Članki bloga

z Essence popolne tudi na morju ?

z Essence popolne tudi na morju ?

Lepota

Sonce, vročina in morje porušijo naš lepotni ritual in treba je poiskati nove načine za doseganje urejenega videza.

Kaj je pa poanta, da se ličimo za na plažo? ? Ali bomo paradirale tam in za koga? Ne, urejamo in ličimo se tako izključno prvo zase, drugo pa, da lepo izgledamo. Naraven “Look” je vedno najlepši. Dovolj je, če trepalnice namažeš z maskaro, urediš obrvi, ustnice namažeš lip glossom, ostala ličila so pa za pod vroče sonce nepotrebna navlaka…raje poskrbi za dobro zaščito in si namesto make-upa omisli kake fletne japonkice, klobuček, očala, pareo…pa bo izpadlo veliko lepše kot ličila. Vse ostalo se bo najbrž kar stopilo s tebe. Predlagam nakit ali tattoo, ki je letos IN poletja! Bodi v trendu: Flash tattoos, Jewelry Summer 2016. In boste definitivno izstopale na plaži.

➬ svinčnik za oči smokey 2 v 1

Je več namenski svinčnik, ki  združuje dve prednosti v enem izdelku: je gladek in se enostavno nanaša kot kajal svinčnik hkrati pa je zelo pigmentiran in natančen kot eyeliner. Globoka črna tekstura je idealna za natančen in intenziven smokey eyes look. Prednost svinčnika je ta, da zaradi koničaste oblike konice, ga ni potrebno šiliti. Je nekaj ur obstojen, se ne razmaže in preprosto ga lahko odstranimo z vatirano blazinico. Obožujem Look “smoky eyes”, oči lepo poudari z kombinacijo maskare. V moji toaletnici torbici enostavno ne sme manjkati. Zadovoljna z nakupom 01 smokey black. V nekaj člankih nazaj, sem vam opisala svinčnik za obrvi, kateri je meni osebno ?.

➬ komplet za obrvi

Ker sem sama svetlolaska, je moj dnevni ritual urejanje obrvi… Sem nekaj časa nazaj bila na japonski metodi, a žal je vse to prehitro zbledelo ? Malce razočarana. A nič za to, Essence ima izvrsten Set za urejanje obrvi, ki vsebuje dva pudra za obrvi, aplikator in tri šablone za popolno oblikovane obrvi. Če niste najbolj natančne pri risanju obrvi, so zraven šablone, s katerimi boste imele natančno takšno obliko, kot si želite. Super, a ne?! Pudra sta v dveh odtenkih; temnejši 01 natural brunette style, svetlejši 02 natural blonde style. Nanos je res preprost in hitro imamo oblikovane obrvi. Priporočljiv za vse tiste, ki vam zjutraj primankuje časa. 🙂 Puder je obstojen čez dan, a vseeno moja paletka dnevno potuje z menoj, če bi nastala kakšna pomankljivost. 

1AA.SET ZA OBRVI

➬ gel lak za nohte

Okrušen lak na nohtih ni videti lepo, zato pred odhodom na morje lak za nohte zamenjajte za gel manikuro, ki je obstojnejša in zagotavlja urejen videz tudi do dva tedna. ? Veliko sem že pisala o lakih Essence in jih tudi veliko preizkusila. Tokrat je moja izbira 37 serendipity, zaradi njegovega prečudovitega temnejšega odteneka, je zelo opazen. Obstojen je do pet dni in nudi osupljiv gel sijaj. Če so vam všeč temnejše barve, zagotovo z nakupom ne zgrešite! 
1AA.LAK ESSENCE

Uživajte na morju!

O avtorju