Članki bloga

Poudari nasmeh z The ONE Colour Stylist Ultimate ?

Poudari nasmeh z The ONE Colour Stylist Ultimate ?

Lepota

Šminka je od nekdaj moja velika prijateljica, ki me na dnevni ravni, še posebej Nude različica spremlja v moji torbici.
Rada kupujem pametno in rada preizkušam nove kakovostne izdelke za razmeroma ugodno ceno…. Zato kvalitetna šminka vsekakor sodi na seznam mojih nujno potrebnih lepotnih naložb.

Hmm… Le katera si pa želi, da se od obarvanih ustnic poslovi že po prvem požirku jutranje kave? … Nobena. Zato:

Adijo klasična šminka, pozdravljena The ONE Colour Stylist Ultimate, ki nudi prav to, kar potrebujejo – zapeljivo obarvane ustnice.

Poudarim svoj nasmeh…
“Moji mavrični zbirki šmink, sta se pridružila dva nova odtenka The ONE Stylist Ultimate: Metlted Caramel (35167) in Blackberry (35190) z negovalno žametno teksturo in odlično pigmentiranostjo za svilnate in mehke ustnice z izjemnim kremastim zaključkom in dolgo obstojnostjo. Ohranja vlaženje in ne izsušuje ustnic.” 
11,90€      5,99€

Za natančen nanos: Posebno oblikovana in poudarjena prišiljena konica definira ustnice do popolnosti, medtem ko globok zadnji zavoj prekrije celotno površino z razkošno barvo v vsakem trenutku in to brez pomoči ogledalca. Barva nekaj ur po nanosu ostane enaka, ni potrebno večkrat dnevno nanašati, okus in vonj sta prijetna na ustnicah.

Kako izbati pravi odtenek?…
Da bo odtenek na ustnicah pravi, uporabi Oriflame vodnik po odtenkih, da določiš svoj kožni podton in izberi odtenek, ki ti najbolj ustreza. Super, a ne?!
Odtenki šminke se ujemajo z vsakim kožnim podtonom, zato boste zagotovo izstopale.

Nova formula ? 5-v-1:

  • Kremast zaključek
  • S sestavinami, ki ohranjajo vlago ustnic
  • Intenzivna prekrivnost
  • Razkošna barva
  • Negovalna
  • Dolgo obstojna barva


Moja toaletna miza predstavlja mešanico znamk šmink različnih cenovnih razredov, ki skupaj tvorijo odlično celoto. Obožujem jih!
V toaletni torbici je nepogrešljivo bleščilo za ustnice ali šminka. Za vsak dan obožujem različne odtenke šmink – svetlejše, še posebej Nude. Temnejši odtenki pa so primerni za večerni izhod. V ponudbi pa so skoraj vsi odtenki kot po naročilu zame.


? tyasha

Če nisi ravno ljubiteljica temnih ali nude barv, te v Oriflame čaka spekter drugih barv – kar 24 trendovskih odtenkov, s katerimi boš blestela to pomlad!? K3 MAREC.

Podeli z mano in napiši v komentarjih, ali so ti nove šminke všeč!

Tyasha te pozdravlja

O avtorju