Članki bloga

… do zdrave in sijoče kože ? z naravno kozmetiko LiCare

… do zdrave in sijoče kože ? z naravno kozmetiko LiCare

Naravna kozmetika, Nega obraza

Pravilen izbor naravne kozmetike in vsakodnevna čutna nega telesa je ključ za lepo, mladostno in sijočo kožo, ter naše dobro počutje. Calena izdelki so ustvarjeni z navdihom in močjo narave, ki s svojimi naravnimi, bogatimi in raznovrstnimi aktivnimi sestavinami blagodejno vplivajo na našo kožo.

Prvič se srečujem z naravno kozmetiko ⏭ CALENA, ki je učinkovit in celovit odgovor na potrebe in zahteve moje kože. Visoka kakovost izdelkov temelji na certificiranih sestavinah iz predelave naravnih surovin rastlinskega izvora v organske, učinkovite in sveže kozmetične izdelke ima pri Caleni dolgoletno družinsko tradicijo. Skozi generacije so razvili edinstven proces pridobivanja rastlinskih izvlečkov v tradicionalnih bakrenih destilatorjih. Prav to daje rastlinskim izvlečkom čas, ki ga potrebujejo za razvoj harmoničnega učinka in posebne aure, izdelki pa ohranjajo vitalnost rastlin in sporočilo narave.

NA TESTU: CALENA
✳ penasto milo  za tuširanje . GRANATNO JABOLKO
✳ losjon za telo – GRANATNO JABOLKO

SESTAVINE IN UPORABA CALENA
PENASTO MILO – blaga čistilna pena za telo z vonjem granatnega jabolka vsebuje dragocene naravne rastlinske esence in naravne površinsko aktivne snovi. Pena je posebej primerna za pogosto umivanje, saj vsebuje zelo nežna in blaga rastlinska čistilna sredstva, ki kožo varujejo pred izsušitvijo. Dodan je kokosov glukozid. Penasto milo za telo vsebuje dragocene naravne izvlečke: 
◾ Izvleček ognjiča
◾ Izvleček granatnega jabolka

LOSJON ZA TELO – vsebuje naravna, organska rastlinska olja in dragocene rastlinske esence, ki kožo nahranijo, negujejo in prijetno nežno odišavijo. Losjon je nežne teksture, se hitro vpija v kožo in ji daje nežen, svilnat sijaj. Bogat losjon vsebuje naravna, organska olja: arganovo olje, sončnično olje, kokosovo maslo, jojobino olje. Oljem so dodani še hranilni naravni rastlinski izvlečki:
◾ Izvleček ognjiča
◾ Izvleček granatnega jabolka
◾ Izvleček korenja

1aaa

MNENJE/OCENA
“Zdravilna nega za zdrav in lep videz”…  Kot sem že omenila, je moje srečanje z kozmetiko Calena nekaj povsem novega. Navdušena sem, da imam to možnost, da jih lahko osebno testiram.
Naravna kozmetika je postala velik trend v zadnjih letih. Izbira produktov na trend »naravno« pa je ogromna. In med vso to ponudbo… sta izdelka Calena, ki sta definitivno presegla moja pričakovanja.

Penasto milo je v “lušni” 150 ml embalaži, čistilna pena z bio ognjičem je koži prijazna, bele barve. Uporaba: za oreh pene (z 2-3 pritiskom) nanesem na kožo in nežno vmasiram, da dobim bogato kremasto peno. Pena nežno čisti in ohranja naravno vlažnost kože. Vonj pa navdihuje čute… z kombinacijo losjona, ki je bogat z arganovim oljem in granatnim jabolkom, je koža sijoča.  ? Če obožujete vonj granatnega jabolka je idealna za vas. Uporabljajo lahko tudi moški.

Losjon za telo ima prijeten,  malce močan specifičen vonj  granatnega jabolka, ki ostane kar nekaj časa na koži. 100 ml krema je lepo mazava,  se hitro vpije, kožo pa bogato nahrani in naredi mehko. Poleg vseh teh bogatih sestavin, prednost dajem že zelo majhni količini nanosa na kožo.

Ponudba negovalne kozmetike je precejšna in verjamem, da boste našle pravi izdelek zase ⏭ LiCare.

Poskusi, koža ti bo hvaležna. ?

O avtorju