Članki bloga

Recite zbogom celulitu in ? pozdravite čvrsto kožo z Anticelulitno kremo De Le Roi

Recite zbogom celulitu in ? pozdravite čvrsto kožo z Anticelulitno kremo De Le Roi

Lepota

Odstranjevanje celulita je dolgotrajen proces, ki zahteva spremembo življenjskega sloga. In za odpravljanje globoko zakoreninjenega celulita se je treba osredotočiti tudi na prehranski izvor te težave. Primerno kombinirani obroki in uravnotežena prehrana poskrbijo za zmanjšan vnos kalorij, na kar se odzove tudi celulit. Pomagamo si lahko tudi s prehranskimi dopolnili, ki od znotraj sprožijo celične mehanizme in znova vzpostavijo red v kožni strukturi.

Celulit imajo kar štiri ženske od petih, pa naj so suhe, debele, stare ali mlade. Ali imate celulit, je v veliki meri odvisno od tega, kakšno kakovost vezivnega tkiva ste podedovali. Pomemben dejavnik je prekomerna telesna teža. Čim več maščevja je shranjenega v maščobnih celicah, tem vidnejši je celulit. Krivec je tudi hormon estrogen, ki ureja shranjevanje rezervnega maščevja, predvsem na stegnih in zadnjici. Vzporedno potekanje kolagenskih vlaken pri ženskah (pri moških so kolagenska vlakna premrežena) povzroči ohlapnejše vezivo in posledično celulit.

Predstavljam vam vrhunsko Anticelulitno kremo De Le Roi s katero je mogoče z redno uporabo spremeniti strukturo kože. De Le Roi je slovenski produkt, ki je nastal v sodelovanju z kozmetike Ilirija. Več o kozmetiki De Le Roi si lahko preberete v sorodnem članku ⏩ Slovenska kozmetika prihodnosti… 

NA TESTU: DeLeRoi Anti-Celulite cream | DeLeRoi Anticelulitna krema
Krema De Le Roi proti celulitu omogoča boljši videz kože na stegnih in zadnjici, kjer je prisoten celulit. Izboljšuje pretok energije, odstrani zastarano energijo, zmanjšuje stopnjo celulita in pripomore k boljši gladkosti kože.

De Le Roi izdelki vračajo vitalnost in notranjo umirjenost. Ključne koristi uporabe:
– vaša koža bo bolj gladka in bolj prožna že po 2 dneh uporabe,
– v zgolj 14 dneh se bo vidno zmanjšal obseg celulita,
– z redno uporabo in ob izboljšanju mikro cirkulacije bo vaše telo vitalnejše in ovito v poživljajoč občutek,
– 250 ml pakiranje bo zadostovalo za več kot mesec dni uporabe.

MNENJE/OCENA
Ker se zadnje čase razvija vedno več kozmetičnih pripomočkov za odpravo tega nadležnega celulita, vam želim predstaviti čudovito kremo, katero sem osebno testirala in nad rezultati tudi navdušena.
Se strinjate z mano, da ni hujšega, ko v ogledalu zagledamo svojega večnega sovražnika – celulit?! ? Kako se bomo celulitu postavili po robu? Preprosto. Z kremo DeLeRoi Anticelulitno kremo boste lahkoto usvojili in se končno zaljubili v svoje telo.  Ampak boj s celulitom je lahko uspešen le s kombinacijo rednega gibanja, pravilne prehrane in redne telesne nege. Verjemite, nič se ne zgodi čez noč, krema ne dela čudežev in celulit ne izgine v popolnosti, ampak če smo vztrajni pri resnično vsakodnevni negi, bomo zadovoljni z doseženim. Čvrstost kože bo opazna v dveh tednih redne uporabe losjona, kožo pa tudi intenzivno navlaži, okrepi in poživi.

Vsako kremo je potrebno uporabljati redno, saj tako lahko pričakujemo željen rezultat.  Ni dovolj samo razmazati in čakati, da se vpije, potrebno je dobro zmasirati kritične predele. Zlasti to velja za zadnjico in stegna. Vmasiramo jo s prsti, masažnim strojčkom ali rokavico in tako dolgo masiramo, dokler se krema popolnoma ne vpije.
Uporaba: Kremo si nanesem zjutraj in zvečer na kritične dele in jo dobro vtrem v kožo. Rezultat uporabe kreme je bolj gladka, čvrstejša in navlažena koža, ne masti ter dvigne raven energije. Uporabiš lahko tudi gospodinjsko folijo, katero si oviješ okoli nog, nato na ritko in noge namažeš debelejši sloj kreme in že si pripravljena na 30 minut razvajanja. Poskusi!

1aa-de-le-roi-2

STE VEDELI…
prva faza: celulit neopazen, zato mu ne posvečamo posebne pozornosti. Viden je le, če kožo stisnete.
drugi faza: celulit malo viden, krvni in limfni pretok nista enakomerno razporejena, odpadne snovi pa se kopičijo v podkožju.
tretja faza: celulit že zelo viden, koža je močno spremenjena, krvni pretok pa je vse slabši. Elastičnih vlaken je vse manj. Pomarančna koža je vidna, ko stojite.
četrta faza: je koža navzven močno spremenjena. Pomarančna koža se pojavi spontano, ko stojite ali ležite. Lahko se pojavi boleče vnetje veznega tkiva. Mehko tkivo se spremeni v čvrsto gmoto, ki jo je še težje odpraviti.

MOJ NASVET ZA BOLJŠI REZULTAT…
Da bodo proizvodi še bolj učinkoviti, dajmo koži enkrat na teden privoščiti piling.  Zakaj? Ker ta jo gladi, z nje odstranjuje odmrle celice, polt pa posledično lažje vpije kremo ali losjon.
Domači recept za piling: če nam primanjkuje denarja za vse te proizvode, ki bi jih pri tem postopku potrebovali, si piling lahko pripravimo kar doma iz enakega deleža kavne usedline in sladkorja ter nekaj žlic olivnega olja. Sladkor bo zaradi grobe teksture učinkovit pri odpravi odmrlih celic, kofein iz kave pa bo pospešil limfni pretok ter tako spodbudil odpravo pomarančne kože.

1aa-de-le-roi-1

“Ideal ženske lepote je zadnjih nekaj let postala vitka, celo koščena postava.” Recite zbogom celulitu in pozdravite svojo lepo in čvrsto kožo. Da sem deležna te dragocenosti, gre moja zahvala kozmetiki prihodnosti De Le Roi. Bodite še  vi deležni te dragocenosti,  preizkusite, njihove izdelke pa si lahko naročite ⏩ De Le Roi kozmetika prihodnosti

Ne spreglejte, v prodaji je že novi Rokovnik 2017, zdaj možno prednaročila z popustom 15%. Vnesite kodo DELEROI15 pri oddaji naročila.

O avtorju