Članki bloga

naravni kozmetični izdelki ?ETERIKA

naravni kozmetični izdelki ?ETERIKA

Naravna kozmetika, Nega telesa

Temelj delovanja naravne kozmetike je ohranjanje oziroma vzpostavljanje naravnega ravnovesja. Naravna kozmetična sredstva so tista, ki vsebujejo le stoodstotno naravne sestavine iz kontrolirane pridelave ali nabrane v neoporečnih predelih. Izdelki naj bi bili brez umetnih parfumov, konzervansov ter barvil, … kar je seveda dobro tudi za našo kožo.

Predstavljam vam naravne izdelke Eterika, ki se ukvarja s prodajo naravnih kozmetičnih sestavin in izdelkov. V njihovi široki ponudbi, najdemo: eterična olja, olja, masla, voske, dišavna olja, pripomočke za izdelavo kozmetike, pigmente, barvila, arome in kozmetične izdelke (naravna mila, masažne ploščice, balzami za ustnice, keratin, bombice za kopel, …) Nudijo vam tudi delavnice naravne kozmetike, pomoč pri izdelavi ter nasveti.

Testirala sem tri izdelke Eterike:

KERATIN
KOKOSOV BALZAM ZA USTNICE
BOMBICA ZA KOPEL – SVEŽINA

UPORABA KERATINA
Ne poznam človeka, ki si ne bi želel zdravih las. Vsi si želimo, da bi bili lasje zdravi in močni, vendar pa je treba materi naravi včasih priskočiti na pomoč. Pri tem vam lahko v precejšnji meri pomaga keratin, ki igra pomembno strukturno vlogo v nohtih, koži, čudovito obnavlja lasno strukturo, lase zgladi, okrepi, naredi bolj odporne in poskrbi za zdrav in sijoč videz. ⏭ Keratin pomaga, da se ponovno vzpostavi zdrava struktura las, lase regenerira od znotraj. Z vnosom keratina v šampon ali balzam znatno izboljšamo kakovost las. Lasje so mehkejši ter bolj sijoči.

10ml steklenička z čudežnim oljem je mojim lasem dala sijaj in mehkobo, naredi lepe lase, lažje se jih oblikuje in češe. Preprosto ga uporabljam med umivanjem las, vmešam v balzam in pustim delovati 2-5 min. Potem sperem. Za boljši efekt, ga lahko vmešamo tudi v šampon. Čuvajte in negujte svoje lase pred onesnaženim zrakom.
11AAAQ

KOKOSOV BALZAM
Osnovni namen uporabe balzama za ustnice je, da zagotovimo zaščitno plast na površini ustnic, jih navlažimo in zaščitimo pred zunanjimi vplivi. Skrbno izbrana mešanica voska, masla in olj poskrbi za najboljšo nego ustnic. ⏭ Balzam je bogat s Ricinusovim oljem, čebeljim voskom, kakavovim maslom, kokosovim oljem, vitamin E in aromo kokosa. Čaroben okus kokosa mojim ustnicam pusti rahel sijaj, naredi polne, mehke, negovane.  ?

BOMBICA ZA KOPEL
Majhna bela šumeča bombica,  v obliki rožice je izvrstna za sprostitveno kopel. Obogatena je z mešanico eteričnih olj evkaliptusa in limone pa nam bo zbistrila um in napolnila z energijo ter očistila dihalne poti. Izvrstno! Moja bombica je preprosto pristala v kopeli, kjer sem “možgančke dala na off.” 🙂 Moja koža pa je na koncu bila zelo mehka in nahranjena.

Če radi razvajate sebe in svojo družino,  hitro skok po ? nakupih v spletno trgovino ⏭ Eterika.

 

O avtorju