Članki bloga

Slovenski čebelji izdelki za razvajanje in nego kože • Beesmetic

Slovenski čebelji izdelki za razvajanje in nego kože • Beesmetic

Naravna kozmetika, Nega telesa, Podpiram slovensko

Ker naredim nekaj zase, se prepustim čudovitemu valu naravne nege z edinstvenimi sestavinami iz narave, domačih slovenskih čebel,… Vse to z kozmetiko ‣ Beesmetic, ki mi daje medeni trenutek, namenjen samo meni.

        Izdelana ročno, unikatno in iz naravnih sestavin.?

Zadnje čase veliko uporabljam izdelke v trdi obliki, zato mi je uporaba le-teh zelo domača in preprosta.

Prav priročna in okolju prijazna embalaža Dotik očarljive vrtnice z prav posebnim izgledom negovalne ploščice v obliki vrtnice, ki je lahko kot krema ali losjon, le da je v trdi obliki. Priznam, škoda jo je bilo uporabit, ker mi je tako lepa.

Nemastna in obenem hranljiva tekstura omogoča kvalitetno negovanje celotnega telesa. Spodbuja njeno obnavljanje in ohranja elastičnost ter ji vrača mehkobo. Preprosto se lepo nanese in ko stopi v kontakt s kožo se hitro zmehča in na njej naredi zaščitno plast (za to je predvsem odgovoren čebelji vosek). Ne razdraži kože po britju, temveč jo lepo pomirja, vlaži in varuje pred izsušitvijo.
Kaj pa vonj?… Vonj je blag, naraven. Mogoče se preveč čuti vonj po olju, a vseeno ni moteče.
Negovalna ploščica je prijazna do vseh tipov kože, tudi do zelo suhe in občutljive.
V obdobju do danes, sem preizkusila že nekaj deodorantov, samo naravne, preverjene kakovosti, večinoma slovenske in si tako ustvarila izbor najboljših ter nekaj znanja okrog teh proizvodov.

Rada imam take deodorante, ki učinkujejo. Imeti dober dezodorant je zelo pomembno, vsaj zame. Je moje nujno zlo, ki ga uporabljam vsak dan. Takega, ki zagotovi suh občutek kože pod pazduho in ki preprečuje neprijeten vonj. Že nekaj časa uporabljam in moje mnenje je:

Naravni dezodorantZAKLADI ROŽNEGA VRTA brez težav zdrži cel dan (je pa res, da nimam posebnih težav z znojenjem, se ne potim veliko), na koži ustvari tanek zaščitni film in obenem ne zavira potenja. Je koži prijazen, nežne teksture, za seboj (na oblačilih) ne pušča nobenih madežev, hkrati pa je izredno negovalen do kože in primeren tudi za občutljivo kožo, saj ne vsebuje sodo, ki lahko slednjo razdraži. Čudovit vonj, vsekakor me je prepričal!
Uporaba: Po tuširanju, ko je koža topla in vlažna, da se lepše razmaže in vpije v kožo. Enostavno potisnem navzgor po tubici in ga nanesem v tankem sloju na kožo.? tyasha marcelly

Nežni balzam v stiku Medeni poljubčki – Sivka z domačim slovenskim medom in nežno aromo sivke se ponaša tudi z dolgotrajnim mehčalnim in blagodejnim učinkom, ki ga pusti na ustnicah po vsaki uporabi. Ima edinstven sladkast okus, je vlažilen in negovalen ter prijetne teksture. Na ustnicah se zelo lepo in prijetno razmaže, hkrati pa je obstojen in zato nudi zaščito ustnic pred vetrom in drugimi vplivi okolja. ‣ Medeni poljubčki.
Uporaba: Po potrebi večkrat dnevno.Kako se pa tebi zdijo medeni izdelki? Si katerega že preizkusila? Če še nisi, si lahko več prebereš tukaj beesmetic.com.

Hvala za branje,

O avtorju