Članki bloga

STOP kolobarjem pod očmi ? NIVEA Q10 plus

STOP kolobarjem pod očmi ? NIVEA Q10 plus

Lepota

Večina podočnjake oz. kolobarje okoli oči povezuje z neprespano nočjo, a v resnici ta nima neposrednega vpliva na razvoj le-teh. Razlogov zanje je veliko, vsekakor pa nas naredijo na pogled zelo utrujene. Kolobarji so pa res pogost pojav tudi po prekrokani noči. ? Alkohol, cigarete in pomanjkanje spanca – vse to pušča sledi. Žilice okoli oči otečejo in se pokažejo skozi kožo. Telo ponoči preprosto ni imelo dovolj časa, da bi se regeneriralo in razgradilo strupene snovi. Pomagamo si, popijemo čim več vode in na oči položimo nekaj hladnega, na primer jedilno žlico. Oteklina se bo hitro zmanjšala.

Nekateri imajo kljub dovolj spanja in po sprehodu ali športu še vedno temne kolobarje okrog oči. Jaz uporabljam domača sredstva, kot so skutne maske, kumarične rezine in čajne vrečke, ki ne pomagajo veliko. Edino, kar resnično pomaga, je dobra in kvalitetna kremica z Q10, prekrivni puder (concealer) in kamuflažni makeup. Moja probna kremica je trenutno NIVEA Q10 plus proti gubam za okrog oči. Je lahka in hitro vpijajoča ter brez vonja. Z redno uporabo zmanjša vidnost podočnjakov in gubic okrog oči, ker učinkovito deluje od znotraj in tako pomaga preprečevati nastanek novih. Primerna za vse tipe kože in tudi ljudi, ki nosijo leče. Vas verjetno zanima kakšen je učinek in kako deluje? Ker ima dve učinkoviti aktivni sestavini Q10 + KREATIN, ki sta naravno prisotni v koži, zato se s staranjem količina teh snovi zmanjšuje zato ima koža manj energije za regeneracijo ter boj proti gubam in drugim znakom staranja. NIVEA izdelki so zame ? pri nas jih ne manjka = IZDELKI NIVEA.

Krem ne kupujemo na podlagi let, ampak na podlagi stanja kože. Proti gubam mora vsebovati čim več antioksidantov. Preverimo sestavine. Če je krema sestavinsko dobra, lahko nastajanje gub odloži na kasnejši čas, preprečiti pa jih ne more. Že nastalih gub ne more odpraviti nobena krema več, le začasno botoks ali trajno kirurški nož. Kvaliteta kreme ni niti malo povezana s ceno, saj dobiš že za malo denarja kreme , ki so bolj kvalitetne od onih, ki so lahko 10% do 20% dražje. Seveda tudi tiste kreme , ki so drage in zelo drage, niso vse zanič. Obstaja mnogo kombinacij, dobre in poceni kreme, dobre in drage, slabe in poceni, slabe in drage…. Pred tem se uporabljala Hyacure Age Active – FARMASI in sem bila zelo zadovoljna. In kar še moram izpostavit in mi je pomembno, da je krema v tubi, saj pomakanje prstov v lonček ni higienično, poleg tega pa so problem tudi nečistoče iz zraka, ki padajo v njo, dokler je odkrit pokrovček. NIVEA Q10 plus je v 15ml tubi, katere je uporaba preprosta; vsak dan nežno vtapkamo v kožo okrog oči in z redno uporabo bo koža bolj gladka in mladostna. ? Naše zadovoljstvo pa ne bo vidno samo pod očmi, ampak na celotnem obrazu. ? PLEASE SMILE…

O avtorju

2 Komentarja

 1. Anonimno
  3 julija, 2016 at 6:00 pop

  MORAM PROBAT ŠE TO,NE VEM VEČ,KAJ ŠE NAJ,KOLOBARJI NE IZGINEJO

  • PinkyFashion
   4 julija, 2016 at 12:00 pop

   Pozdravček,
   Preizkusite, meni kremica pomaga, pa imam večni boj s temi kolobarji… 🙂

Komentiranje je zaprto.