Članki bloga

? …do 100% naravno zdrave kože z revolucionarnim izdelkom MedColl Derma

? …do 100% naravno zdrave kože z revolucionarnim izdelkom MedColl Derma

Lepota

Koža je na našem obrazu izredno občutljiva in zato se naš življenjski slog hitro pozna na njej. Ker smo v današnjem svetu pod nenehnim pritiskom (posebno ženske), da moramo izgledati mlade, lepe in trendi, so se razvile revolucionarne formule, kako ohraniti našo kožo na obrazu lepo in čvrsto.

KDO SO MEDVITAL…
Podjetje Medvital d.o.o. združuje dolgoletne izkušnje s strani farmacije in distribucije. Želje oz. cilji podjetja so, da v naslednjih letih zadovoljijo vse potrebe kupcev in da iz manjšega prerastejo v stabilno slovensko podjetje, ki ne skriva ambicije tudi zunaj meja Slovenije. Medvital je spletna trgovina s prehranskimi dopolnili in drugimi izdelki za zdrav in vitalen način življenja.
Slovenskim uporabnikom želijo ponuditi revolucionaren izdelek, ki zaradi svoje učinkovitosti v številnih državah po svetu že postaja najbolj priljubljen izdelek proti znakom staranja, kot so nagubana koža in boleči sklepi.

REVOLUCIONARNI IZDELEK BREZ KIRURŠKIH POSEGOV DO LEPE IN MLADOSTNE KOŽE…
Izdelki MedColl so namenjeni vsem osebam nad 25 let, katerih telo več ne proizvaja toliko kolagena, kot v mladosti. MedColl izdelki vsebujejo prekurzorje kolagena, hialuronsko kislino, kompleks močnih antioksidantov (alfa lipoična kislina, astaksantin, vitamin E, likopen) in vitamin C. Izdelke MedColl so razvili v vodilnem Irskem inštitutu za preiskovanje kolagena. Tam so izvedli tudi študije, ki so z odličnimi rezultati potrdile izjemno učinkovitost MedColl izdelkov.

PO ČEM SE RAZLIKUJE MEDCOLL OD DRUGIH PREHRANSKIH DOPOLNIL?…
Ne vsebuje samega kolagena, ampak pomaga telesu, da samo proizvaja več lastnega (naravnega) kolagena, kar ima za učinek bolj čvrsto kožo in mladosten videz, ter bolj zdrave sklepe, lase, nohte, kosti in zobe. Velika večina kolagena, ki ga zaužijemo z ostalimi prehranskimi dopolnili (v obliki praškov, kapsul, napitkov) se zaradi neugodne absorpcije le izloči iz telesa in je tako zelo neučinkovit. MedColl pa telo spodbudi, da samo proizvaja več lastnega kolagena in tako na najboljši način priskrbi organizmu količino kolagena, ki ga potrebuje. Še ena velika prednost MedColl izdelkov je, da so imeli pri razvoju v mislih potrebe vsakega posameznika, ter zato razvili 3 različne izdelke.

1aa-amedcoll-pfb-1a

NA  TESTU: MEDCOLL DERMA in MEDCOLL DERMA MAN
◼ MEDCOLL DERMA je naravni dodatek proti vidnim znakom staranja, ki ga lahko uživate za povečanje količine kolagena v vaši koži in dvignete raven hialuronske kisline, pri tem pa zaščitite vaše celice pred prostimi radikali, ki povzročajo prezgodnje staranje. Vsebuje revolucionarno formulo, iz 100% naravnih sestavin, ki ima znanstvene dokaze in deluje od znotraj navzven.

◼ MEDCOLL DERMA MAN je naravni dodatek proti staranju, ki ga lahko uživate za povečanje količine kolagena v vaši koži in dvignete raven hialuronske kisline, pri tem pa ščitite vaše celice pred prostimi radikali, ki povzročajo prezgodnje staranje. Za razliko od ostalih dodatkov proti staranju, deluje MedColl Derma Man na drugačen način. Unikatna formula MedColl Derma Man je bila znanstveno zasnovana posebej za moške.

