Članki bloga

Z WELEDO ? do zdravih in negovanih nohtov

Z WELEDO ? do zdravih in negovanih nohtov

Lepota

Lepi nohti so ponos in vzgled vsake ženske. Naj bodo dolgi ali kratki, biti morajo negovani. Lepi nohti so osnova za urejen in moden videz. Zdravi nohti so gladki, enakomerne barve, brez belih pikic in nelomljivi. Ljudje pogosto najbolj skrbimo za nego svojega obraza, pozabimo pa na svoje roke in nohte, čeprav gre pri njih za prvi fizični kontakt pri spoznavanju in pozdravljanju.

O WELEDI: V harmoniji s človekom in naravo…
Začeli so leta 1921 kot farmacevtski laboratorij z lastnim vrtom zdravilnih rastlin, danes pa so vodilni svetovni proizvajalec celostne naravne kozmetike in antropozofskih zdravil.
Weleda deluje skladno z načeli, ki so bila določena ob ustanovitvi. Njihovi izdelki podpirajo osebni razvoj ljudi, ohranjajo, izboljšujejo in jim vračajo zdravje, jim pomagajo doseči fizično dobro počutje in uravnovešen življenjski slog. Ta filozofija podjetja določa Weledin ekonomski vidik, da tako ostalo tudi v prihodnosti. Njihov cilj je ohranjati, izboljšati in vračati zdravje ljudem. Danes je Weleda prisotna v več kot 50 državah na vseh petih celinah. Tri glavna mesta so še vedno tam, kjer se je Weledina zgodovina začela: v Arlesheimu, v bližini Basla v Švici, v Schwäbisch Gmündu, v bližini Stuttgarta v Nemčiji in v francoskem mestu Huningue v Alzaciji.
1AA.NEGA ROK IN NOHTOV
NA TESTU: NEGA NOHTOV
Naše roke povedo veliko o nas. Dan za dnem so nam v pomoč pri raznih opravilih, zaradi česar si zaslužijo posebno, ciljano nego. Za oboževalke manikur so izdelki pravi svež vetrič na našem slovenskem tržišču.

Svinčnik za odstranjevanje obnohtne kožice
Zmehča in pomaga nežno odstraniti odvečno obnohtno kožico. Skrbno izbrane naravne sestavine kot sta ekološko olje iz semen granatnega jabolka in izvleček cvetov ognjiča negujejo občutljivo obnohtno kožico. Edinstven vonj Weleda izdelkov za nego nohtov bom navdihnil tudi vaše čute.

Svinčnik za nego nohtov in obnohtne kožice
Negovani nohti, vse do konic. Weleda Svinčnik za nego nohtov in obnohtne kožice intenzivno ščiti vaše nohte in obnohtno kožico. Formulacija z regenerativnim ekološkim oljem iz semen granatnega jabolka v kombinaciji z obnovitvenim karitejevim maslom in zaščitnim čebeljim voskom ohranja vaše nohte lepe in zdrave. Pri uporabi Svinčnika za nego nohtov in obnohtne kožice se razvije čudovit vonj, ki navdihuje vaše čute.

Svinčnik za nego in lesk nohtov
Svinčnik za nego in lesk nohtov vsebuje dragocena rastlinska olja, ki naredijo obnohtno kožico mehko in prožno. Kombinacija olja iz semen granatnega jabolka, olivnega, sončničnega, mandljevega in jojobinega olja okrepi nohte in jim da naraven lesk. Edinstven vonj Weleda izdelkov za nego nohtov bo navdihnil tudi vaše čute.
1AA.NEGA ROK IN NOHTOV 1
MNENJE/OCENA
Ženske zelo rade posvečamo pozornost negi svojim nohtom; piljenje, lakiranje in dekoracija nohtov so v zadnji času postali tako rekoč nuja. Za popoln videz nohtov je danes na trgu malo morje pripomočkov in kozmetike, s katerimi lahko z nekaj prakse dosežemo odlične rezultate kar doma. Da bodo nohti rasli hitreje, morajo biti tudi zdravi in pravilno negovani. Odstranjevanje obnohtne kožice pri negi nohtov je pomembna nega, ki naše nohte ščiti pred infekcijami in umazanijo.

Ker sem osebno mišljenja, da so lepi nohti ogledalo človeka, veliko pozornosti in časa namenjam ravno za nego in ta je opazna na mojih naravno lepo negovanih nohtov. In ko sem dobila na test izdelke za nego nohtov Weleda, kateri so me naravnost navdušili, sem si privoščila popolno razvajanje in lahko le rečem, da je pravi balzam in svežina za moje nohte. Moji nohti so po redni uporabi le-teh izdelkov zdravi, čvrsti in sijoči.

Svinčnik poskrbi za gladke nohte in negovalno obnohtno kožico. Ohranja naravno lepoto in zdravje mojih nohtov. Poleg tega, da intenzivno neguje in ščiti nohte in obnohtno kožico, me še razvaja s čutnim vonjem granatnega jabolka. ?

Nohti hitreje rastejo poleti, toda če so preveč izpostavljeni vodi in agresivnim sredstvom potrebujejo dodatno nego, da bi se obnovili. Poškodovani nohti so tanki in šibki, zato se zlomijo in luščijo. Nujno je, da se taki nohti obravnavajo nadvse skrbno in potrebujejo predvsem naravna sredstva, ki bodo spet obudila proces rasti in noht ozdravila. Rešitev najdeš tukaj ⏩ so naravni izdelki za nego nohtov Weleda, s katerimi boste dosegli, da bodo vaši nohti spet zasijali.  Izdelki Weleda so brez sintetičnih konzervansov, dišav, barvil in surovin na osnovi mineralnih olj.

Uporaba je preprosta, zavrtiš vrh svinčnika in naneseš z rahlim pritiskom oljno vsebino na nohte, nežno vmasiraš in pustiš delovati dlje časa za boljši učinek. Obnohtna kožica se bo vidno popravila že po nekaj nanosih pravilne nege in večkrat boste nanašale, kožica bo zmehčana in sijoča.  Vsi trije svinčniki so med seboj niz nadalje nege nohtov: Svinčnik za odstranjevanje obnohtne kožice obnohno kožico nežno potisnite nazaj. Nego nadaljujemo z svinčnikom za nego nohtov in obnohtne kožice ter zaključimo z svinčnikom za nego in lesk nohtov. Če želimo ohranili zdrave nohte je potrebna redna nega in krajšanje. Redno je treba skrbeti tudi za odstranjevanje obnohtne kožice, ki pa je seveda ne smemo rezati ali kako drugače poškodovati. Ne pozabimo, da so nohti “nuja” urejenega videza. Izdelki imajo zelo prijeten osvežujoč vonj, se hitro vpijejo in rok ne mastijo. Več o izdelkih si lahko prebereš ⏩ Nega nohtov Weleda.

Embalaža je zelo praktična in priročna. Bogata sestavina izdelkov se skriva v rdeči plastični embalaži na kateri je napis z belimi črkami. Ta majhna embalaža, ki zgleda kot nekakšen svinčnik je ravno prave oblike, da jo lahko spravimo v še tako majhno torbico.

ocena: 5/5 ★

Weledino poslanstvo je aktivno gojiti lepoto.

O avtorju