Članki bloga

Negovana in nežna koža: Avon  obnavljajoča krema s kokosovim oljem

Negovana in nežna koža: Avon obnavljajoča krema s kokosovim oljem

Lepota

Kokosovo olje zaradi svojih koristnih lastnosti odlično deluje na lepoto, zdravje, hkrati pa je še odličen za pripravo hrane.
Kokosovo olje se uporablja v številnih lepotnih izdelkih; v gelih za tuširanje, balzamih za lase, za masažo, za nego suhe kože na rokah in balzamih/kremi (vlažilno sredstvo za telo), ki je odlično za kožo; jo mehča, vlaži, rahlo odišavi in pomaga odpravljati suhost ter luščenje. Kokosovo olje je prav zares vsestransko,  nepogrešljivo in nadvse priljubljeno.
Zatorej, vam preverjeno predstavljam izdelka, ki vam kradeta malo čas, uporaba je preprosta in na koncu, koža vam bo neizmerno hvaležna.

Zakaj je priporočljivo kokosovo olje?…
Kokosova palma je že leta znana kot drevo življenja, saj so njeni sadeži bogati z vitamini, minerali, vlakninami in drugimi hranilnimi snovmi. Kokosov oreh ima poleg hranljive vsebine še številne druge pozitivne učinke na zdravje.
Vsekakor pa je ta čudežni sadež zadnja leta vedno bolj nepogrešljiv v kozmetični industriji.

Avon Care večnamenska krema s kokosovim oljem 400ml
Intenzivno obnavljajoča večnamenska krema s kokosovim oljem je negovalna krema, ki koži povrne elastičnost, prožnost in vlažnost. Neguje in vlaži kožo, jo zaščiti tudi v ekstremnih vremenskih razmerah. Primerna je za uporabo na celem telesu, se lepo vpije v kožo in ne pušča mastnih madežev. Koža po njej je prenovljena, voljna, dišeča in mehka na dotik.
Uporaba: Kremo nanesem vsaj 1-2x na dan na kožo in jo s krožnimi gibi nežno vtrem. Po potrebi lahko tudi večkrat na dan. Za boljši in globlji učinek priporočam, da kremo naneseš takoj po tuširanju ali kopanju.
Koda proizvoda: 2592-4     vsaka krema sedaj 3,90€

Avon obnavljajoča krema za roke s kokosovim oljem 100ml
Odlično nahrani in zaščiti roke. Hitro se vpije v kožo in jo nahrani. Koža je po uporabi mehka in dišeča. Negovalna krema odlično zaščiti roke v vseh vremenskih vplivih.
Uporaba: osebno mi je krema za roke nepogrešljiva. Je moja “nuja” vsak dan, vedno in povsod. Kremo si v tankem sloju nanesem na roke, po potrebi večkrat na dan.
Koda proizvoda: 2938 9 sedaj: 1,70€

Premalokrat pomislimo nase, si utrgamo trenutek zase in premalokrat se vprašamo, kaj vse lahko storimo, da bo naše življenje zdravo, polnejše in ne nazadnje srečnejše. Poleg načina in življenja, prehrane je zelo pomembna kozmetika, ki jo uporabljamo prav vsak dan. Izdelke in še več, najdeš v katalogu ⏩ Kampanja 05/2018, spremljaš pa jih lahko tudi na facebook strani ⏩ Avon.

Lep spomladanski pozdravček ?

O avtorju