POMEN IN DELOVANJE KOLAGENA…
Kolagen je eden izmed najbolj zastopanih proteinov v telesu, je ena najpomembnejših sestavin naše kože. Je naše vezivno tkivo in podpira strukturo kože. Ta kolagenska vlakna, skupaj z elastičnimi vlakni v globokih delih naše kože, nam omogočajo, da skrčimo mišice in vezi, kar pomaga koži, da se povrne v prvotno stanje. Naravno je, da vsebnost kolagena v telesu z leti upada. To je del staranja, ki ga ne moremo nadzorovati. Temu rečemo intrinzično staranje.

1aa-amedcoll-pfb-2a

MNENJE/OCENA
Moška in ženska koža se med seboj razlikujeta, saj je moška debelejša, bolj mastna in bolj groba od ženske. Poleg tega so moški po obrazu poraščeni in občutljivi.
Novo! Revolucionaren izdelek za mladosten videz končno tudi pri nas! Prvič se tudi sama srečujem z edinstvenim izdelkom z najučinkovitejšim delovanjem, ki kožo za sabo pusti lepo, navlaženo, voljno in brez gubic.  O tem opevanem izdelku, sem že ogromno slišala na tujih blogih in njihovem zadovoljstvu. Na test sva z partnerjem prejela vrhunska izdelka: prehransko dopolnilo MedColl Derma in MedColl Derma Man, in s tem tudi prvič na Blogu testiranje izdelka za moške.

Današnji moški, se še kako dobro zavedajo, da je nega kože še kako pomemben faktor pri predstavitvi samega sebe, tako na poslovnem kot zasebnem področju. Resnica je tudi še vedno ta, da moški za toaletne izdelke zapravijo kar trikrat manj kot ženske, to pa ne pomeni, da ne želijo skrbeti za lep in zdrav videz svoje kože, ampak pogosto le ne vedo, kako se tega lotiti. Zatorej, vam preverjeno predstavljam izdelek MedColl Derma Man, ki vam bo brez pretiranega “lišpanja” kradel čas, uporaba je preprosta, rezultati odlični in na koncu, koža vam bo neizmerno hvaležna.
Sama ogromno časa posvečam negi obraza in tudi se zavedam, da je že pri moji starosti (po 25. letu) padec kolegena, ter potreba, da ga nadomestim in upočasnim nadaljno staranje kože. Kljub temu, da nimam probleme z kožo, kot tudi ne partner, sva po enem mesecu uživanja kapsul, opazila pozitivne rezultate: vidno svežo, čvrsto in sijočo kožo. Super! Izdelek je brez stranskih učinkov, počutje po njem pa odlično. Priznam, moja pričakovanja niso bila tako visoka, zato me kar mika, da bi uživala še naprej, kajti, kot je navedeno iz strani prodajalca, so res pravi vidni rezultati po šestih tednih. Priporočam!

Uporaba: 2 kapsuli MedColl Derma dnevno. Zaužijemo jih lahko z ali brez hrane, saj ne vsebuje železa. Midva sva jih vzela zjutraj in zvečer, lahko kadarkoli nam bolj ustreza. MedColl Derma ne vsebuje kofeina ali drugih poživil, zato jih lahko vzamemo tudi pred spanjem. Za najboljše rezultate je priporočljivo, da uživamo dnevno in več mesecev zapored. V škatlici je 60 kapsul, kar zadostuje za mesečno zalogo.

ocena: 5/5 ★

Zdravje je vrednota, ki ga žal ne moremo kupiti, lahko pa ga negujemo in ohranjamo s pravim in zdravim načinom življenja – Medvital proizvodi vam bodo pri tem izdatno v pomoč. MedColl izdelke lahko naročite na spletni strani ⏩ www.medvital.si  in spremljate novosti na facebook strani ⏩ Medvital.

O avtorju