Članki bloga

Razvajanje in edinstveni trenutki zase… Terre de Lumière L’Eau-L’OCCITANE

Razvajanje in edinstveni trenutki zase… Terre de Lumière L’Eau-L’OCCITANE

Lepota

Skrb za naše telo je v hitrem tempu današnjega življenja še kako pomembna. V zadnjih časih je postalo ne samo moderno, ampak tudi nuja vsakdanje rutine, da se ženske razvajamo in si vzamemo čas zase.
Pssssss…. razvade niso škodljive, so nekaj pozitivnega, zaradi katerih se menda počutimo bolj privlačne, bolj ženske! ?

Razvajanje in trenutki zase…
Privoščite si nekaj časa zase, kar si obljubljate iz dneva v dan, iz tedna v teden, pa vas vsakodnevne obveznosti omejujejo. Privoščite si tisto, kar vas sprošča in osrečuje, da boste obnovile zaloge energije in dobro počutje.

Moja ljubezen do Loccitane izdelkov se je začela že dolgo nazaj, vse od trenutka, ko sem kupila prvi izdelek. Ponosno lahko rečem, da sem zvesta uporabnica (kar nekaj objav se je že zvrstilo na Blogu), redno jih uporabljam in v moji kopalnici jih je vedno več in več…
Ob posebnih priložnostih pa rada razveselim z drobnimi pozornostmi tudi svoje prijatelje in družinske člane ter jim tako podarim nekaj prijetnih trenutkov… ?

Razvajanje in kraljevsko razpoloženje…
Koža na telesu je prav tako delikatna kot koža na obrazu, zato je potrebno, da zanjo primerno poskrbimo. Potrebuje dobro nego.

Edinstven ritual s katerim zadnje čase razvajam svoje telo, je dišeča nega iz kolekcije Terre de Lumière. Čudoviti trenutki ugodja pod prho in po njej:
Terre de Lumiere L’Eau nežni gel za prhanje in lepotilno mleko za telo, sta polna razkošnih dišavnih užitkov, ki naredita mojo kožo nebeško dišečo in mehko. Ikonična steklenička EAU DE TOILETTE TERRE DE LUMIÈRE L’EAU pa je tista češnjica na vrhu torte in dober razlog, da dišim ves dan… nepogrešljiv trojček, s katerim ustvarim plastenje vonjev, ki je ključ za dober rezultat…
Pred časom pa je mojo lepotno kolekcijo dopolnil balzam za ustnice iz družine Terre de Lumière L’Eau, ki na ustnicah pusti rahel sijaj ter jih naredil  vitalne in svilnato mehke s prijetnim vonjem. 

Priznam, da na mojo izbiro izdelka vpliva tako izgled embalaže in njena uporabnost kot tudi privlačni vonji, ki me zapeljejo in luksuzno razvajajo. Predstavljam male skrivnosti za domače razvajanje pod prho in po njej:

◻ nežni gel za prhanje TERRE DE LUMIÈRE L’EAU: najlepši del dneva se začne z hitrim skokom pod jutranjo prho. Gel koži daje prijeten lahek občutek že navsezgodaj zjutraj. Nežno očisti kožo, jo poživi in naredi svileno mehko in obnovljeno ter poskrbi za trenutke senzoričnega ugodja.

◻ lepotilno mleko za telo TERRE DE LUMIÈRE L’EAU: da podaljšam vonj po prhanju in kožo še dodatno nahranim in navlažim, nego nadaljujem z svetlikajočim mlekom za telo. Se lepo razmaže in hitro vpije. Lahkotna svilnata tekstura daje koži prijeten gladek občutek. Kožo navlaži in neguje, hkrati pa jo odišavi s prefinjenimi cvetnimi notami Terre de Lumière L’Eau. Koža je ponovno voljna, občutno mehka, sijoča in zdravega videza.

◻ EAU DE TOILETTE TERRE DE LUMIÈRE L’EAU: ikonična steklenička Terre de Lumière je kristalno čista in lahkotna dišava, ki izžareva vedrino. Vonj, ki očara, sveža in idealna za vsak dan. Več ⏩ L`Occitane Terre de Lumière L’Eau

◻ balzam za ustnice TERRE DE LUMIÈRE L’EAU je  obogaten s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zaščititi ustnice ter jih naredi mehke in prožne. Več ⏩ Smisel življenja je razvajanje…

Izdelki L’OCCITANE EN PROVENCE  so primerni za domače razvajanje in vso družino. So lepo darilo, ki ga bo vesela prav vsaka ženska.
Razvajanje in kraljevsko razpoloženje z  nebeško dišečimi kolekcijami, najdeš v L’Occitane trgovinah ali spletni trgovini  ⏩ L’Occitane.com. Ne pozabi pa jih spremljati na facebook strani ⏩ L’OCCITANE en Provence in Instangram strani.

Sončen pozdravček, ?

O avtorju