Članki bloga

‘Skrita vsebina poskrbi, da uživaš v presenečenju!’ ?️ Mystery Bag

‘Skrita vsebina poskrbi, da uživaš v presenečenju!’ ?️ Mystery Bag

Lepota

‘Vrečka presenečenja, iz katere nikoli ne veš, kaj potegneš.’ ? Jaa… Preprosto navdušenaaaaa! Meni se zdi to super ideja, ki naročilu doda še eno takšno piko na i in ga naredi zares posebnega.

obožujem presenečenja…

Poznate tisti občutek, ko nekaj čakate? Ali pa veste, da nekaj prihaja, pa ne veste točno kaj? Kaj bo? Mi bo všeč?
Hmm… Veliko pričakovanje… Še večje veselje…

Ni skrivnost, da obožujem presenečenja! Kdo jih pa ne, kajne? Pravzaprav mi je všeč, ko vidim, da se je nekdo potrudil zame. In veliko mi pomenijo malenkosti, ki življenje delajo še bolj čarobno.

Že kot majhna deklica sem bila nora na “presenečenja”. Na vse tiste lepo zavite škatlice in svetlikajoče šumeče vrečke, ki so skrivale prav posebno vsebino. Srce mi je divje razbijalo, ko sem jih odpirala in odkrivala  kaj se skriva v njih… ?

kaj se skriva v moji ‘vrečki presenečenja?’…

Verjetno ste že ugotovile, da prisegam na kakovostne, a hkrati uporabne izdelke, ki jih rada z nagradnimi igrami delim tudi z vami. Uživam v testiranju novih izdelkov, občasno pa tudi sama naredim spletni nakup. Tokrat mi je ta nakup bil zelo mikaven in velik izziv ⤵ Zakaj?.. Mah že tako vemo zakaj… ?

Medtem, ko sem pripravljala seznam naročila, sem čutila pravo navdušenje in veselje, le kaj se bo skrivalo v njem?… Hmm…  Ok. Če je presenečenje, pa naj bo presenečenje.
Končno prispel paket. Moj dan se je takrat začel čudovito… ?

V vrečki presenečenja sem dobila tri naključno izbrane izdelke. A najprej kaj sem naročila: ⤵

✨ Prečudovit Mayani Design 10 delni set čopičev s trendi bleščičastim vzorcem na ročaju v kombinaciji z rose gold detajlem.
✨ Revolution Pro gel za obrvi – Brow Pomade – Blonde

✨ Revolution Pro črtalo za obrvi – Microblading Precision Eyebrow Pencil – Soft Brown


Preizkusila sem črtalo za obrvi, ki ima izjemno tanko in natančno konico, s katero narediš popolno urejene obrvi. Na drugi strani vsebuje tudi krtačko za česanje obrvi. 
Pomade gel ustvari naraven izgled lepo oblikovanih obrvi. Uporabila sem ga samo enkrat in bila zadovoljna. Kaj več zaenkrat ne morem povedati. Za več info me spremljaj na fb strani.


… in to še ni vse… čaka te še eno presenečenje… Maja podarja:

Montagne Jeunesse duo negovalna maska – Peel Off Masque/Lemon Zest

Tako, na vrsti je končno skrita vsebina… PINK PANDA

✨ Live Love London makeup fiksator – Fixing Spray With Aloe Vera

✨ Freedom Makeup rdečilo za lica – Professional Pro Blush 6 – Angelic

✨ Revolution Redemption paleta senčil – Iconic Dreams


sem ljubiteljica kozmetike…

Ženske smo rade urejene in se zelo rade razvajamo, zato spletna trgovina Ličila.si razveseljuje in poskrbi, se bodo v vrečki skrivali izključno kvalitetni izdelki  100 % originalni in cruelty-free izdelki.

Vem, obstaja cela kopica strani za kupovanje ličil, a za moj okus ima najbolj pink spletna trgovina res odlično ponudbo in občasno še zastonj poštnino, ugodne cene in varen nakup.

Naročilo + presenečenje. Zakaj pa ne?  Za vse, ki hrepenite po tem, da se vsake toliko malce pocrkljate in si privoščite nekaj za svojo dušo.

da boste uživale v presenečenju!… 

Gotovo vas večina že dobro pozna vrečke Mystery Bag?! Mystery Bag skrita vsebina. Vsaka vrečka je drugačna, kar v trenutku presenečenja doda še nekaj tistega pravega vzdušja.


? tyasha marcelly

Objava ni sponzorirana. Napisana je izključno na podlagi mojih izkušenj s to vrečko presenečenja in dobrim namenom, da zanj izveste tudi vi, ko vam zmanjka idej za darilo in kateri vam bo prihrani nekaj €, čas in energijo skakanja po trgovinah.

morda zanima tudi tebe…

PREVERI, kako do vrečke presenečenja ⏩ Če še ne poznaš Ličila.si vrečke presenečenja, ti moram povedati, da napolni košarico z Revolution in Revolution Pro izdelki v vrednosti 25€, ter vnesi kupon NEW-MYSTERY na blagajni. Preprosto, a ne?! ☺ Če te zanima še kaj več, pa mi le sporoči!

Naj bo tvoj vsak dan novo presenečenje! ?

O avtorju