Članki bloga

Aloe vera kraljica zdravilnih rastlin ? LR Zdravje&lepota

Aloe vera kraljica zdravilnih rastlin ? LR Zdravje&lepota

Lepota

Urejenost ženske se ne kaže le v lepih oblačilih, ampak tudi v lepo urejenem obrazu in z lepo urejenimi nohti. Takšna ženska izraža svojo ženstvenost in hkrati moč ter eleganco.

KDO SO LR ZDRAVLJE&LEPOTA?…
Podjetje LR je nemško podjetje, ki se ponaša z največ patentiranih aloe vera izdelkov. Ustanovljeno že od leta 1985, danes velja za nemškega velikana neposredne prodaje (mrežni marketing); je največje marketinško podjetje v Nemčiji in deluje v 32 državah.
LR Zdravlje&lepota je podjetje, ki se zavzema za naše zdravje, in, naj lepota zasije tako od znotraj kot od zunaj. Pri LR-u je človek v središči pozornosti. Poudarek izdelkov je na Aloe Veri, ki kraljuje med rastlinami zaradi svoje zdravilne moči. Iz nje se izdelujejo razni geli za pitje in druge pijače, izdelki za nego obraza in kožo, izdelki za otroško nego, saj je otroška koža še posebej občutljiva in je zanjo potrebna posebne nega. In parfumske dišave, ki jih zastopajo znane zvezde.

NA TESTU:  ALOE VERA NEŽNA KREMA ZA OBRAZ
Aloe Vera nežna krema s 35% čistega Aloe vere in dragocenega olje organskih grozdnih pečk daje naravno vlažnost, se hitro vpije in ni mastna. To zagotavlja ob redni uporabi mehko, enakomerno polt. Olje organsko grozdnih semen uravnava  bilanco olja in vlage v koži. Koži povrne vlago in lesk.  Ker je vsestranska krema, jo lahko uporabljajo tako najstniki kot odrasli. Primerna je za vse tipe kože. Kožo oskrbuje z vlažnostjo in podpira njeno naravno funkcijo zaščite.

ZAKAJ UPORABLJATI ALOE VERA NEŽNO KREMO ZA OBRAZ?… PREDNOSTI:

S 35% Aloe Vere
Z BIO izvlečkom magnolije in grozdnih pečk
Za vse tipe kože, tudi za zahtevne; nagnjeni k suhi koži
Se hitro vpije in ne masti
Primerna za šport, izlete, saj gre v vsak nahrbtnik in se lahko uporabi kot krema za obraz in telo
Zaradi bogatih vrednosti Aloe Vere je koža nahranjena z vitamini, minerali, encimi in beljakovinami
Bogata in nežna nega za kožo pod stresom

1AA.LRKozmetika

NA TESTU: TREND ZA NOHTE V KOMPLETU + DIAMANTE NALEPKE
Za ženske z eleganco. Čudoviti barvi laka: krom matirano siva in metalno sijoče rdeča, zahvaljujoč izjemni teksturi se le-ta lahko uporablja popolnoma enostavno in super prekriva noht. Krtačka zaokroži po celem nohtu in barva zelo lepo. Visoka pigmentacija omogoča le en nanos. Na koncu jih lahko popestrimo z diamantnimi nalepkami. Nohti bodo prava paša za oči.

ZAKAJ JE POMEMBNA KVALITETA LAKA ZA NOHTE?…
Vsaka ženska veliko pričakuje od laka, (med te ženske, uvrščam tudi sama sebe), saj mora barva dobro in enakomerno prekriti noht, hkrati pa lak ne sme biti pregost, da se lahko enostavno nanaša. Ker pa je tempo življenja prehiter in ker nimamo časa, da bi si vsak dan lakirale nohte, pa mora lak vsaj nekaj dni nepoškodovan obstati na nohtih. Mora biti dovolj prožen, da se ne okruši zaradi vsakdanjih opravil, kot sta pomivanje posode ali čiščenje stanovanja. Preden začnemo razmišljati o nakupu in izbiri pravega laka, moramo poskrbeti za pravilno nego svojih rok in nohtov, ki so ključnega pomena na celoten videz.

MNENJE/OCENA
Ko se odločamo za nakup kozmetike, je zelo pomembno, da vemo, kaj vnašamo v našo telo tudi preko lepotnih izdelkov (kreme, losjoni ali laki za nohte). Vedno več ljudi se zaveda, da je pomembno dati poudarek na kvaliteto izdelka, pa četudi stane nekaj € več. Ponavadi kupimo nam privlačnejšo embalažo, zaupamo obljubam na fotografsko dodelanem promocijskem materialu, verjamemo prodajalkam, ki nam večinoma laskajo zaradi svojega zaslužka. Znano, a ne?! ?
A zagotovo pa lahko trdim, da je zadnja leta na slovenskem trgu vedno več vrhunskih izdelkov, za katere mogoče nismo še nikoli slišali. Zato vam tokrat predstavljam LR Zdravje&Lepota, 100% naravno kozmetiko, ki ima zelo visoko vsebnost Aloe Vere, ter ugodne cene glede na kakovost. Osebno sem se tudi sama prvič srečala in z zadovoljstvom zaključila svoje testiranje izdelkov. ⤵

Aloe vero so poznali že stari Egipčani,  imenovali so jo kar »rastlina nesmrtnosti«. V tradicionalni medicini pa se imenuje »tihi zdravilec« saj pospešeno obnavlja suho, vzdraženo in poškodovano kožo ter lajša alergijske težave. Zahvaljujoč sestavinam aloe vere, kremica odlično neguje kožo. Je zelo nežnega in izjemnega vonja. Njen nanos je prijeten in daje koži takojšen blagodejni občutek. Kožo navlaži, okrepi, ne da bi pustila masten sijaj. Koža je po njej osvežena, mehka in sijoča. Vse, kar pričakujemo od dobre kreme. 
Lak s široko strokovno krtačo je primeren za hitro in enostavno barvanje. Odlično nanašanje, se hitro suši in je obstojen nekaj dni. Za piko na i, pa so diamantne nalepke, ki noht še polepšajo. Lak nanesemo le na suh, nemasten noht. ?

ocena: 5/5 ★
cena: 17.40€ Soft Skin CREAM

Izdelke LR najdete tudi v trgovini Zrno do zrna, na Trubarjevi cesti 8 v centru Ljubljane in v spletni trgovini ⏩ LR Zdravje&Lepota Slovenija ali ⏩ Facebook strani.

O avtorju