Članki bloga

Z naravo ? do zdrave kože obraza · Aromatica

Z naravo ? do zdrave kože obraza · Aromatica

Naravna kozmetika, Nega obraza, Podpiram slovensko

Koža je ogledalo našega splošnega zdravja in počutja, zato je zelo pomembno kako jo negujemo. Vsakodnevna primerna nega obraza je nujni del naše lepotne rutine za ohranjanje zdravega in mladostnega videza.
Čeprav je težko priznati, še posebej pripadnicam nežnejšega spola, slej ali prej pride trenutek, ko mora razmisliti o uporabi kozmetičnih izdelkov proti staranju kože.

Kdo so Aromatica?…
V hrvaški Istri je posestvo Histria Aromatica, aromatični botanični park v katerega se je Urša  Mravlje zaljubila na prvi pogled. S srcem je predana izdelavi ročnih izdelkov iz naravnih sestavin, ki so narejeni s posebnim občutkom in ljubeznijo do dela, sočloveka in narave.
Posebnost izdelkov Aromatica je, da so zasnovani z ljubeznijo in spoštovanjem do bogastva, ki ga v sebi nosijo avtohtone rastlinske vrste, kot so žajbelj, sivka, rožmarin, smilj oziroma suhocvetnica, bolhač in druge.

                          EKOLOŠKO, ROČNO
izdelani izdelki Aromatica = bogastvo zdravja

Zaveznik lepe kože…
Vitaminska dnevna je narejena iz naravnih rastlinskih olj, karitejevega masla in obogatena z oljem jagode rakitovca (pasji trn, morska krhlika), vitaminoma E in F ter pantenolom. Olje rakitovca je bogato z bioaktivnimi snovmi in zato izjemno v boju proti staranju.
Primerna je za nego vseh tipov kože, posebej suhe, utrujene, zrele in občutljive kože. Ne vsebuje parabenov, barvil, sintetičnih emulgatorjev in mineralnih olj.
9,60€

Kako deluje?… 
Ker mi je mar za svoje zdravje, vedno znova rada posežem po naravni kozmetiki. Ne le, da koži s tem zagotovim naravne izdelke, temveč ji na ta način nudim najboljšo nego, tako, kot si jo tudi zasluži. 

Najprej nanesem čistilni gel, ki odpira pore in odstrani ostale nečistoče s kože. Sledi nanos tonika, ki kožo osveži in zapre pore. Nato nanesem vitaminsko kremo.

“Ta čudovita nežna tekstura s svojimi hranljivimi in vlažilnimi snovmi vrača koži sijaj, čvrstost ter žametno mehkobo. Izboljša zadrževanje vlage, jo obnavlja, okrepi in prispeva k ohranjanju ravnotežja poroženele plasti povrhnjice.”

  • Ima nežen naraven vonj iz pristnih rastlinskih izvlečkov.
  • Hitro se prenaša v kožo in ne pušča mastnih sledi.
  • Krema je primerna tudi za podlago za ličenje, saj je koža po nanosu kreme zglajena.
  • Uporabljam zjutraj in zvečer oziroma vedno, ko koža potrebuje nego.
   Koža mi je hvaležna! Priporočam! “

Kaj lahko storiš za lepo in čisto kožo?…
Kaj je torej dejansko tisto nujno in osnovno, kar potrebuje vsaka koža – ne glede na spol lastnika in starost – za vsakodnevno nego, da bo čim dlje časa ostala zdrava in mladostna?

Potrebuje natanko tri osnovne izdelke: 1. nežen čistilni gel, 2. tonik in 3. dnevna krema. Če boš poskrbela, da boš kožo negovala vsaj z najnujnejšimi izdelki, torej ji zagotoviš osnovno nego, se bo obrestovalo tako v obliki zdrave in sijoče kože kot tudi zaviranja prezgodnjega staranja. Če ji še ne nudiš ustrezne nege, ti priporočam, da čim prej začneš, nato pa postopoma v nego vključuješ še pilinge in maske. 


? tyasha

Dvakrat razmisliti o tem, kaj naneseš na obraz. Vsak produkt za obraz ni primeren za vsak tip kože. Zato se najprej prepričaj, ali je tvoja koža mastna, mešana ali suha in nato izberi izdelke, ki jo bodo pravilno negovali. Svoji koži pomagaj z naravnimi kremami, več najdeš zapisano na spletni strani  www.aromatica.si in fb strani ⏩ Aromatica Slovenija.

Pa še nekaj: sama dajem prednost slovenskim proizvajalcem (preizkusila kar nekaj izdelkov), ker težko tekmujejo s tujimi blagovnimi znamkami in se uveljavljajo na tujem trgu. In marsikateri proizvajalec izdeluje zelo kvalitetno kozmetiko, kot so kreme za obraz, roke, telo, lase,…
Če te karkoli zanima, pošlji svoje vprašanje na info@pinky-fashion.si in z veseljem ti odgovorim.

Koliko vas uporablja naravne kozmetične izdelke za nego obraza, za katere točno veste, kaj je v njih?

Tyasha te pozdravlja, ?

»Staranja kože ne moremo preprečiti, lahko pa proces upočasnimo z zdravim življenjskim slogom.«

O avtorju