Članki bloga

Visoko kvalitetna ličila ? za zapeljiv pogled ? in očarljiv nasmeh…

Visoko kvalitetna ličila ? za zapeljiv pogled ? in očarljiv nasmeh…

Lepota

Se še spomnite, da je včasih veljalo pravilo, da morajo biti senčila v enaki barvi kot oči, če jih želimo poudariti. Temu že dolgo več ni tako, danes velja, da raje nanašajmo kontrastne barve. Ko sta kontrastni barvi ena zraven druge, ustvarita prijetno barvno kombinacijo, ker naredita druga drugo bolj intenzivno.

KDO SO SHISEIDO?…
Shiseido interpretira ideal lepote na dobrem počutju telesa in duha, kar je razvidno že iz samega imena. Slovi po inovacijah na področju nege, pionirskih patentih in izjemnih lepotnih izdelkih. Prepletanje in povezovanje znanja z Vzhoda in Zahoda, znanost, inovacija in harmonija, je tisto kar jih poganja že skoraj poldrugo stoletje. Na trgu je predstavljeno že od leta 1872, katere so trije ideali vodili vsak vidik same blagovne znamke:
1. » RICH » Kvaliteta in usluge na prvem mestu: Shiseido že 140 let deluje po standardih najvišje kvalitete in ponudbe pri vseh svojih proizvodih.
2. » HUMAN SCIENCE« Sožitje in skupna blaginja: Shiseido teži k delitvi koristi med vsa podjetja in posameznike, ki z njim sodelujejo.
3. »V DUHU OMOTENASHI ( gostoljubje) « – Spoštovanje in pristen odnos do strank: Shiseidova prizadevanja so v največji meri usmerjena k strankam.

NA TESTU: Shimmering Cream Eye Color
Lahko kremno senčilo za oči, za sijoči zaključek, ki ohranja svež videz, ne da bi se barva razmazala ali zmehčala. Lahko jo nanesemo s konico prsta ali čopičem. Čudovito senčilo, s zelenim odtenkom za nežen in očarljiv videz oči.

NA TESTU: Clarins Instant Light Lip Comfort Oil 7ml
Clarins je sinonim ugleda na področju nege kože in ličil. Ta francoska luksuzna kozmetična blagovna znamka se je rodila leta 1954, ena od najbolj uspešnih kozmetičnih blagovnih znamk na splošno. Clarins Lip Oil je hranilna nega za ustnice, odtenek 02 Raspberry.
Prvo negovalno in visoko sijoče olje za ustnice! Zagotavlja bleščeč, toda nelepljiv sijaj. Občutljivo kožo ustnic hrani, mehča, napenja, gladi in vrača ustnicam popolno ugodje.… edinstvena barva… slasten okus.

KAKO IZBRATI PRAVO BARVO ZA OČI?…
Na področju ličenja, se je odvila bogata paleta raznovrstnih stilov, barvnih preferenc in tehnik. Pri vseh pa najdemo eno vzporednico. Izrazite, poudarjene oči. Barve ličil nikoli ne izbiramo glede na barvo oblačil, ampak na ten polti, oči in las.


Za popoln videz izberi pravo senčilo:
modre oči: izberimo tople odtenke, kot je oranžna, nežne breskve, da jih poudarimo. Odloči se za, bronaste, zlate, bakrene in ostale tople odtenke, pa tudi vijolične, ki pristajajo vsem barvam oči.
rjave oči: nabor barv je praktično neomejen. Ker so oči temnejše, lahko uporabljamo temnejše odtenke dramatične in misteriozne kombinacije ličil in ob tem izgledamo fenomenalno.
sive očilahko jih obravnavamo pod modre, ampak so prevečkrat spregledane in tudi bolj kompleksne od modrih. Sive oči so kot rjave, torej nimajo komplementarne barve.
zelene oči:  so najredkejše in obstaja veliko različnih odtenkov le-teh. Od smaragdnih, rumeno-zelenih do rjavo-zelenih,…

MNENJE/OCENA
Dandanes je že zelo velika izbira barvnih paletk senčil, s katerimi se lahko poigramo in poudarimo svoje lepe oči. Pri vseh barvah oči pa velja, da so pri uporabi temnejšega odtenka tvoje oči videti svetlejše in obratno. Zato pri izbiri senčil upoštevaj tudi svoj odtenek polti. Osebno še vedno prisegam na “Natural Look”, ki ohranja svež videz. Ne pomeni pa, da si ne drznem kaj izrazitega ali močnejšega. Tokrat sem uporabila čudovito senčilo z zelenim odtenkom za nežen in očarljiv videz oči. Topli ton senčila za oči Shiseido za vse priložnosti.

Za vse tiste, ki so vam negovalna olja za ustnice ljubša od barv, pa vsekakor pritegnejo pozornost. Olje se počasi vpija, tako da ustnice neguje dolgotrajno, kljub temu pa daje izredno prijeten občutek in meni priljubljen sadni okus. Po nanosu so ustnice sijoče, navlažene, zaščitene, se ne zlepijo in nežno zapeljivim sijajem. Res kvaliteta na prvem mestu!

Vabljene v parfumerije Beautique, kjer najdete izdelke visoke kakovosti za denarnici prijazno ceno in tudi popolno darilo za vsako gospodično, ki da kaj nase. Več o novostih in ugodnostih, na Facebook strani ⏩  SHISEIDO Slovenija.

O avtorju