Članki bloga

BROW POWER – Serum za obrvi ? NEYES Brows Slovenija

BROW POWER – Serum za obrvi ? NEYES Brows Slovenija

Lepota

Obrvi so zelo pomemben »detajl« na našem obrazu. Lepe obrvi obrazu dajejo karizmo in definirajo karakter ženske. Izražajo naše čustveno stanje. Izražajo odkritost, poštenost, veselje, sovražnost… Pri ustvarjanju popolnega videza z ličenjem, pa so prav tako zelo pomembne, pravilno oblikovane obrvi. Lepo naličen obraz, lahko skazijo neurejene, zaraščene ali preveč populjene obrvi. Zato jih nikar ne pozabimo pravilno urediti pred ličenjem.

Metodo Neyes Brows je razvil g. Günter Krause, eden vodilnih strokovnjakov na področju kozmetike v Nemčiji, ki je prisoten v tej panogi že več kot 25 let. 

ZAKAJ UPORABLJATI BROW POWER SERUM?

Serum za rast obrvi vsebuje najvišjo koncentracijo preizkušenih sestavin, ki pospešijo rast dlačic in jih okrepijo. Tako bodo obrvi močnejše in gostejše. Do želenih rezultatov vam bosta pomagali nova brezbarvna formula z revolucionarnim sistemom hranil, ki ne vsebuje maščob in močna kombinacija učinkovin.
Rezultati so vidni že po 2-3 tednih.
Rast obrvi se razlikuje od posameznika in je odvisna od številnih dejavnikov, kot so način oblikovanja (puljenja), prehrana, starost in celo podnebne razmere. Če so bile obrvi narobe populjene ali depilirane, traja približno 64 dni, da se popolnoma obnovijo in maksimalno zrastejo.

oči so ogledalo duše ? obrvi njegov okvir

IMG_2860
MNENJE/OCENA
Lepo oblikovane obrvi so predpogoj za urejen videz obraza, obrazu dajejo karizmo in definirajo karakter ženske. Si želiš močnejših in gostejših obrvi? Ja, in rešitev za to je novi serum Brow Power, kateri ti pomaga, da ponovno pospešiš rast dlačic. Postopek je počasen, v enem mesecu je viden rezultat. Z vsakodnevnim nanašanjem gela so že opazne dlačice. Nisem v to verjela, ampak vam moram priznat, da sem navdušena. Se spomnite kako je bila moderna tanka črta?! In vse smo doma veselo pulile, samo, da smo bile moderne. ☺ Nismo se pa zavedale, koliko škode smo si naredile. Jaz že svojo napako pridno popravljam. Priporočam ⏩ Brow Power
Za popolne obrvi vsak dan, v vseh vremenskih pogojih z NEYES Brows Slovenija

ocena: 5/5 ★
cena: 59,90€

 

O avtorju