Članki bloga

Predstavljam ti dolgo pričakovani izdelek Dr. Hauschka Odstranjevalec ličil za oči

Predstavljam ti dolgo pričakovani izdelek Dr. Hauschka Odstranjevalec ličil za oči

Naravna kozmetika, Nega obraza

Koža je naš največji organ, skozi katerega se lahko absorbira tudi ogromno škodljivih snovi. Tako ni vseeno, kakšne izdelke uporabljamo pri negi koži.
Danes se nas večina že tega dobro zaveda, bo drugi strani pa mnoge še vedno ne posvečate pretirane pozornosti odstranjevalcem ličil.

Prav vsaka ženska se rada dobro počuti v svoji koži in vsaka se rada naliči. Tako si vsako jutro nanesemo kar nekaj različnih ličil na obraz, katera večinoma ostanejo na koži vse do večera, ko se odpravimo v posteljo. Takrat pride čas, da se mora ves make up odstraniti.

Če ste takšne kot jaz in rade posežete po naravnih čistilih oz. naravni kozmetiki, potem vam priporočam, da izberete kozmetiko priznanih znamk – prav v tem je kozmetika Dr.Hauschka še vedno edinstvena in nadaljuje poslanstvo, ki sta ga zasnovala dva največja upornika na področju kozmetike, dr. Rudolf Hauschka in kozmetologinja Elizabeth Sigmund.

Dolgo pričakovani izdelek Dr. Hauschka je končno tu. Te zanima? Potem beri naprej ⤵

Odstranjevalec ličil za predel okoli oči Dr. Hauschka 75ml
Lahkotno stresanje združi vodno in oljno bazo za nastanek efektivne emulzije, ki odstranjuje tudi vodoodporna ličila. Kompozicija z dragoceno rožno vodo in izvlečki zdravilnih rastlin iz smetilke in navadnega komarčka harmonizira in pomirja posebno nežno in občutljivo kožo okoli oči. Visokokakovostna olja iz sezama in sončnic dobijo svoj naravni hidrolipidni ovoj in koži podarijo sproščen in brezskrben občutek. Poleg tega negujejo trepalnice in obrvi.
DARILO: Dve pralni kozmetični gobici iz 100% bio bombaža.
cena: 21,45€

Dr.Hauschka  je edinstvena kozmetika, ki zrcali  moč narave  in upošteva
                                                            naravne ritme  ter  procese v koži.

Moja večerna rutina …
Pred umivalnikom vključuje tudi odstranjevanje ličil. Zadnji mesec sem testirala ta izjemno učinkovit odstranjevalec, ki je primeren celo za vodoodporna ličila.

Dobro se zavedam, kako pomembna je nega okrog oči, ker je koža nežna in tanka, zato si zasluži le najboljšo nego, da je zdrava in sijoča, saj v nasprotnem primeru hitro postane izsušena in utrujena.
~ Odstranjevalec mehča kožo, čisti in hkrati nežno neguje in je povsem naraven.
~ Že po nekajkratni uporabi sem opazila spremembe; ne-le da odlično odstrani ličila, koža je bolj sveža, podočnjaki pa bolj bledi in manj opazni.
~ Ne maram pretiranega drgnjenja po vekah, s tem pa brez vseh pekočih oči vso umazanijo hitro odstranim.
~ Koža izdelek zelo dobro prenaša.
~ Nasploh nimam pripomb – kvalitetno odstrani ličila, tudi embalaža je odlična.

Plus izdelku: Ponaša se z naravnimi in koži prijaznimi sestavinami, ki ne povzročajo nezaželene rdečice okoli oči ali morebitnih drugih alergijskih reakcij. Je NATRUE eko certificiran in oftamološko ter dermatološko testiran.
Uporaba: Postopek je tu namreč povsem nezahteven: pred uporabo pretresem, tako da se obe fazi povežeta. Nanesem manjšo količino na kozmetično blazinico (priložena kot darilo) in z njo nežno povlečem čez oko od znotraj navzven, po potrebi počakam nekaj trenutkov, da se izdelek vpije.? tyasha

Zakaj priporočam izdelke Dr. Hauschka?……
Negovalne izdelke in dekorativno kozmetiko Dr. Hauschka kar dobro poznam in vsi izdelki, ki sem jih preizkusila, so izpolnili moja pričakovanja. 100% naravna, bio, netestirana na živalih in zaradi njihove filozofije, jo podpiram.

»Nekateri negovalni izdelki me spremljajo skozi celo leto. Vmes kaj preizkusim novega, a ponavadi se rada vrnem k preverjenim izdelkom, ker moji koži pašejo, so učinkoviti in mi ne povzročajo nevšečnosti. Predvsem uporabljam nego obraza in vse izbrane sestavine so izredno hranljive in na kožo blagodejno vplivajo. Koža je neverjetno čista, prožna in žametno gladka.« 

Ahh kaj bi preveč govorila, želim, da ta odstranjevalec preizkusite tudi ve! Tukaj ⏩ Dr.Hauschka si g lahko naročite in pogledate še vse ostale naravne izdelke. Najdete pa jih tudi v bolje založenih lekarnah po Sloveniji, Maxiju, Nami, Leposani. Novičke na fb strani ⏩ Dr. Hauschka Slovenija in Pinky Fashion Blog

O avtorju