in gostejše. Defining maskara (03 modra) ne daje nek volumen, zato uporabim maskaro Volumen (02 rjava). 

Nanesem jo od korena proti vrhu trepalnic. Začnem na sredini trepalnic, nadaljujem proti zunanjemu delu in šele nato obarvam notranji del. Na sredini veke zgornje trepalnice obarvam močneje –  to oko razširi  in ob zunanjem robu veke – to oko podaljša.


“Maskari se nikoli ne odpovem, ker se mi zdi, da brez maskare moj pogled ne bi imel pravega izraza.”

Za definirane obrvi – Gel za obrvi in trepalnice
Formulacija hranilnih botaničnih sestavin, kot sta neem in smetlika, negujeta trepalnice in obrvi.

Naravni lok obrvi je najlepši, zato jih le nekoliko oblikujem in ravno prav poudarim z barvo ali svinčnikom. A najprej uporabim prozorni gel Brow&Lash Gel, s katerim oblikujem in utrdim trepalnice in obrvi ter poudarim učinek maskare. Rezultat: brezhibno urejene.


Vedno v torbici – Lip gloss
Formulacija združuje mineralne pigmente s hranilnimi botaničnimi sestavinami, kot so ranjak, mangovo maslo in olje morske krhlike, ki ščitijo in vlažijo ustnice.

 Zakaj ti bo všeč?
Moj “must have” izdelek, ki daje ustnicam mehkobo in sijaj. Lip glos (02 malina) ni lepljiv. Je lahek, njene posebne sestavine dajejo ustnicam zadostno količino vlage, nego, zaščito in jih lepše definirajo. Ravno zato ga veliko nosim. Ker je enostavno super. Na voljo v šestih barvnih odtenkih. Kateri bo tvoj?
Odtenek: ravno prav živahen in vpladljiv na ustnicah.
Embalaža: Znamka Dr.Hauschka je uporabna in lepa na pogled. Lepo zapakirana.


Poudarim svojo linijo ustnic – Crtalo za ustnice
Formulacija združuje mineralne pigmente s hranilnimi botaničnimi sestavinami, kot so nepozebnik, jojobino olje in vosek vrtnice, ki vlažijo področje ustnic.

 Zakaj ti bo všeč?
V zadnjih letih je postal nepogrešljiv del vsake toaletne torbice. Črtalo (01 roza) je odlično dopolnilo k šminki, je kot neke vrste podlaga za šminko, da izgleda lepše in bolj obstojna. Izredno gladka, ravno prav kremna formulacija lepo drsi po ustnicah ter natančno in strokovno definira robove ustnic.
Super je tudi v kombinaciji s šminko, ki ima svetleč zaključek (se rade razlijejo čez rob ustnic). 

  • Po robu celotnih ustnic: nanesem čez cele ustnice,  uporabim aplikator s čopičem, da zgladim prehode in popravim robove, če je potrebno, in šele nato povrhu plastim šminko. 
  • Kot samostojen izdelek: izbran pravi odtenek, ki mi pristaja in ga rada nosim, ni nujno, da ga vedno kombiniram s šminko.
  • Za sijoč zaključek: povrhu nanesem malce navadnega balzama/glosa, da dodam rahlo sijoč izgled ter tako pomagam ohraniti ustnice mehke in navlažene.

Pri ustvarjanju dnevnega videza je pri meni zelo zaželena igrivost in domišljija, le tako lahko ustvarim dober make up.
Ker sem rada vedno urejena, svojega doma nikoli ne zapusti brez zmerno naličenega obraza in dovršenega modnega stila (trudim se). psss…  malo za šalo malo za res… Je pa res, kadar nimamo ličil, sploh ne izgledamo tako čarobno, kot bi človek pričakoval… ?
? tyasha marcelly

Rada se dobro počutim v svoji koži in rada se naličim. Tukaj pa je tudi zelo pomembna odlična nega za odstranjevanja ličil, klik ? Večerni ritual

Uporabljam izdelke, s katerimi podpiram skrb za okolje, pravično plačano delo in se borim proti testiranju na živalih!

Ni reklama niti približno… je pa ogromna zahvala za takšne naravne izdelke, ki v moji dnevni rutini bogatijo moj make up, ki deluje popolnoma naravno. Zato ga priporočam tudi tebi. Naliči se naravno tudi ti ? Dr.Hauschka in fb stan Dr.Hauschka Slovenija.

Hvala ker me spremljaš. Želim ti čudovit dan, ?

O avtorju